Beoordelingen Oss

Lees hier de beoordelingen van Oss

Oss

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Na een oprechte kennismaking en vlotte doorloop van het traject ben ik zeer tevreden over Leon en zijn dienstverlening. Ik kan iedereen die in zo'n vervelende situatie van een scheiding komt, ook op latere leeftijd (60+), hem aanraden om als neutrale begeleider op te treden voor beide partijen. De schuldvraag is niet van belang, de oplossing deste meer. Bedankt voor jouw hulp Leon!
Door Gerrit uit Kantoor Oss (Raadhuislaan 25) op 19-10-2020
Na een uitgebreid kennismakingsgesprek met Leon zijn we samen aan de slag gegaan om de scheiding zo goed mogelijk te regelen. We zijn altijd netjes ontvangen in een sfeervolle en toch zakelijke omgeving. Doordat Los bereid was zijn gebruikelijke werkwijze aan te passen, hebben we het traject kunnen verkorten maar toch zorgvuldig doorlopen. Fijn dat het zo gelopen is. We zijn in de gesprekken voornamelijk bezig geweest om onze belangen na te streven, met de begeleiding van Leon. Ook hebben we alle financiële zaken netjes geregeld. Al bij al een doeltreffende dienstverlening met een menselijke maat. Leon, bedankt voor alles.
Door Anja uit Oss op 05-10-2020
De eerste kennismaking voelde meteen goed, ik ben hier op de goede plek. Er wordt naar mijn financiële toekomst, die van mijn ex én die van mijn kinderen gekeken. En dat laatste is voor mij heel belangrijk. In de gesprekken die volgden was er ook de nodige ruimte voor emoties en gevoelens. Verder was er en balans tussen alle belangen die we hebben uitgesproken op uitnodiging van Leon. Door niet in welles-nietes discussies te blijven hangen hebben we een kort doorlopen traject gehad. Complimenten voor De Scheidingsplanner Oss om ons te helpen in gesprek te komen en te blijven (als co-ouders). Ik kom tot een rapportcijfer 10 (al is de schaal 1 tot 5) voor de geweldige dienstverlening door Leon. Hopelijk hoef ik nooit iemand vanuit mijn nieuwe omgeving door te verwijzen, maar mocht het toch zo moeten zijn dan van harte!!
Door Pieter vd P uit DSP Oss op 09-09-2020
Een dikke 10 voor de begeleiding door Leon van Laarhoven Voor ons niet-alledaagse zaken zoals alimentatie pensioen werden keurig en geduldig uitgelegd door Leon. Hiermee hebben bewuste keuzes kunnen maken. TOP.
Door Marianne uit De Scheidingsplanner Oss op 20-05-2019
Een 8 voor de totale dienstverlening Ik zou zeker mijn kennissen en vrienden aan Leon van Laarhoven doorverwijzen. Een moeizame en kwetsbare situatie in het begin is voor ons uiteindelijk makkelijk verlopen door de goede begeleiding voor financile en niet-financile onderwerpen. Leon is een fijne gesprekspartner geweest voor ons beiden.
Door Janny vd B uit De Scheidingsplanner Oss op 20-05-2019
Alles is zeer discreet verlopen maar we hebben ook veel gelachen en dat vind ik geweldig. Fijn traject doorlopen financieel kundige ondersteuning aan te bevelen als je in een scheiding terecht komt.
Door R Konings uit De Scheidingsplanner Oss op 27-02-2019
Een zeer betrouwbare en discrete wijze van handelen. Alle belangrijke onderwerpen worden mondeling goed toegelicht. Ondanks de shit van de scheiding heeft Leon ons geholpen tot een goed einde er is zelfs een win-win situatie ontstaan. We kunnen namelijk allebei een nieuwe start maken en verder met onze levens TOP
Door GVL uit De Scheidingsplanner Oss op 28-11-2018
Leon is een fijne vent om mee te praten ook over zaken die niet financieel zijn Daar is alle ruimte voor tijdens het traject Een zeer betrouwbare en discrete wijze van handelen. Alle belangrijke onderwerpen worden mondeling goed toegelicht. Ondanks de shit van de scheiding heeft Leon ons geholpen tot een goed einde er is zelfs een win-win situatie ontstaan. We kunnen namelijk allebei een nieuwe start maken en verder met onze levens TOP
Door GVL uit De Scheidingsplanner Oss op 28-11-2018
De onderbreking door de zomervakantie verlengde het traject maar desondanks raad ik alle scheidende partijen Leon van Laarhoven aan als bemiddelaar Van de fijne eerste kennismaking tot de afwikkeling via de advocaat alles netjes verzorgd Een dikke 9 voor de verleende diensten. De ondersteuning van De Scheidingsplanner Oss heeft ons weer in gesprek gebracht met elkaar. Samen is beter afspraken maken dan alleen. Alle berekeningen en toelichten waren helder en toegespitst op onze situatie.
Door FVR uit De Scheidingsplanner Oss op 16-10-2018