Scheidingsplanner Den Haag Wateringse Veld

070-360 70 00 denhaag@scheidingsplanner.nl

afspraak tijdelijk op verzoek

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Den Haag Wateringse Veld

070-360 70 00 denhaag@scheidingsplanner.nl

afspraak tijdelijk op verzoek

De Scheidingsplanner, dan kunt u weer verder...

Welkom

Uit elkaar gaan, een Scheiding, niet de gemakkelijkste periode in uw leven. Vast tal van vragen spoken door uw hoofd en op het internet is het aanbod van aanbieders groot. Waar moet u zijn? Wie kan u helpen? En wat moet u allemaal doen? 

Het antwoord is eigenlijk simpel: Wilt u in goed overleg Scheiden? Heeft u kinderen en een koopwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Als Mediator begeleiden wij u door het proces;
  • Als Coach helpen wij u met een goed ouderschapsplan;
  • Als Financieel Planner maken wij voor u de kinder- en partneralimentatie inzichtelijk;
  • Als Hypotheek adviseur geven wij u inzicht of u in de woning kunt blijven wonen, of wellicht een nieuwe woning kunt aankopen.

Kortom als Scheidingsplanner begeleiden wij u van A tot Z.

Zoals een cliënt ons achteraf liet weten: “door jullie toedoen zijn een aantal hobbels verlaagd tot rimpels en dat heeft de gemoederen redelijk bedaard. Hierdoor kunnen wij weer normaal met elkaar praten." En dat is nu precies wat wij graag voor u doen!

Heeft u vragen? Vragen staat vrij: we zijn bereikbaar op 070 – 3607000 of via denhaag@scheidingsplanner.nl

Zeer professioneel. Heeft alleen te lang geduurd in doorlooptijd maar dit ligt niet aan jullie.

Door de heer R A, De Scheidingsplanner Den Haag

Uiterst sympathieke medewerkers die hun vak verstaan

Door Edwin van der Helm, De Scheidingsplanner Den Haag

Heel fijn om in een onrustige, drukke verdrietige periode met super sympathieke + deskundige mensen aan tafel te zitten. Die alles goed uitlegden, alles op papier zetten. En ons een compleet overzicht gaven tot in de puntjes! Dank daarvoor!

Door N H, De Scheidingsplanner Den Haag

Ik ben heel tevreden over de verleende service en werkwijze. Ik raad het iedereen aan die in dezelfde situatie verkeert. Complimenten voor Paul Vilain! voor zijn geduld, begrip en constructieve aanpak.

Door Mevrouw Christel, De Scheidingsplanner Den Haag

Uitstekend. Deskundig maatwerk in aanpak en resultaat. Wij stonden bij Bryan en Gilian altijd op de eerste plaats en dus niet de procedure of DE bank. Zonder de vasthoudendheid van Bryan was het ons niet gelukt de bank tot medewerking en oplossing te krijgen. We kunnen eindelijk verder ...

Door IM YK, De Scheidingsplanner Den Haag

Bryan Vloemans

Ik ben Financial Life Planner en dat houdt in dat ik, van huis uit, financieel planner ben. Alleen bij mij gaat het niet, of juist niet, alleen maar om de cijfertjes. Ik ben ook coach, het gaat mij juist om u, om de mens, zijn wens en zijn gedrag…

Juist bij scheidende stellen kan ik hier een helpende hand bieden. Emoties, gedragingen en financiën spelen dan vaak een grote rol en als coach (en mediator) kan ik hen begeleiden in deze vaak lastige periode, zodat zij on speaking terms kunnen komen en/of blijven.

Als financieel (en hypothecair) planner is een scheiding natuurlijk ook ‘een uitdagende casus’, waarbij ook hier de cijfers van secundair belang zijn. Vaak wil men ‘gewoon’ weer rust en inzicht, weten waar men aan toe is. Kan ik in de woning blijven wonen? Wat zijn dan de lasten en kan ik dan weer een nieuwe (financiële) start maken?

Financieel inzicht, geeft vaak rust. Het geeft weer uitzicht. En dat is vaak wat men enorm kan helpen: inzicht en uitzicht in deze impact volle en onzekere periode.    Graag sta ik u in dit proces bij, van A tot Z en verder, van huis naar thuis…

Paul Vilain

Als mens is het mijn doel om mensen verder te helpen in hun leven, relaties te beschermen en ondanks dat mensen de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, ze gedurende het scheidingsproces weer dichter bij elkaar te brengen.

In de afgelopen twintig jaar dat ik dit werk doe heb ik veel geleerd en veel mooie ervaringen gedeeld. Het is fijn om mensen te helpen in een moeilijke periode en ondanks de vaak negatieve associaties die een scheiding oproepen, vind ik dat ik een mooi vak heb en heb ik plezier in mijn werk. Ik help u dan ook graag.

In een emotioneel proces zorg ik er als mediator (NMV) voor dat ouders niet alleen met elkaar in gesprek blijven of weer met elkaar in gesprek komen, maar is het mijn doel om er ook voor te zorgen dat ze elkaar weer gaan dan wel blijven verstaan. Alleen zo kunnen een goed en bestendig ouderschapsplan en houdbare afspraken in het convenant tot stand komen. Het spreekt voor zich dat dit laatste voor niet-ouders net zo belangrijk is.

Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) geef ik beiden op hun eigen niveau inzicht in de financiële consequenties van de echtscheiding zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken. Hoe lastig en emotioneel het proces in veel gevallen ook is, naar de toekomst toe is het voor beide partijen van belang dat na de scheiding financieel alles eerlijk is geregeld zodat beiden een nieuwe start kunnen maken.

Een bijzondere mix van zakelijkheid en gevoel.

Door L M, De Scheidingsplanner Den Haag

Professionele houding. Het is vast niet gemakkelijk om dit werk te doen desondanks was ik verbaasd met de professionaliteit van Paul en Gillian. Ondanks de emoties die hoog op kunnen lopen hielden ze het hoofd koel en konden ze voorkomen dat discussie vast liep. Zonder hen waren wij niet tot zon vlo...

Door JB L, De Scheidingsplanner Den Haag

Prima begeleiding gekregen. Voelde me zeer vertrouwd bij jullie. Dank voor de begeleiding.

Door M.S., De Scheidingsplanner Den Haag

Goed geregeld!

Door M.v.d.T, De Scheidingsplanner Den Haag

uitermate tevreden

Door m.b., De Scheidingsplanner Den Haag

Wat doen wij voor u

Waar kunt u nog meer terecht

        Meer informatie? Klik dan onderstaand boekje aan.

 

     

 

         

 

Terug naar boven