Scheidingsplanner Rijswijk

070-360 70 00 denhaag@scheidingsplanner.nl

Westvlietweg 71-5, Den Haag

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Rijswijk

070-360 70 00 denhaag@scheidingsplanner.nl

Westvlietweg 71-5, Den Haag

Welkom

uit elkaar gaan, een Scheiding, niet de gemakkelijkste periode in uw leven. Vast tal van vragen spoken door uw hoofd en op het internet is het aanbod van aanbieders groot. Waar moet u zijn? Wie kan u helpen? En wat moet u allemaal doen? 

Het antwoord is eigenlijk simpel: Wilt u in goed overleg Scheiden? Heeft u kinderen en een koopwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres:

  • Als Mediator begeleiden wij u door het proces;
  • Als Coach helpen wij u met een goed ouderschapsplan;
  • Als Financieel Planner maken wij voor u de kinder- en partneralimentatie inzichtelijk;
  • Als Hypotheek adviseur geven wij u inzicht of u in de woning kunt blijven wonen, of wellicht een nieuwe woning kunt aankopen.

Kortom als Scheidingsplanner begeleiden wij u van A tot Z.

Zoals een cliënt ons achteraf liet weten: “door jullie toedoen zijn een aantal hobbels verlaagd tot rimpels en dat heeft de gemoederen redelijk bedaard. Hierdoor kunnen wij weer normaal met elkaar praten." En dat is nu precies wat wij graag voor u doen!

Heeft u vragen? Vragen staat vrij: we zijn bereikbaar op 070 – 360 7000 of via denhaag@scheidingsplanner.nl

Zeer tevreden. Wij zijn zeer goed geholpen en absoluut tevreden. Alles is zorgvuldig en deskundig tot de puntjes uitgewerkt. Bedankt daarvoor

Door RA Wal, De Scheidingsplanner Den Haag

Mooie mix van professionele zakelijkheid n begrip. Wij kwamen bij jullie met een vraag die voor ons een onoplosbare financiële puzzel leek. Daar hebben jullie ons met een prettige mix van professionele zakelijkheid en begrip uitstekend doorheen geholpen.

Door IB, De Scheidingsplanner Den Haag

Professionele houding. Het is vast niet gemakkelijk om dit werk te doen desondanks was ik verbaasd met de professionaliteit van Paul en Gillian. Ondanks de emoties die hoog op kunnen lopen hielden ze het hoofd koel en konden ze voorkomen dat discussie vast liep. Zonder hen waren wij niet tot zon vlo...

Door JB L, De Scheidingsplanner Den Haag

Bryan Vloemans

Ik ben Financial Life Planner en dat houdt in dat ik, van huis uit, financieel planner ben. Alleen bij mij gaat het niet, of juist niet, alleen maar om de cijfertjes. Ik ben ook coach, het gaat mij juist om u, om de mens, zijn wens en zijn gedrag…

Juist bij scheidende stellen kan ik hier een helpende hand bieden. Emoties, gedragingen en financiën spelen dan vaak een grote rol en als coach (en mediator) kan ik hen begeleiden in deze vaak lastige periode, zodat zij on speaking terms kunnen komen en/of blijven.

Als financieel (en hypothecair) planner is een scheiding natuurlijk ook ‘een uitdagende casus’, waarbij ook hier de cijfers van secundair belang zijn. Vaak wil men ‘gewoon’ weer rust en inzicht, weten waar men aan toe is. Kan ik in de woning blijven wonen? Wat zijn dan de lasten en kan ik dan weer een nieuwe (financiële) start maken?

Financieel inzicht, geeft vaak rust. Het geeft weer uitzicht. En dat is vaak wat men enorm kan helpen: inzicht en uitzicht in deze impact volle en onzekere periode.   

Graag sta ik u in dit proces bij, van A tot Z en verder, van huis naar thuis…

Paul Vilain

Als mens is het mijn doel om mensen verder te helpen in hun leven, relaties te beschermen en ondanks dat mensen de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, ze gedurende het scheidingsproces weer dichter bij elkaar te brengen.

In de afgelopen twintig jaar dat ik dit werk doe heb ik veel geleerd en veel mooie ervaringen gedeeld. Het is fijn om mensen te helpen in een moeilijke periode en ondanks de vaak negatieve associaties die een scheiding oproepen, vind ik dat ik een mooi vak heb en heb ik plezier in mijn werk. Ik help u dan ook graag.

In een emotioneel proces zorg ik er als mediator (NMV) voor dat ouders niet alleen met elkaar in gesprek blijven of weer met elkaar in gesprek komen, maar is het mijn doel om er ook voor te zorgen dat ze elkaar weer gaan dan wel blijven verstaan. Alleen zo kunnen een goed en bestendig ouderschapsplan en houdbare afspraken in het convenant tot stand komen. Het spreekt voor zich dat dit laatste voor niet-ouders net zo belangrijk is.

Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) geef ik beide partijen op hun eigen niveau inzicht in de financiële consequenties van de echtscheiding zodat ze weloverwogen keuzes kunnen maken. Hoe lastig en emotioneel het proces in veel gevallen ook is, naar de toekomst toe is het voor beide partijen van belang dat na de scheiding financieel alles eerlijk is geregeld zodat beiden een nieuwe start kunnen maken.

Uitstekend geholpen. In deze voor mij voor zware periode zeer professioneel geholpen. Maar ook met veel gevoel en oog voor details.Dankjewel Gillian en Paul

Door WM, De Scheidingsplanner Den Haag

Heel erg tevreden. In deze voor mij moeilijke periode hebben jullie mij heel professioneel maar ook met heel veel gevoel geholpen. Mijn dank hiervoor.

Door WS, De Scheidingsplanner Den Haag

Zeer meedenkend en zeer tevreden. Deskundig aanpak. Bryan heeft mij ontzettend goed door dit proces geholpen. Eerst de scheiding en daarna de hypotheek. Ik weet dat het zonder jullie niet zo vlot was verlopen. Mijn dank hiervoor. Fijn is dit proces niet maar door jullie er goed doorheen gekomen.

Door NvD, De Scheidingsplanner Den Haag

Wat doen wij voor u

Waar kunt u nog meer terecht

Onze Locatie

U bent van harte welkom op ons kantoor in Rijswijk uw wensen te bespreken.

Terug naar boven