Scheidingsplanner Den Haag

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Den Haag

070-360 70 00 denhaag@scheidingsplanner.nl

Beeklaan 389a, Den Haag

Welkom bij De Scheidingsplanner Den Haag

uit elkaar gaan, een Scheiding, of u nu gehuwd, geregistreerd partner of samenwoner bent, het is vaak niet de gemakkelijkste periode in uw leven. Wat voorheen zeker was, is ineens niet meer zo vanzelfsprekend en die onzekerheid veroorzaakt vaak onrust. Wie kan u helpen? En wat dient er allemaal geregeld te worden? 

Eigenlijk is het antwoord eenvoudig:  Wilt u in goed overleg Scheiden? Heeft u kinderen en een koopwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met een goede Scheiding:

                in goed overleg en met goede en duidelijke (financiële) afspraken.

Ons Scheidingsplan geeft u inzicht en op basis van dit inzicht kunt u tezamen goede afspraken maken en dat geeft vaak weer rust:

  • Als Mediator begeleiden wij u door het proces;
  • Als Coach helpen wij u met een goed Ouderschapsplan;
  • Als Financieel Planner maken wij voor u de kinder- en partneralimentatie inzichtelijk;
  • Als Hypotheek adviseur geven wij u inzicht of in de woning kunt blijven wonen, of misschien een nieuwe woning kunt aankopen.

Kortom als Scheidingsplanner begeleiden wij van u van A tot Z: we helpen u graag van huis naar thuis. 

Zoals een cliënt ons achteraf liet weten: “ door jullie toedoen zijn een aantal hobbels verlaagd tot rimpels en dat heeft de gemoederen redelijk bedaard. Hierdoor kunnen wij weer normaal met elkaar praten."

En dat is nu precies wat wij graag voor u doen! Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar op 070 – 360 7000 of via denhaag@scheidingsplanner.nl

een bijna onmogelijke situatie toch open gebroken petje af. Terwijl onze belangen behoorlijk tegenstrijdig waren is de Scheidingsplanner er in geslaagd de gemeenschappelijke factor te vinden benoemen en van daaruit verder te bouwen waardoor we toch een snel resultaat naar beider tevredenheid hebben ...

Door D.O, De Scheidingsplanner Den Haag

Zeer meedenkend en zeer tevreden. Deskundig aanpak. Bryan heeft mij ontzettend goed door dit proces geholpen. Eerst de scheiding en daarna de hypotheek. Ik weet dat het zonder jullie niet zo vlot was verlopen. Mijn dank hiervoor. Fijn is dit proces niet maar door jullie er goed doorheen gekomen.

Door NvD, De Scheidingsplanner Den Haag

Uitstekend. Deskundig maatwerk in aanpak en resultaat. Wij stonden bij Bryan en Gilian altijd op de eerste plaats en dus niet de procedure of DE bank. Zonder de vasthoudendheid van Bryan was het ons niet gelukt de bank tot medewerking en oplossing te krijgen. We kunnen eindelijk verder ...

Door IM YK, De Scheidingsplanner Den Haag

Paul Vilain

Als mens is het mijn doel om mensen verder te helpen in hun leven, relaties te beschermen en ondanks dat mensen de beslissing nemen om uit elkaar te gaan, ze gedurende het scheidingsproces dichter bij elkaar te brengen.

In de afgelopen twintig jaar heb ik als Scheidingsplanner veel geleerd en veel mooie ervaringen gedeeld. Het is fijn om mensen te helpen in een moeilijke periode in hun leven. Ondanks de vaak negatieve associaties die een scheiding oproepen, vind ik dat ik een mooi vak heb en heb ik plezier in mijn werk. Ik help u dan ook graag.

Tijdens het scheidingsproces zorg ik er als mediator (NMV) voor dat jullie niet alleen met elkaar in gesprek blijven, maar elkaar ook blijven verstaan. Alleen zo kun je als ouders ook tot een goed en bestendig ouderschapsplan komen en kunnen houdbare afspraken in een convenant worden vastgelegd. Het spreekt voor zich dat dit laatste voor niet-ouders net zo belangrijk is.

Als Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA) geef ik jullie beiden, op eigen niveau, inzicht in de financiële consequenties van de echtscheiding zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken. Hoe lastig het proces in sommige situaties ook is, naar de toekomst toe weten jullie zo precies waar jullie aan toe zijn en wordt het voor beide partijen financieel eerlijk geregeld.

Bryan Vloemans

Sinds eind jaren negentig is Bryan (1971) werkzaam in de financiële branche. Destijds in dienst bij een grote Nederlandse verzekeraar heeft hij tal van financiële vakdiploma's behaald.

In 2004 heeft Bryan de overstap gemaakt naar het onafhankelijke intermediair en heeft hij voornamelijk gewerkt als hypotheekadviseur. Naast zijn opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur heeft Bryan ook de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) met succes afgerond.

In zijn tijd als Hypotheekadviseur kwam Bryan vaak in aanraking met 'de problemen' bij Scheiden en Hypotheken en dat is voor hem aanleiding geweest om zich in 2007 aan te sluiten bij de landelijke Vereniging De Scheidingsplanner.

Sindsdien heeft Bryan zich verdiept in de Scheidingsmaterie en heeft hij daartoe tal van opleidingen gevolgd, zoals diverse (jaarlijkse) interne opleidingen van De Scheidingsplanner, de opleiding tot mediator (NMv) en de opleiding tot Financial Life Planner (RLP).

Door zijn jarenlange ervaring heeft Bryan inmiddels tal van mensen geholpen. Enerzijds door hen een uitzicht te bieden, een stip op de horizon, en anderzijds door hen een duidelijk inzicht te verschaffen, waardoor zij de juiste keuzes konden maken en de Scheiding ‘een plekje’ konden geven.

Bryan is gehuwd, heeft twee kinderen en in fervent hardloper.

Zeer professioneel. Heeft alleen te lang geduurd in doorlooptijd maar dit ligt niet aan jullie.

Door de heer R A, De Scheidingsplanner Den Haag

Prima begeleiding gekregen. Voelde me zeer vertrouwd bij jullie. Dank voor de begeleiding.

Door M.S., De Scheidingsplanner Den Haag

Goed geregeld!

Door M.v.d.T, De Scheidingsplanner Den Haag

uitermate tevreden

Door m.b., De Scheidingsplanner Den Haag

Uiterst sympathieke medewerkers die hun vak verstaan

Door Edwin van der Helm, De Scheidingsplanner Den Haag

Wat doen wij voor u

 

      

Waar kunt u nog meer terecht

     Meer informatie? Klik dan onderstaand boekje aan

     en / of lees onze laatste blog

     

     

   

      

 

Onze Locatie

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag om uw wensen te bespreken.

Terug naar boven