Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Second opinion

EEN SECOND OPINION BIJ UW SCHEIDING

Zit u middenin een scheidingstraject en heeft u behoefte aan een frisse blik? Onpartijdig en professioneel? Met een second opinion van de Scheidingsplanner wordt uw situatie opnieuw en onbevooroordeeld bekeken. En dat geeft een zeker gevoel!

EEN FRISSE BLIK BIJ UW SCHEIDING

Wellicht heeft u behoefte aan een second opinion bij uw scheiding. Aan iemand die met een nieuwe, onpartijdige blik uw situatie met betrekking tot de echtscheiding bekijkt. Bijvoorbeeld wanneer u denkt dat uw situatie na afwikkeling van de scheiding niet optimaal is, u vragen heeft over de alimentatie, of wanneer u het idee heeft dat uw gezamenlijke adviseur uw belangen niet optimaal behartigt. In dat geval kunt u altijd een second opinion aanvragen bij de Scheidingsplanner.

UW SCHEIDING HELEMAAL OPNIEUW BEKEKEN

De Scheidingsplanner bekijkt tijdens de second opinion uw situatie opnieuw, vanaf de start. Uw situatie wordt niet alleen opnieuw getoetst aan de wettelijke regels omtrent echtscheiding, maar ook bekijken wij of de uiteindelijke uitkomst wel zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen. Daarbij kijken wij samen met u vooruit, naar uw nieuwe toekomst. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant en inzichtelijk. Zo kunnen we u bijvoorbeeld inzicht geven in uw besteedbaar inkomen na de scheiding en welke woonsituatie er mogelijk is. En uiteraard controleren we het convenant op juridische en financiële aspecten. Met als resultaat dat u precies weet waar u aan toe bent na de scheiding.

OOK OP FISCALE ASPECTEN

Ook de fiscale gevolgen nemen we in de second opinion voor u mee. Een aspect waar de Belastingdienst momenteel veel aandacht aan besteedt. Want in veel echtscheidingsconvenanten worden de fiscale consequenties te weinig meegewogen. Oorzaak is dat menig mediator of advocaat zich hier onvoldoende van bewust is en over het algemeen de kennis niet in huis heeft. Met als gevolg fouten in echtscheidingsconvenanten, belastingaangiftes en financiële risico’s. Vooral de eigen woning vormt vaak het grootste struikelblok.

VRAAG OP TIJD EEN SECOND OPINION AAN

Twijfelt u eraan of u de juiste financiële afspraken aan het maken bent? Schakel ons dan direct in voor een second opinion. Zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. En u uw nieuwe toekomst vol vertrouwen tegemoet kunt zien. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "De onderbreking door de zomervakantie…"

  Door: FVR Geplaatst op: 16-10-2018
  Vestiging: Oss
  De ondersteuning van De Scheidingsplanner… lees meer
 • "Tevreden en zou doorverwijzen"

  Door: RB Geplaatst op: 12-10-2018
  Vestiging: Zwaag
  Goede en soms confronterende begeleiding… lees meer
 • "Geduldige begeleiding"

  Door: MK Geplaatst op: 12-10-2018
  Vestiging: Zwaag
  Ik zal zeker doorverwijzen lees meer
 • "Alles positief ervaren"

  Door: M D J Geplaatst op: 10-10-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Positieve ervaring door de deskundige… lees meer
 • "Zeer correcte aanpak duidelijk en…"

  Door: ID Geplaatst op: 10-10-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Deskundige manier van werken helpen… lees meer
Meer beoordelingen