Beoordelingen Oss

Lees hier de beoordelingen van Oss

Oss

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Goed, zakelijk en toch gezellig. Gesprekken soms lang, maar toch nodig.
Door EJ uit Oss op 01-06-2021
Een 9!
Door Franka uit Oss op 04-05-2021
Goede service, ik beveel Leon zeker aan.
Door John uit Oss op 04-05-2021
Heel tevreden, ik geef een 8 à 9!
Door Bram uit Oss op 04-05-2021
Het gehele traject als zeer goed ervaren.
Door Saskia uit Oss op 04-05-2021
Na een oprechte kennismaking en vlotte doorloop van het traject ben ik zeer tevreden over Leon en zijn dienstverlening. Ik kan iedereen die in zo'n vervelende situatie van een scheiding komt, ook op latere leeftijd (60+), hem aanraden om als neutrale begeleider op te treden voor beide partijen. De schuldvraag is niet van belang, de oplossing deste meer. Bedankt voor jouw hulp Leon!
Door Gerrit uit Kantoor Oss (Raadhuislaan 25) op 19-10-2020
Na een uitgebreid kennismakingsgesprek met Leon zijn we samen aan de slag gegaan om de scheiding zo goed mogelijk te regelen. We zijn altijd netjes ontvangen in een sfeervolle en toch zakelijke omgeving. Doordat Los bereid was zijn gebruikelijke werkwijze aan te passen, hebben we het traject kunnen verkorten maar toch zorgvuldig doorlopen. Fijn dat het zo gelopen is. We zijn in de gesprekken voornamelijk bezig geweest om onze belangen na te streven, met de begeleiding van Leon. Ook hebben we alle financiële zaken netjes geregeld. Al bij al een doeltreffende dienstverlening met een menselijke maat. Leon, bedankt voor alles.
Door Anja uit Oss op 05-10-2020
De eerste kennismaking voelde meteen goed, ik ben hier op de goede plek. Er wordt naar mijn financiële toekomst, die van mijn ex én die van mijn kinderen gekeken. En dat laatste is voor mij heel belangrijk. In de gesprekken die volgden was er ook de nodige ruimte voor emoties en gevoelens. Verder was er en balans tussen alle belangen die we hebben uitgesproken op uitnodiging van Leon. Door niet in welles-nietes discussies te blijven hangen hebben we een kort doorlopen traject gehad. Complimenten voor De Scheidingsplanner Oss om ons te helpen in gesprek te komen en te blijven (als co-ouders). Ik kom tot een rapportcijfer 10 (al is de schaal 1 tot 5) voor de geweldige dienstverlening door Leon. Hopelijk hoef ik nooit iemand vanuit mijn nieuwe omgeving door te verwijzen, maar mocht het toch zo moeten zijn dan van harte!!
Door Pieter vd P uit DSP Oss op 09-09-2020
Een dikke 10 voor de begeleiding door Leon van Laarhoven Voor ons niet-alledaagse zaken zoals alimentatie pensioen werden keurig en geduldig uitgelegd door Leon. Hiermee hebben bewuste keuzes kunnen maken. TOP.
Door Marianne uit De Scheidingsplanner Oss op 20-05-2019
Terug naar boven