Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Alles over scheiden

Gaat u scheiden? Vaak moet er heel wat geregeld moet worden. En dat moet goed gebeuren. Want nu goed regelen betekent straks met een positief gevoel weer verder. Dat is het uitgangspunt van scheiden bij de Scheidingsplanner.

Samen Scheiden

U gaat scheiden. En wilt er samen uitkomen. Want dat vindt u beiden belangrijk. En samen scheiden geeft vaak de beste resultaten. De Scheidingsplanner begeleidt u graag. Onafhankelijk en onpartijdig kijken wij verder dan de horizon die scheiding heet. Zo kunt u snel uw leven weer oppakken.

Alleen Scheiden

Soms lukt samen scheiden niet. Dat begrijpen wij. En we helpen u dan graag. De Scheidingsplanner is een professionele belangenbehartiger met jarenlange ervaring in het begeleiden van gezamenlijke én individuele echtscheidingen. Samen met u zoeken naar de meeste ideale oplossing voor uw scheiding. Voor nu en voor later.

Scheiden met kinderen

U gaat scheiden en heeft samen kinderen. Dan is uw eerste zorg dat de kinderen goed uit de scheiding komen. De Scheidingsplanner helpt. Met het opstellen van een ouderschapsplan of het berekenen van de kinderalimentatie. Voor een mooie toekomst voor uzelf én voor uw kinderen.

Alimentatie

Hoe zit het met alimentatie als u gaat scheiden? Wie heeft er recht op en wat wordt de hoogte van de alimentatie? Met de unieke rekenmethode van de Scheidingsplanner heeft u snel een eerste indicatie. En dat geeft duidelijkheid.

Eigen huis en vermogen

U gaat scheiden en heeft samen een koopwoning. Hoe wordt deze verdeeld? Wat gebeurt er met de hypotheek en kan een van u beiden in het huis blijft wonen? Op deze en al uw andere vragen krijgt u een snel en helder antwoord bij de Scheidingsplanner.

Eigen onderneming

U heeft een eigen bedrijf en u gaat scheiden. Valt de onderneming onder het gezamenlijke vermogen? Moet de onderneming worden verdeeld en hoe zorgt u dat uw bedrijf ook na de scheiding goed blijft lopen? De Scheidingsplanner helpt en adviseert. Voor een gezond bedrijf, ook na uw scheiding.

Pensioen

Wat gebeurt er met mijn pensioen als ik ga scheiden? Heb ik recht op een deel van het pensioen van mijn ex-partner? En hoe regel ik dat praktisch? De Scheidingsplanner vertelt het u. Voor een goed gevoel: nu, straks en na uw pensioen.

GRATIS ADVIESGESPREK

Zet nu uw eerste stap naar een
nieuwe toekomst!
Bel 085-487 12 00 of vul uw gegevens in.

Direct een afspraak bij u in de buurt

Artikelen over thema

Wetsvoorstel herziening partneralimentatie
Wetsvoorstel herziening partneralimentatie aangenomen

De Eerste Kamer heeft op 21 mei ingestemd met het wetsvoorstel herziening partneralimentatie. Het initiatiefvoorstel was op 11 december al aangenomen door de Tweede Kamer. Hiermee is de beperking van de duur van de partneralimentatie nu een feit. Wat verandert […]

Lees meer
Vakantietips voor gescheiden ouders
Vakantietips voor gescheiden ouders

De zomervakantie. We kijken er allemaal bijna het hele jaar naar uit. De vakantiebestemming uitzoeken, een lijstje maken van wat er allemaal in de koffer moet en de buren vragen om de post te verzorgen en de planten water te […]

Lees meer
Betaal ik te veel alimentatie?
Betaal ik te veel alimentatie?

U kent het misschien wel: een aantal jaren geleden bent u gescheiden en de afspraken zijn vastgelegd in een convenant. De situatie waarop toentertijd de alimentatie is berekend, is inmiddels echter niet meer hetzelfde. Zowel persoonlijke als financiële wijzigingen kunnen […]

Lees meer

Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden Ik-wil-zeker-scheiden
Ik-zit-er-midden-in Ik-ben-al-scheiden

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Direct regelen!

Telefoon

Gaat u scheiden? En zit u vol vragen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar de Scheidingsplanner.

Vrijblijvende afspraak maken
Telefoon

Heeft u een vraag en wilt of kunt u niet wachten op een antwoord, bel ons. Dan helpen wij u direct.

Contact opnemen
Calculator

Wel of geen alimentatie? En hoeveel dan precies? Krijg snel antwoord via de Scheidingsplanner.

Alimentatie berekenen
Formulier

Meer duidelijkheid over uw scheiding? Vraag het Scheidingsboekje "Een nieuwe start..." aan.

Scheidingsboekje aanvragen

Direct regelen!

Icon-telefoonIcon-calculator
Telefonisch contact
Alimentatie berekenen
Icon-werkmapIcon-afspraak
Scheidingsboekje aanvragen
Afspraak maken