Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Over ons

LEER ONS KENNEN…

Wij zijn de Scheidingsplanner. Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Sinds 2006 bieden wij professionele en betrouwbare hulp bij een scheiding. Wij helpen mensen die gaan scheiden, alleen of samen, en dat doen wij objectief en onafhankelijk. Daarmee creëren wij een uitstekende uitgangspositie voor een nieuwe toekomst. Dát is wat ons drijft, want in het creëren van nieuw geluk ligt de uitdaging, motivatie en zingeving van ons vakgebied.

EEN NIEUWE START

Wij halen onze motivatie uit het realiseren van een goede nieuwe start voor u, uw ex-partner en uw kinderen. Wij helpen u om weg te blijven van de vechtscheiding. In plaats daarvan begeleiden wij u in constructieve overleggen tussen u en uw ex-partner, wat leidt tot een wijze van scheiden die u beiden past. Het resultaat daarvan is dat u – ondanks dat u als partners uit elkaar gaat – als ouders een goede relatie kunt behouden, voor uzelf én voor uw kinderen.

GESPECIALISEERD IN FINANCIEEL EN FISCAAL ADVIES

Eén van onze specialiteiten is het in begrijpelijke taal verwoorden van de financiële complexiteit van uw scheiding. Wij maken samen met u zulke duidelijke en transparante afspraken dat u echt in staat bent om vooruit te kijken. Zo weet u heel snel waar u na de scheiding precies aan toe bent.

 • Financiële positie na scheiding duidelijk in beeld
 • Financieel en fiscaal advies samengevat in een persoonlijk plan
 • Kostenbesparende en vlotte afwikkeling
 • Deskundige begeleiding met een informeel karakter

Onze Scheidingsplanners zijn allemaal gedegen opgeleide deskundigen met tenminste 15 jaar ervaring in het geven van financieel advies. Een Scheidingsplanner is bijvoorbeeld opgeleid tot Federatie Financieel Planner (FFP, zie ook www.ffp.nl) of Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA, zie ook www.rfea.nl). Verder hebben Scheidingsplanners een specialisatieopleiding gevolgd om u optimaal te kunnen helpen en adviseren tijdens uw echtscheiding. Voel u vrij om contact met ons op te nemen om te bespreken wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen. We staan u graag te woord.

MET OOG VOOR DE EMOTIES

Scheiden kan een hectische gebeurtenis zijn, waarbij onzekerheden en emoties een grote rol kunnen spelen. Dat weten wij en door onze jarenlange ervaringen zijn wij in staat daar maximaal rekening mee te houden. Wij helpen u om eventuele emoties te relativeren, in plaats van deze te laten escaleren. Wij werken samen met u aan een nieuw (financieel) toekomstperspectief. Daar kunt u op rekenen.

OP NAAR DE TOEKOMST!

Uw gezamenlijk overeengekomen toekomst leggen we vast door middel van ons unieke concept: het Scheidingsplan®. Hiermee ontzorgen we u compleet. Alles wordt voor u afgehandeld, zodat u na uw scheiding allebei een goede nieuwe start kunt maken.

Lees meer over het Scheidingsplan® of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Prima verlopen"

  Door: MW Geplaatst op: 15-08-2019
  Vestiging: Rotterdam
  Goed geholpen lees meer
 • "Zeer tevreden"

  Door: BV Geplaatst op: 15-08-2019
  Vestiging: Rotterdam
  Zonder de scheidingsplanner waren wij… lees meer
 • "Snelle afwikkeling"

  Door: DB Geplaatst op: 15-08-2019
  Vestiging: Spijkenisse
  Fijn geholpen lees meer
 • "Prima geholpen in een rot…"

  Door: D T Geplaatst op: 15-08-2019
  Vestiging: Spijkenisse
  Win zat precies tussen ons… lees meer
 • "Prima afhandeling en communicatie"

  Door: FN Geplaatst op: 30-07-2019
  Vestiging: Amsterdam
  Stefanie heeft ons bijzonder goed… lees meer
Meer beoordelingen