Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Samenleving beëindigen

Ook wanneer u niet gehuwd bent, moeten er veel zaken geregeld worden als u en uw partner uit elkaar gaan. Als u een samenlevingscontract heeft met uw partner kan dat als checklist worden gebruikt, maar een groot aantal kwesties moet vaak nog extra bekeken worden. Zo zal de gezamenlijke woning verdeeld moeten worden en is de zorg over de kinderen een belangrijk punt. Als uw kinderen minderjarig zijn is ook in dit geval een ouderschapsplan verplicht. Net als bij een gehuwd koppel, zullen deze praktische zaken ook goed geregeld moeten worden. Het kan heel prettig zijn om al deze zaken vast te leggen in een convenant. Dit is niet verplicht, maar geeft wel duidelijkheid en zekerheid voor de toekomst.

Goed geregeld, voor nu én voor straks
Of u nu wel of geen samenlevingscontract heeft, de Scheidingsplanner kan u bijstaan. Op een professionele wijze en met jarenlange ervaring. Net als bij een gehuwd koppel zijn uw wensen en uw situatie voor ons het uitgangspunt. Beide partijen moeten zich in de afwikkeling van de relatie kunnen vinden. En wij vinden het belangrijk dat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan. Juist daarom is het prettig om uw situatie door een professional te laten bekijken. Samen met u stellen we een Scheidingsplan® op, waarin we uw financiële situatie in kaart brengen en afspraken vastleggen. Van kinderalimentatie tot pensioen. Maar dat niet alleen. We zoeken zoveel mogelijk naar heldere, concrete oplossingen. Zodat u allebei weer snel verder kunt met uw leven, op een plezierige manier.

Direct regelen!

Telefoon

Gaat u scheiden? En zit u vol vragen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar de Scheidingsplanner.

Vrijblijvende afspraak maken
Telefoon

Heeft u een vraag en wilt of kunt u niet wachten op een antwoord, bel ons. Dan helpen wij u direct.

Contact formulier invullen
Calculator

Wel of geen alimentatie? En hoeveel dan precies? Krijg snel antwoord via de Scheidingsplanner.

Alimentatie berekenen
Formulier

Meer duidelijkheid over uw scheiding? Vraag het Scheidingsboekje "Een nieuwe start..." aan.

Scheidingsboekje aanvragen

Direct regelen!

Icon-telefoonIcon-calculator
Telefonisch contact
Alimentatie berekenen
Icon-werkmapIcon-afspraak
Scheidingsboekje aanvragen
Afspraak maken
Scheidingsboekje

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje

"Alles wat u moet weten en kunt doen bij een scheiding"

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start...”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen