Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Samenleving beëindigen

Samenleving beëindigen

Ook wanneer u niet gehuwd bent, moeten er veel zaken geregeld worden als u en uw partner uit elkaar gaan. Als u een samenlevingscontract heeft met uw partner kan dat als checklist worden gebruikt, maar een groot aantal kwesties moet vaak nog extra bekeken worden. Zo zal de gezamenlijke woning verdeeld moeten worden en is de zorg over de kinderen een belangrijk punt. Als uw kinderen minderjarig zijn is ook in dit geval een ouderschapsplan verplicht. Net als bij een gehuwd koppel, zullen deze praktische zaken ook goed geregeld moeten worden. Het kan heel prettig zijn om al deze zaken vast te leggen in een convenant. Dit is niet verplicht, maar geeft wel duidelijkheid en zekerheid voor de toekomst.

Goed geregeld, voor nu én voor straks
Of u nu wel of geen samenlevingscontract heeft, de Scheidingsplanner kan u bijstaan. Op een professionele wijze en met jarenlange ervaring. Net als bij een gehuwd koppel zijn uw wensen en uw situatie voor ons het uitgangspunt. Beide partijen moeten zich in de afwikkeling van de relatie kunnen vinden. En wij vinden het belangrijk dat u in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan. Juist daarom is het prettig om uw situatie door een professional te laten bekijken. Samen met u stellen we een Scheidingsplan® op, waarin we uw financiële situatie in kaart brengen en afspraken vastleggen. Van kinderalimentatie tot pensioen. Maar dat niet alleen. We zoeken zoveel mogelijk naar heldere, concrete oplossingen. Zodat u allebei weer snel verder kunt met uw leven, op een plezierige manier.

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Ik raad De Scheidingsplanner iedereen…"

  Door: LB Geplaatst op: 20-08-2018
  Vestiging: Gouda
  De adviseur heeft alles helder… lees meer
 • "Uitstekende dienstverlening"

  Door: HJ Geplaatst op: 20-08-2018
  Vestiging: Gouda
  Ik vond het een hele… lees meer
 • "Prettige manier van werken"

  Door: EV Geplaatst op: 14-08-2018
  Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  De adviseur nam de tijd… lees meer
 • "Goede begeleiding"

  Door: BD Geplaatst op: 14-08-2018
  Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  Alles was duidelijk en professioneel lees meer
 • "Jazeker zal ik doorverwijzen"

  Door: FK Geplaatst op: 31-07-2018
  Vestiging: Zwaag
  Veel papierwerk maar dat zal… lees meer
Meer beoordelingen