Scheidingsplanner Rijswijk

070-360 70 00 denhaag@scheidingsplanner.nl

Westvlietweg 71-5, Den Haag

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Rijswijk

070-360 70 00 denhaag@scheidingsplanner.nl

Westvlietweg 71-5, Den Haag

Welkom bij De Scheidingsplanner Rijswijk

Uit elkaar gaan, een Scheiding, of u nu gehuwd, geregistreerd partner of samenwonend bent, het is vaak niet de gemakkelijkste periode in uw leven. Wat voorheen zeker was, is ineens niet meer zo vanzelfsprekend en die onzekerheid veroorzaakt vaak onrust. Wat dient er allemaal geregeld te worden? En wie kan u het beste helpen? 

Wilt u in goed overleg Scheiden en heeft u kinderen en een koopwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij helpen u graag met een goede Scheiding:  in goed overleg en met goede en duidelijke (financiële) afspraken.

Ons Scheidingsplan geeft u inzicht en op basis van dit inzicht kunt u tezamen goede afspraken maken en dat geeft vaak weer rust:

  • Als Mediator begeleiden wij u door het proces;
  • Als Coach helpen wij u met een goed Ouderschapsplan;
  • Als Financieel Planner maken wij voor u de kinder- en partneralimentatie inzichtelijk;
  • Als Hypotheek adviseur geven wij u inzicht of u in de woning kunt blijven wonen, of misschien een nieuwe woning kunt aankopen.

Kortom als Scheidingsplanner begeleiden wij u van A tot Z: we helpen u graag van Huis naar Thuis. 

Zoals een cliënt ons achteraf liet weten: “ door jullie toedoen zijn een aantal hobbels verlaagd tot rimpels en dat heeft de gemoederen redelijk bedaard. Hierdoor kunnen wij weer normaal met elkaar praten." En dat is nu precies wat wij graag voor u doen!

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op 070 – 360 7000 of via denhaag@scheidingsplanner.nl

Zeer tevreden. Wij zijn zeer goed geholpen en absoluut tevreden. Alles is zorgvuldig en deskundig tot de puntjes uitgewerkt. Bedankt daarvoor

Door RA Wal, De Scheidingsplanner Den Haag

Mooie mix van professionele zakelijkheid n begrip. Wij kwamen bij jullie met een vraag die voor ons een onoplosbare financiële puzzel leek. Daar hebben jullie ons met een prettige mix van professionele zakelijkheid en begrip uitstekend doorheen geholpen.

Door IB, De Scheidingsplanner Den Haag

Professionele houding. Het is vast niet gemakkelijk om dit werk te doen desondanks was ik verbaasd met de professionaliteit van Paul en Gillian. Ondanks de emoties die hoog op kunnen lopen hielden ze het hoofd koel en konden ze voorkomen dat discussie vast liep. Zonder hen waren wij niet tot zon vlo...

Door JB L, De Scheidingsplanner Den Haag

Paul Vilain

Als mens is het mijn doel om mensen verder te helpen in hun leven, relaties te beschermen en ondanks dat mensen de beslissing nemen om uit elkaar te gaan, ze gedurende het scheidingsproces dichter bij elkaar te brengen.

In de afgelopen twintig jaar heb ik als Scheidingsplanner veel geleerd en veel mooie ervaringen gedeeld. Het is fijn om mensen te helpen in een moeilijke periode in hun leven. Ondanks de vaak negatieve associaties die een scheiding oproepen, vind ik dat ik een mooi vak heb en heb ik plezier in mijn werk. Ik help u dan ook graag.

Tijdens het scheidingsproces zorg ik er als mediator (NMV) voor dat jullie niet alleen met elkaar in gesprek blijven, maar elkaar ook blijven verstaan. Alleen zo kun je als ouders ook tot een goed en bestendig ouderschapsplan komen en kunnen houdbare afspraken in een convenant worden vastgelegd. Het spreekt voor zich dat dit laatste voor niet-ouders net zo belangrijk is.

Als Register Financieel Echtscheiding Adviseur (RFEA) geef ik jullie beiden, op eigen niveau, inzicht in de financiële consequenties van de echtscheiding zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken. Hoe lastig het proces in sommige situaties ook is, naar de toekomst toe weten jullie zo precies waar jullie aan toe zijn en wordt het voor beide partijen financieel eerlijk geregeld.

Bryan Vloemans

Sinds eind jaren negentig is Bryan (1971) werkzaam in de financiële branche. Destijds in dienst bij een grote Nederlandse verzekeraar heeft hij tal van financiële vakdiploma's behaald.

