Onze diensten voor als u gaat scheiden

Financieel advies bij een scheiding

Bij een scheiding gaan 80% van de problemen over geld. En dat is ook logisch, want juist de financiële toekomst zorgt voor veel onduidelijkheid en onrust. Een scheiding brengt bovendien over het algemeen veel emoties met zich mee en dat maakt het afspraken maken over financiële zaken vaak nog lastiger. Het is dan fijn als u op een scheidingsadviseur kunt terugvallen die op financieel gebied de klappen van de zweep kent.

Lees verder

Mediation/Samen scheiden

Als u uit elkaar gaat, is samen scheiden/mediation de beste optie. Door samen in gesprek te blijven en in goed overleg afspraken te maken, heeft u veel minder kans om in een conflictsituatie terecht te komen. Daarnaast is bij samen scheiden het scheidingsproces meestal korter en zijn de kosten aanzienlijk lager dan wanneer u ieder een eigen adviseur inschakelt.

Lees verder

Eenzijdig/Alleen scheiden

Helaas is het niet altijd mogelijk het scheidingstraject samen met uw partner te doorlopen. U of uw partner kan dit te emotioneel vinden of bang zijn dat de eigen belangen niet goed behartigd worden. Eenzijdig scheiden/alleen scheiden kan dan voor u een optie zijn.

Lees verder

Samenleving beëindigen

Uit elkaar gaan bij samenwonen betekent bijna net zoveel zaken regelen als bij een huwelijk. De gezamenlijke woning dient bijvoorbeeld te worden verdeeld en de zorg over de kinderen is een belangrijk punt. En zijn uw kinderen minderjarig, dan is ook in dit geval een ouderschapsplan verplicht.

Lees verder

Scheiden voor ondernemers

Als u gaat scheiden als ondernemer, dan krijgt u er zowat een extra onderneming bij. Immers, als ondernemer komen er nog veel meer zaken op u af dan bij een ‘gewone’ scheiding. Hoe zorgt u ervoor dat uw onderneming ook na de scheiding goed blijft draaien?

Lees verder

Second opnion

Zit u middenin een scheidingstraject en heeft u behoefte aan een frisse blik? Onpartijdig en professioneel? Met een second opinion van de Scheidingsplanner wordt uw situatie opnieuw en onbevooroordeeld bekeken. En dat geeft een zeker gevoel!

Lees verder
Terug naar boven