Scheidingsplanner Den Haag Leidschenveen - Ypenburg

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Den Haag Leidschenveen - Ypenburg

070-360 70 00 denhaag@scheidingsplanner.nl

Speerpunt 1, Den Haag

Welkom

Uit elkaar gaan, een Scheiding, of u nu gehuwd, geregistreerd partner of samenwonend bent, het is vaak niet de gemakkelijkste periode in uw leven. Wat voorheen zeker was, is ineens niet meer zo vanzelfsprekend en die onzekerheid veroorzaakt vaak onrust. Wat dient er allemaal geregeld te worden? En wie kan u het beste helpen? 

Wilt u in goed overleg Scheiden en heeft u kinderen en een koopwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met een goede Scheiding:  in goed overleg en met goede en duidelijke (financiële) afspraken.

Ons Scheidingsplan geeft u inzicht en op basis van dit inzicht kunt u tezamen goede afspraken maken en dat geeft vaak weer rust:

  • Als Mediator begeleiden wij u door het proces;
  • Als Coach helpen wij u met een goed Ouderschapsplan;
  • Als Financieel Planner maken wij voor u de kinder- en partneralimentatie inzichtelijk;
  • Als Hypotheek adviseur geven wij u inzicht of u in de woning kunt blijven wonen, of misschien een nieuwe woning kunt aankopen.

Kortom als Scheidingsplanner begeleiden wij u van A tot Z: we helpen u graag van Huis naar Thuis. 

Zoals een cliënt ons achteraf liet weten: “ door jullie toedoen zijn een aantal hobbels verlaagd tot rimpels en dat heeft de gemoederen redelijk bedaard. Hierdoor kunnen wij weer normaal met elkaar praten." En dat is nu precies wat wij graag voor u doen!

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op 070 – 360 7000 of via denhaag@scheidingsplanner.nl

Prima begeleiding gekregen. Voelde me zeer vertrouwd bij jullie. Dank voor de begeleiding.

Door M.S., De Scheidingsplanner Den Haag

Een bijzondere mix van zakelijkheid en gevoel.

Door L M, De Scheidingsplanner Den Haag

Zeer meedenkend en zeer tevreden. Deskundig aanpak. Bryan heeft mij ontzettend goed door dit proces geholpen. Eerst de scheiding en daarna de hypotheek. Ik weet dat het zonder jullie niet zo vlot was verlopen. Mijn dank hiervoor. Fijn is dit proces niet maar door jullie er goed doorheen gekomen.

Door NvD, De Scheidingsplanner Den Haag

Paul Vilain

Als mens is het mijn doel om mensen verder te helpen in hun leven, relaties te beschermen en ondanks dat mensen de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, ze gedurende het scheidingsproces weer dichter bij elkaar te brengen.

In de afgelopen twintig jaar dat ik dit werk doe heb ik veel geleerd en veel mooie ervaringen gedeeld. Het is fijn om mensen te helpen in een moeilijke periode en ondanks de vaak negatieve associaties die een scheiding oproepen, vind ik dat ik een mooi vak heb en heb ik plezier in mijn werk. Ik help u dan ook graag.

In een emotioneel proces zorg ik er als mediator (NMV) voor dat ouders niet alleen met elkaar in gesprek blijven of weer met elkaar in gesprek komen, maar is het mijn doel om er ook voor te zorgen dat ze elkaar weer gaan dan wel blijven verstaan. Alleen zo kunnen een goed en bestendig ouderschapsplan en houdbare afspraken in het convenant tot stand komen. Het spreekt voor zich dat dit laatste voor niet-ouders net zo belangrijk is.

Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) geef ik beiden op hun eigen niveau inzicht in de financiële consequenties van de echtscheiding zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken. Hoe lastig en emotioneel het proces in veel gevallen ook is, naar de toekomst toe is het voor beide partijen van belang dat na de scheiding financieel alles eerlijk is geregeld zodat beiden een nieuwe start kunnen maken.

Bryan Vloemans

Sinds eind jaren negentig is Bryan (1971) werkzaam in de financiële branche. Destijds in dienst bij een grote Nederlandse verzekeraar heeft hij tal van financiële vakdiploma's behaald.

