Beoordelingen Oss

Lees hier de beoordelingen van Oss

Oss

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Zeer prettige omgang Zeker naar de kinderen toe welkom tijdens de gesprekken met Leon. Goed gelukt om succesvol te scheiden met behulp van De Scheidingsplanner Oss.
Door NB uit Oss uit De Scheidingsplanner Oss op 05-03-2018
Ik vond het zeer aangenaam dat er zowel een man als een vrouw aanwezig waren bij alle gesprekken. Duidelijke uitleg. Alle vragen mochten gesteld worden ze namen alle tijd voor je. Ondanks de situatie waarvoor we er zaten....als erg prettig ervaren. Raad ze zeker aan. Bedankt nogmaals
Door MT uit De Scheidingsplanner Oss op 01-11-2017
Zeer tevreden. Helder transparant begripvol en luisterend oor in combinatie van hoge mate van deskundigheid. Zeer tevreden resultaat.
Door PR uit De Scheidingsplanner Oss op 16-10-2017
Er is begrip voor verschil van ieders standpunten om vervolgens keuzes te maken op basis van de gemeenschappelijke belangen De kosten zijn best hoog te noemen. Maar de kwaliteit van het werk en de zorgvuldigheid waarmee dat werk gebeurt zijn formidabel te noemen
Door Vera uit De Scheidingsplanner Oss op 28-06-2017
Ondanks de fysieke afstand is het traject goed en snel verlopen. De totale dienstverlening verdient een dikke in zijn geheel. Heel duidelijk uitgelegd en bij vragen altijd een helder antwoord. Bedankt.
Door B de Bruin uit De Scheidingsplanner Oss op 21-06-2017
De mondelinge toelichting door dhr Van Laarhoven was telkens zeer goed Al met al zou ik mijn vrienden en kennissen ingeval van een scheiding zeker aan dhr Van Laarhoven aanbevelen
Door G v A uit De Scheidingsplanner Oss op 13-06-2017
Zeer goed geholpen door De Scheidingsplanner Oss. Een dikke als cijfer voor Leon als betrokken gesprekspartner in een kwetsbare tijd. Er is ruimte voor de vele emoties. Dus niet alleen maar cijfertjes en getallen. Zeer fijne begeleiding.
Door JR uit De Scheidingsplanner Oss op 12-06-2017
Als zeer prettig ervaren Problemen of vragen werden verholpen of duidelijker Waardoor ik de juiste actie op kon nemen.
Door IvO uit De Scheidingsplanner Oss op 18-05-2017
Een dikke 8 voor de diensten van De Scheidingsplanner Oss Goed geholpen ondanks de problemen met de tegenpartij. Een regeling getroffen die voor allebei naar tevredenheid uitvalt TOP
Door HH uit De Scheidingsplanner Oss op 15-05-2017