In 2004 heeft Bryan de overstap gemaakt naar het onafhankelijke intermediair en heeft hij voornamelijk gewerkt als hypotheekadviseur. Naast zijn opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur heeft Bryan ook de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) met succes afgerond.

In zijn tijd als Hypotheekadviseur kwam Bryan vaak in aanraking met 'de problemen' bij Scheiden en Hypotheken en dat is voor hem aanleiding geweest om zich in 2007 aan te sluiten bij de landelijke Vereniging De Scheidingsplanner.

Sindsdien heeft Bryan zich verdiept in de Scheidingsmaterie en heeft hij daartoe tal van opleidingen gevolgd, zoals de opleiding tot mediator (NMv), de opleiding tot Financial Life Planner (RLP) en diverse (jaarlijkse) interne opleidingen van De Scheidingsplanner.

Door zijn jarenlange ervaring heeft Bryan inmiddels tal van mensen geholpen. Enerzijds door hen een uitzicht te bieden, een stip op de horizon, en anderzijds door hen een duidelijk inzicht te verschaffen, waardoor zij de juiste keuzes konden maken en de Scheiding ‘een plekje’ konden geven.

 

Uitstekend geholpen. In deze voor mij voor zware periode zeer professioneel geholpen. Maar ook met veel gevoel en oog voor details.Dankjewel Gillian en Paul

Door WM, De Scheidingsplanner Den Haag

Heel erg tevreden. In deze voor mij moeilijke periode hebben jullie mij heel professioneel maar ook met heel veel gevoel geholpen. Mijn dank hiervoor.

Door WS, De Scheidingsplanner Den Haag

Zeer meedenkend en zeer tevreden. Deskundig aanpak. Bryan heeft mij ontzettend goed door dit proces geholpen. Eerst de scheiding en daarna de hypotheek. Ik weet dat het zonder jullie niet zo vlot was verlopen. Mijn dank hiervoor. Fijn is dit proces niet maar door jullie er goed doorheen gekomen.

Door NvD, De Scheidingsplanner Den Haag

Onze werkwijze / het Stappenplan

We starten vanzelfsprekend altijd met een eerste intakegesprek. Graag horen we uw verhaal, wat voor u belangrijk is en hoe we u verder kunnen helpen. In dit gesprek zullen wij ook tezamen met u de verdere stappen uittekenen en u een prijsindicatie geven. 

Na ontvangst van de benodigde stukken, stellen wij op basis van uw wensen en gedachten het Scheidingsplan op. Onze ervaring is dat het Scheidingsplan u vaak inzicht geeft, zodat u de juiste beslissing kunt nemen. En dat geeft weer rust. 

Het Scheidingsplan opstellen kost wel even tijd en dat geeft u de tijd om aan de slag te gaan met de eerste contouren van het Ouderschapsplan: de Zorgverdeling. 

In een tweede gesprek zullen we het Ouderschapsplan en het Scheidingsplan tezamen doornemen en zullen we bezien of er al eerste afspraken gemaakt kunnen worden. 

Sommige mensen hebben nog even de tijd nodig. Gewoon nog even nadenken, wellicht nog een herrekening of nog een gesprek. Anderen wensen wel al afspraken te maken en deze afspraken leggen wij dan voor hen vast in een concept convenant, natuurlijk inclusief het Ouderschapsplan. 

Het concept convenant ontvangt u per mail en van belang is om het goed te bestuderen. Staat alles erin? Klopt het? Vanzelfsprekend nemen we het convenant gedrieën goed door. Staan de juiste punten op de i, dan zullen wij het convenant definitief voor u maken en kunnen we tot ondertekening overgaan. 

Convenant getekend? Dan dragen wij uw stukken over aan de samenwerkende advocaat en zij zullen voor verdere afhandeling zorgdragen. De afhandeling bij de advocaat zal circa drie tot vier weken in beslag nemen. Vanzelfsprekend wordt u van iedere stap op de hoogte gehouden. 

 

 

Wat doen wij voor u

 

      

Onze bezoeklocaties

Wil u meer informatie? Vraag dan ons boekje aan

     

     

   

      

 

Interview Paul en Bryan

Een terugblik

Inmiddels (2023) zijn Paul en Bryan al 15 jaar Scheidingsplanner. Wie zijn ze en waarom doen ze wat ze doen? 

Lees meer...

Onze Locatie

U bent van harte welkom op ons kantoor in Rijswijk uw wensen te bespreken.

Terug naar boven