Scheidingsplanner Oss

0412 - 649 783 oss@scheidingsplanner.nl

Raadhuislaan 25, 5341 GL OSS

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Oss

0412 - 649 783 oss@scheidingsplanner.nl

Raadhuislaan 25, 5341 GL OSS

Scheidingsplanners

Leon van Laarhoven FFP CFP
Leon van Laarhoven FFP CFP

Ik beschrijf mezelf als een energiek en opgewekt persoon met kernwaarden als loyaliteit, betrouwbaarheid en eenvoud. Met een ruime dosis aan gezonde ambitie ga ik voor het hoogst haalbare resultaat. In mijn financiële adviezen kan ik als onafhankelijk en creatieve denker gebruikmaken van mijn achtergrond als financieel planner. Met een lidmaatschap bij de Federatie Financieel Planners (FFP) houd ik mijn financiële en fiscale kennis actueel. Aangevuld met mijn oprechte interesse in - het goede van de - mens vertaalt een financieel vraagstuk zich in een uitdaging, waarbij persoon en cijfers beide van belang zijn. Voorwaarde voor een succesvolle bemiddeling/mediation ligt in het bieden van veiligheid jezelf te mogen zijn tijdens de veelal openhartige gesprekken. Het elkaar respectvol benaderen bewaakt de ruimte ingebrachte standpunten beter te begrijpen, waarbij ieders standpunt even waardevol is. Deze uitgangspunten staan garant voor het behalen van het bemiddelingssucces, waarbij geldt afspraak = afspraak. Het actief meewerken aan een eigen geformuleerde doelstelling resulteert daarmee in een win-win gevoel tijdens een voornamelijk spannend proces als een (echt-)scheiding. Graag help en begeleid ik scheidende partijen onder andere op financieel gebied als een neutrale bemiddelaar, met de ruimte voor ieders verhaal en bijbehorende emoties om uiteindelijk gezamenlijk tot passende keuzes te komen. Doel is daarbij te komen tot uitvoerbare en duidelijke afspraken, waarmee alle partijen zich kunnen verenigen.

Welkom bij de Scheidingsplanner Oss

Uit elkaar gaan, of u nu gehuwd, geregistreerd partner of samenwoner bent, roept vaak een tal van vragen op en kan daarnaast een grote impact hebben, niet alleen op uzelf maar ook op uw kinderen en omgeving. Er moet veel geregeld worden in een (echt)scheiding en wat voorheen zeker was, is ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Onzekerheid brengt onrust. Om u op weg te helpen naar een nieuwe start, helpen wij u graag verder om uw (echt)scheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Ons team staat voor kwaliteit, deskundigheid en oplossingsgerichtheid. Wij bieden toegankelijke trajecten aan tegen marktconforme prijzen. Voor zowel de gezamenlijke- als de eenzijdige trajecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op particulieren maar zijn ook één van de weinige kantoren in Nederland die zich daarnaast ook specifiek richten op de ondernemer in (echt)scheiding.

Grip op uw (financiële) leven na scheiding

"We gaan uit elkaar, dat is zeker, maar hoe moet dat met de kinderen? En wie gaat waar wonen? En hoe zit dat dan met de hypotheek?"

U vraagt zich af hoe u dat allemaal moet regelen en hoe uw leven er na de (echt)scheiding uit zal zien. Het is belangrijk om in deze emotionele en onzekere situatie heldere antwoorden te vinden en weloverwogen keuzes te maken. De Scheidingsplanner Oss helpt u daar graag bij.

Wat kunt u van de Scheidingsplanner Oss verwachten?

Bij de Scheidingsplanner Oss wordt u persoonlijk begeleid door een ervaren financieel (echt)scheidingsadviseur Leon van Laarhoven. Leon is naast mediator ook gecertificeerd financieel planner. Na een kosteloos kennismakingsgesprek worden alle door partijen uitgesproken wensen, verwachtingen en behoeften duidelijk verwoord in een schriftelijke opdracht. Hij verzorgt de juiste berekening en verdeling van het vermogen, hij maakt een berekening van de alimentatie, hij adviseert over de nieuwe woonsituatie (hypotheek- en/of huurlasten) en hij berekent het nieuwe netto-inkomen voor beide partijen door. Samen met een advocaat zorgt hij ervoor dat de gemaakte afspraken worden opgenomen in een juridisch correct convenant en dat de scheidingsaanvraag kan worden afgehandeld door de rechtbank. In voorkomende gevallen vertegenwoordigt hij een der partijen of treedt op als financieel expert in opdracht van een notaris en/of advocaat.

