Scheidingsplanner Den Bosch

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Den Bosch

073 - 2001244 denbosch@scheidingsplanner.nl

Van Lanschotlaan 2, Vught

Scheidingsplanners

Drs. Frank van Boxtel FFP RPA
Drs. Frank van Boxtel FFP RPA

Frank van Boxtel (1965) is na zijn studie Bedrijfseconomie (Katholieke Universiteit Brabant 1992) gaan werken als pensioen-en levensverzekeringadviseur. In 1993 heeft hij de opleiding tot pensioenconsulent (Akkermans & partners in Tilburg) gevolgd. In 1997 heeft hij de post HBO-opleiding Leergang Financiële Planning afgerond. En in 1998 is Frank geslaagd voor het examen van de Stichting Certificering Financieel Planners en is hij ingeschreven in het register van deze stichting. Daarnaast is hij sinds 2005 ingeschreven als Register Pensioenadviseur (RPA). In 2016 heeft Frank een gecertificeerde mediation-opleiding met succes afgerond. Vanaf 1998 is Frank als financieel planner werkzaam geweest bij diverse financieel advieskantoren. Sinds december 2006 is hij als scheidingsplanner verbonden aan het kantoor van De Scheidingsplanner te ’s-Hertogenbosch. Vanaf september 2009 is Frank ook werkzaam in de regio’s Uden en Veghel. Frank vindt het belangrijk om mensen, die op het kruispunt van hun leven staan, te voorzien van goed, integer en betrokken (financieel) advies. Frank woont in Gemonde, is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Paul van den Donk FFP RFEA
Paul van den Donk FFP RFEA

Paul van den Donk (1963) is zowel eigenaar van als adviseur voor de Scheidingsplanner in de regio’s Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Na diverse managementfuncties in andere bedrijfstakken is Paul in 2000 bij een financieel intermediair gaan werken. In dat zelfde jaar behaalde hij zijn diploma van de Federatie van Financiële Planners (FFP). Sinds 2009 is Paul eigenaar van de genoemde regio’s van de Scheidingsplanner in Zuidoost Brabant. Zijn heldere adviezen geven zijn cliënten rust in een emotioneel zeer bewogen periode. Paul is sinds 2013 gediplomeerd Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Samen met zijn team van specialisten kunnen de meest complexe scheidingen het hoofd worden geboden. Dit geldt voor zowel mediations als echtscheidingen op tegenspraak, waarbij Paul één van de partijen begeleidt en de andere partij een advocaat in de arm heeft genomen. Naast zijn werk heeft Paul passie voor tennis, klassieke autorally’s en golf. Paul is getrouwd en heeft een studerende tweeling. Paul schrijft en verzamelt op zijn Facebookpagina praktische artikelen over scheiden en relaties.

Meer planners

Over Scheidingsplanner Den Bosch

Welkom bij de Scheidingsplanner Den Bosch, als financieel expert hét loket voor de volledige afwikkeling van uw echtscheiding, de beëindiging van uw geregistreerd partnerschap of van uw samenleving.

Voor de meeste mensen is het scheidingsproces een zeer vervelende periode waar ze graag zo snel mogelijk doorheen willen zijn. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, want er moeten nog wel ‘even’ afspraken worden gemaakt over de scheiding (vermogensverdeling, woning) en de periode daarna (ouderschapsplan, (kinder-) alimentatie en pensioenverevening). Stuk voor stuk onderwerpen waarvan de meeste mensen die uit elkaar gaan geen verstand hebben omdat ze het nog nooit meegemaakt hebben.

De Scheidingsplanner begeleidt u van A tot Z door dit hele proces. Of het nu om het pensioen, de eigen woning, de kinderen, de fiscale gevolgen, de alimentatie, de emoties, juridische zaken of uw eigen bedrijf gaat, bij ons vindt u alle expertise onder één dak. 
Wij werken indien nodig samen met gespecialiseerde familierechtadvocaten en notarissen.

Ons team bestaat uit Register Financieel Echtscheidingsadviseurs en Financieel Planners. Op onze contactpersonen-pagina, kunt u iets meer over ons persoonlijk te weten komen.

Dienstverlening

Wat kunnen wij voor u betekenen?

• Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën, uiteraard rekening houdend met eventueel van toepassing zijnde huwelijksvoorwaarden; 
• Wij onderzoeken of één van u eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen; 
• Wij onderzoeken of u dan wel uw vertrekkende partner een woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning; 
• Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie; 
• Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen; 
• Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan; 
• Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding; 
• Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken; 
• Wij stellen een convenant op; 
• Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding

Aanvullende diensten 
• Her-berekenen van partner- en kinderalimentatie. Indien de wederpartij niet mee werkt aan aanpassing van de alimentatie, kan een met ons samenwerkende advocaat u begeleiden in het traject richting de rechtbank; 
• Het ten behoeve van advocaten, notarissen en mediators verzorgen van vermogensopzetten en -verdelingen, alimentatieberekeningen en oplossen van andere financiële vraagstukken. Tevens zijn wij vraagbaak en financiële sparringpartner voor deze partijen; 
• Begeleider aan de zijlijn bij Collaborative Divorce of ‘overlegscheidingen’. Collaborative Divorce is een manier van scheiden waarbij de partners, hun eigen advocaten en overige betrokkenen samen werken op een manier die borg staat voor uit elkaar gaan met zoveel mogelijk respect. De Scheidingsplanner kan als financieel expert worden ingeschakeld bij een dergelijk traject.

Wie kunnen bij ons terecht 

Samen scheiden 
U kunt bij ons terecht als u samen tot een harmonieuze afwikkeling van uw scheiding wilt komen.

Apart strijden 
In sommige gevallen is het echter te emotioneel om samen met uw ex-partner aan één tafel te zitten of is er een te groot kennisverschil tussen u en uw ex, waardoor u het gevoel heeft dat u er met mediation niet goed uit gaat komen. In dit geval is het ook mogelijk om te kiezen voor eenzijdig financiële en juridische begeleiding door de Scheidingsplanner. 
Uw ex kiest dan voor een andere begeleider, bijvoorbeeld de accountant of een advocaat. 
U kiest er dan beiden voor om zelf aan de bal te blijven als het gaat om het maken van afspraken: u wenst er in onderhandeling uit te komen en zeker niet een knoop door de Rechter door te laten hakken. U bent dan namelijk onzeker over de uitkomst. Daarnaast is het een wetmatigheid dat als u het maken van onderlinge afspraken reeds nu aan een Rechter overlaat, bij de volgende keer wéér een Rechtszaak gevoerd moet worden omdat u niet geleerd heeft om met elkaar te overleggen. Dat betekent dat u bij een juridisch gevecht gerede kans loopt om opnieuw uw echtscheiding te moeten beleven als u nu een Rechter nodig heeft om tot afspraken te komen. Om over de bijbehorende kosten nog maar niet te spreken….

Ondernemers 
Wij hebben binnen ons team niet alleen veel kennis in huis voor ondernemers die gaan scheiden maar ook voor het begeleiden van financieel complexe echtscheidingszaken.

Tarief / werkwijze

• Wij werken in basis op uurtarief; – afhankelijk. Een kennismakingsgesprek van een half uur is altijd gratis en verplicht u tot niets;
• Afhankelijke van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het soms mogelijk tot een vast tarief te komen. We kunnen dat beoordelen tijdens het kennismakingsgesprek. 
• Indien uw rechtsbijstandverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Hoe nu verder?

Om daadwerkelijk te kunnen bepalen of wij iets voor u kunnen betekenen, kunt u een kennismakingsgesprek met ons inplannen. Aan de rechterzijde van deze pagina heeft u hiervoor de mogelijkheid. 
Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook eerst ons boekje “Een nieuwe start.....” aanvragen. Het boekje wordt u digitaal toegestuurd. 

Paul heft ons prima en snel geholpen. Wim van BalenHij heft in duidelijke taal uitgelegd waarom bepaalde zaken zijn omgeschreven en heft uiteindelijk een voor ons beiden prima convenant opgesteld.

Door Wim, De Scheidingsplanner Den Bosch

geweldige geduldige mediator zeer tevreden. Paul bedankt voor je hulp en inzet heel blij mee.

Door AP, De Scheidingsplanner Den Bosch

Zeer tevreden fijne samenwerking

Door AP, De Scheidingsplanner Den Bosch

Zeer tevreden. Ben het eens met de eerder geplaatste meningen.

Door G T, De Scheidingsplanner Den Bosch

Deskundig zakelijk snelle response prima vent

Door LH, De Scheidingsplanner Den Bosch

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Den Bosch om uw wensen te bespreken.

Terug naar boven