Beoordelingen Oss

Lees hier de beoordelingen van Oss

Oss

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Een dikke NEGEN voor de dienstverlening. Ik zou Leon aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen Zeer discreet en betrouwbaar. Heldere informatie in een moeilijke tijd. Dankjewel Leon.
Door SV uit De Scheidingsplanner Oss op 15-05-2017
Ontzettend goed geholpen Totaalscore TOP
Door A.V. uit De Scheidingsplanner Oss op 09-05-2017
Het voordeel van een vaste prijsafspraak is dat de extra moeite die Leon gedaan heeft geen extra kosten heeft betekent. Ik ben ervan overtuigd dat je een goede adviseur bent voor mediation-geschikte echtparen. Aan zulke mensen beveel ik je zeker aan
Door M V uit De Scheidingsplanner Oss op 24-11-2016
Ontzettend bedankt voor de geboden hulp Nu kunnen we allebei verder gr P. Op het moment dat er zand in de machine leek te komen kwam Leon met de juiste oplossing. Top
Door P van de M uit De Scheidingsplanner Oss op 01-06-2016
Ik zou zeker. De Scheidingsplanner Oss aan vrienden en bekenden aanbevelen
Door AW van der S uit De Scheidingsplanner Oss op 12-05-2016
Totale dienstverlening verdient een 9. Alles wordt zeer goed uitgelegd. Ook prettige eerste kennismaking gratis en vrijblijvend
Door R W uit De Scheidingsplanner Oss op 27-03-2016
Over het algemeen is het traject meegevallen dus een score van 85. Leon vertelt ook over zijn eigen ervaringen uit het verleden wat uitnodigt tot het vertellen van je eigen situatie. Heel persoonlijk maar toch professioneel.
Door A vd H uit De Scheidingsplanner Oss op 27-03-2016
Kosten zijn relatief hoog maar we kregen ook een financieel plan voor de toekomst. Overall een ACHT voor de begeleiding van dhr Van Laarhoven zeer persoonlijk
Door M W uit Oss uit De Scheidingsplanner Oss op 27-03-2016
Ik zou Leon zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen ingeval van een scheiding. Prima locatie en erg prettige sfeer om een scheiding te regelen.
Door Frans vd W uit De Scheidingsplanner Oss op 27-03-2016