Scheidingsplanner Oss is uw neutrale gesprekspartner

Het fundament voor een succesvolle bemiddeling/mediation is het continue gevoel van veiligheid, want dan durven partijen zich kwetsbaar op te stellen. Vanuit zijn rol als neutrale gesprekspartner bewaakt Leon dit fundament. Het in vertrouwen kunnen uiten van wensen, verwachtingen en behoeften (en mogelijke frustraties) leidt tot wederzijds begrip. Partijen ervaren dat er weer werkelijk naar elkaar geluisterd wordt. Doordat ieder zijn/haar eigen inbreng heeft kunnen geven in een veelal kwetsbare, onbekende situatie worden de overeengekomen afspraken door iedereen onderschreven en daardoor ook gedurende een langere periode nagekomen.

Scheiden in duidelijke taal

In begrijpelijke taal komen alle besproken onderwerpen terug in een uniek Scheidingsplan. Dit plan is de basis voor het definitieve echtscheidingsconvenant. In het geval kinderen betrokken zijn in een (echt)scheiding helpt Leon graag mee met het opstellen van een passende ouderschapsplan. Alles in de dienstverlening is erop gericht dat u en uw gezinsleden na de scheiding (ook financieel) weer verder kunnen.

Kortom, De Scheidingsplanner Oss begeleidt u tijdens het gehele proces van de (echt)scheiding. Leon is financieel kundig en hij kan de zaken daarom efficiënt afwikkelen en u daarmee kosten besparen. Hij regelt met u zowel de juridische, fiscale als financiële aspecten van uw (echt)scheiding. Omdat Leon ervaringsdeskundige is en zelf twee jonge kinderen heeft begrijpt hij als geen ander wat u als ouder/verzorger doormaakt en wat voor nu en voor uw toekomst van belang is.

Scheiden in Oss en omstreken

De Scheidingsplanner Oss: uw scheiding goed geregeld in Het Wild – Maren-Kessel – Lith – Lithoijen – Teeffelen – Macharen – Haren – Dieden – Deursen-Dennenburg – Keent – Overlangel – Ravenstein – Huisseling – Herpen – Reek – Neerloon – Velp – Grave – Escharen – Schaijk – Nistelrode – Heesch – Geffen – Lagekant – Vinkel – Nuland – Zoggel – Berkt – Elst – Berghem en natuurlijk Oss.

Meer weten? 

Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek:

T 0412 – 649 783

Of email : oss@scheidingsplanner.nl

Doe het gerust, het verplicht u tot niets.

Een dikke 10 voor de begeleiding door Leon van Laarhoven Voor ons niet-alledaagse zaken zoals alimentatie pensioen werden keurig en geduldig uitgelegd door Leon. Hiermee hebben bewuste keuzes kunnen maken. TOP.

Door Marianne, De Scheidingsplanner Oss

Alles is zeer discreet verlopen maar we hebben ook veel gelachen en dat vind ik geweldig. Fijn traject doorlopen financieel kundige ondersteuning aan te bevelen als je in een scheiding terecht komt.

Door R Konings, De Scheidingsplanner Oss

Als zeer prettig ervaren Problemen of vragen werden verholpen of duidelijker Waardoor ik de juiste actie op kon nemen.

Door IvO, De Scheidingsplanner Oss

Ik vond het zeer aangenaam dat er zowel een man als een vrouw aanwezig waren bij alle gesprekken. Duidelijke uitleg. Alle vragen mochten gesteld worden ze namen alle tijd voor je. Ondanks de situatie waarvoor we er zaten....als erg prettig ervaren. Raad ze zeker aan. Bedankt nogmaals

Door MT, De Scheidingsplanner Oss

Een zeer betrouwbare en discrete wijze van handelen. Alle belangrijke onderwerpen worden mondeling goed toegelicht. Ondanks de shit van de scheiding heeft Leon ons geholpen tot een goed einde er is zelfs een win-win situatie ontstaan. We kunnen namelijk allebei een nieuwe start maken en verder met o...

Door GVL, De Scheidingsplanner Oss

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Oss om uw wensen te bespreken.

Terug naar boven