In 2004 heeft Bryan de overstap gemaakt naar het onafhankelijke intermediair en heeft hij voornamelijk gewerkt als hypotheekadviseur. Naast zijn opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur heeft Bryan ook de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) met succes afgerond.

In zijn tijd als Hypotheekadviseur kwam Bryan vaak in aanraking met 'de problemen' bij Scheiden en Hypotheken en dat is voor hem aanleiding geweest om zich in 2007 aan te sluiten bij de landelijke Vereniging De Scheidingsplanner.

Sindsdien heeft Bryan zich verdiept in de Scheidingsmaterie en heeft hij daartoe tal van opleidingen gevolgd, zoals de opleiding tot mediator (NMv), de opleiding tot Financial Life Planner (RLP) en diverse (jaarlijkse) interne opleidingen van De Scheidingsplanner.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Bryan inmiddels tal van mensen geholpen. Enerzijds door hen een uitzicht te bieden, een stip op de horizon, en anderzijds door hen een duidelijk inzicht te verschaffen, waardoor zij de juiste keuzes konden maken en de Scheiding ‘een plekje’ konden geven.

 

Uiterst sympathieke medewerkers die hun vak verstaan

Door Edwin van der Helm, De Scheidingsplanner Den Haag

Professionele houding. Het is vast niet gemakkelijk om dit werk te doen desondanks was ik verbaasd met de professionaliteit van Paul en Gillian. Ondanks de emoties die hoog op kunnen lopen hielden ze het hoofd koel en konden ze voorkomen dat discussie vast liep. Zonder hen waren wij niet tot zon vlo...

Door JB L, De Scheidingsplanner Den Haag

Heel erg tevreden. Bryan heeft kennis van zaken is kundig doortastend transparant en professioneel. Hij is betrokken en stelt de klant centraal. Iemand die maatwerk kan leveren binnen de bureaucratische structuren van de financile sector. Innovatief en creatief waar nodig Super prettige samenwerking...

Door MD, De Scheidingsplanner Den Haag

Onze werkwijze / het Stappenplan

We starten vanzelfsprekend altijd met een eerste intakegesprek. Graag horen we uw verhaal, wat voor u belangrijk is en hoe we u verder kunnen helpen. In dit gesprek zullen wij ook tezamen met u de verdere stappen uittekenen en u een prijsindicatie geven. 

Na ontvangst van de benodigde stukken, stellen wij op basis van uw wensen en gedachten het Scheidingsplan op. Onze ervaring is dat het Scheidingsplan u vaak inzicht geeft, zodat u de juiste beslissing kunt nemen. En dat geeft weer rust. 

Het Scheidingsplan opstellen kost wel even tijd en dat geeft u de tijd om aan de slag te gaan met de eerste contouren van het Ouderschapsplan: de Zorgverdeling. 

In een tweede gesprek zullen we het Ouderschapsplan en het Scheidingsplan tezamen doornemen en zullen we bezien of er al eerste afspraken gemaakt kunnen worden. 

Sommige mensen hebben nog even de tijd nodig. Gewoon nog even nadenken, wellicht nog een herrekening of nog een gesprek. Anderen wensen wel al afspraken te maken en deze afspraken leggen wij dan voor hen vast in een concept convenant, natuurlijk inclusief het Ouderschapsplan. 

Het concept convenant ontvangt u per mail en van belang is om het goed te bestuderen. Staat alles erin? Klopt het? Vanzelfsprekend nemen we het convenant gedrieën goed door. Staan de juiste punten op de i, dan zullen wij het convenant definitief voor u maken en kunnen we tot ondertekening overgaan. 

Convenant getekend? Dan dragen wij uw stukken over aan de samenwerkende advocaat en zij zullen voor verdere afhandeling zorgdragen. De afhandeling bij de advocaat zal circa drie tot vier weken in beslag nemen. Vanzelfsprekend wordt u van iedere stap op de hoogte gehouden. 

 

Wat doen wij voor u

 

      

Onze bezoeklocaties

Wil u meer informatie? Vraag dan ons boekje aan

     

     

   

      

 

Interview Paul en Bryan

Een terugblik

Inmiddels (2023) zijn Paul en Bryan al 15 jaar Scheidingsplanner. Wie zijn ze en waarom doen ze wat ze doen? 

Lees meer...

Onze Locatie

U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag uw wensen te bespreken.

Terug naar boven