Beoordelingen Oss

Lees hier de beoordelingen van Oss

Oss

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Ondanks de fysieke afstand is het traject goed en snel verlopen. De totale dienstverlening verdient een dikke in zijn geheel. Heel duidelijk uitgelegd en bij vragen altijd een helder antwoord. Bedankt.
Door B de Bruin uit De Scheidingsplanner Oss op 21-06-2017
De mondelinge toelichting door dhr Van Laarhoven was telkens zeer goed Al met al zou ik mijn vrienden en kennissen ingeval van een scheiding zeker aan dhr Van Laarhoven aanbevelen
Door G v A uit De Scheidingsplanner Oss op 13-06-2017
Zeer goed geholpen door De Scheidingsplanner Oss. Een dikke als cijfer voor Leon als betrokken gesprekspartner in een kwetsbare tijd. Er is ruimte voor de vele emoties. Dus niet alleen maar cijfertjes en getallen. Zeer fijne begeleiding.
Door JR uit De Scheidingsplanner Oss op 12-06-2017
Als zeer prettig ervaren Problemen of vragen werden verholpen of duidelijker Waardoor ik de juiste actie op kon nemen.
Door IvO uit De Scheidingsplanner Oss op 18-05-2017
Een dikke 8 voor de diensten van De Scheidingsplanner Oss Goed geholpen ondanks de problemen met de tegenpartij. Een regeling getroffen die voor allebei naar tevredenheid uitvalt TOP
Door HH uit De Scheidingsplanner Oss op 15-05-2017
Een dikke NEGEN voor de dienstverlening. Ik zou Leon aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen Zeer discreet en betrouwbaar. Heldere informatie in een moeilijke tijd. Dankjewel Leon.
Door SV uit De Scheidingsplanner Oss op 15-05-2017
Ontzettend goed geholpen Totaalscore TOP
Door A.V. uit De Scheidingsplanner Oss op 09-05-2017
Het voordeel van een vaste prijsafspraak is dat de extra moeite die Leon gedaan heeft geen extra kosten heeft betekent. Ik ben ervan overtuigd dat je een goede adviseur bent voor mediation-geschikte echtparen. Aan zulke mensen beveel ik je zeker aan
Door M V uit De Scheidingsplanner Oss op 24-11-2016
Ontzettend bedankt voor de geboden hulp Nu kunnen we allebei verder gr P. Op het moment dat er zand in de machine leek te komen kwam Leon met de juiste oplossing. Top
Door P van de M uit De Scheidingsplanner Oss op 01-06-2016