Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Onze diensten

Scheiden? Maak afspraken voor de toekomst
Wie gaat scheiden of een samenlevingscontract wil beëindigen, loopt tegen veel zaken aan. Financiële en praktische zaken, zoals alimentatie en een ouderschapsplan, maar ook emoties spelen een rol. Al deze kwesties hebben veel impact, niet alleen op het moment van de scheiding zelf, maar juist ook op uw leven na de scheiding. Hoe komt uw financiële situatie eruit te zien, bent u genoodzaakt te verhuizen en hoe wordt de zorg over de kinderen verdeeld? Allemaal vragen die gaan over uw toekomst. En toekomst die er natuurlijk zo zonnig mogelijk uit moet zien. Daarom is het heel belangrijk goede afspraken te maken.

De Scheidingsplanner helpt
De Scheidingsplanner helpt u daarbij. Wij hebben jarenlange ervaring met scheidingen, maar ook met de afwikkeling van ongehuwde relaties. Wij combineren financiële en juridische expertise met een groot netwerk van scheidingsspecialisten. Zo werken wij nauw samen met advocaten, notarissen en (kinder)coaches. Dankzij deze combinatie van kennis, ervaring en netwerk kunt u bij ons terecht voor een uitgekiend en breed scala aan diensten op het gebied van scheiden.

Echtscheiding begeleiden

Gaat u scheiden? Dan wilt u er niet alleen voor staan! Een ervaren expert helpt en adviseert. De Scheidingsplanner is zo’n expert. Wij begeleiden uw echtscheiding vakkundig en efficiënt, van begin tot eind. En verder. Met oog op de toekomst, uw toekomst.

Samenleving beëindigen

Niet getrouwd, wel einde relatie? Ook dan helpt de Scheidingsplanner. Met alles wat bij de afwikkeling van de samenleving komt kijken. En alles wat daarna komt. Want uw toekomst vinden wij belangrijk. Daarom: de Scheidingsplanner, ook als u niet getrouwd bent.

Mediation/bemiddeling

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat en doe het samen, uiteraard met een voor iedereen bevredigende uitkomst. Dat is mediation bij de Scheidingsplanner. Met jarenlange ervaring en gecertificeerde mediators zijn wij uw adres voor mediation bij echtscheiding.

Alimentatie (her)berekenen

Alimentatie, een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Onze unieke rekenmethode maakt alle alimentatiekwesties snel inzichtelijk. Zo weet u direct waar u aan toe bent! Nu en in de toekomst.

Second opinion

Een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. Uw situatie opnieuw en onbevooroordeeld bekeken. En dat geeft een zeker gevoel!

Direct regelen!

Telefoon

Gaat u scheiden? En zit u vol vragen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar de Scheidingsplanner.

Vrijblijvende afspraak maken
Telefoon

Heeft u een vraag en wilt of kunt u niet wachten op een antwoord, bel ons. Dan helpen wij u direct.

Contact opnemen
Calculator

Wel of geen alimentatie? En hoeveel dan precies? Krijg snel antwoord via de Scheidingsplanner.

Alimentatie berekenen
Formulier

Meer duidelijkheid over uw scheiding? Vraag het Scheidingsboekje "Een nieuwe start..." aan.

Scheidingsboekje aanvragen

Direct regelen!

Icon-telefoonIcon-calculator
Telefonisch contact
Alimentatie berekenen
Icon-werkmapIcon-afspraak
Scheidingsboekje aanvragen
Afspraak maken