Scheidingsplanner Uden

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Uden

0413 - 418341 uden@scheidingsplanner.nl

Velmolenweg 141

Scheidingsplanners

Drs. Frank van Boxtel FFP RPA
Drs. Frank van Boxtel FFP RPA

Frank van Boxtel (1965) is na zijn studie Bedrijfseconomie (Katholieke Universiteit Brabant 1992) gaan werken als pensioen-en levensverzekeringadviseur. In 1993 heeft hij de opleiding tot pensioenconsulent (Akkermans & partners in Tilburg) gevolgd. In 1997 heeft hij de post HBO-opleiding Leergang Financiële Planning afgerond. En in 1998 is Frank geslaagd voor het examen van de Stichting Certificering Financieel Planners en is hij ingeschreven in het register van deze stichting. Daarnaast is hij sinds 2005 ingeschreven als Register Pensioenadviseur (RPA). In 2016 heeft Frank een gecertificeerde mediation-opleiding met succes afgerond. Vanaf 1998 is Frank als financieel planner werkzaam geweest bij diverse financieel advieskantoren. Sinds december 2006 is hij als scheidingsplanner verbonden aan het kantoor van De Scheidingsplanner te ’s-Hertogenbosch. Vanaf september 2009 is Frank ook werkzaam in de regio’s Uden en Veghel. Frank vindt het belangrijk om mensen, die op het kruispunt van hun leven staan, te voorzien van goed, integer en betrokken (financieel) advies. Frank woont in Gemonde, is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Over Scheidingsplanner Uden

Welkom bij de Scheidingsplanner Uden

De Scheidingsplanner is al vanaf 2006 hét loket voor de volledige afwikkeling van uw echtscheiding, de beëindiging van uw geregistreerd partnerschap of van uw samenleving.

Voor de meeste mensen is het scheidingsproces een zeer vervelende periode, waar ze graag zo snel mogelijk doorheen willen zijn. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want er moeten nog wel ‘even’ afspraken worden gemaakt over de verdeling van het vermogen (waaronder de eigen woning) over de zorg voor de kinderen (ouderschapsplan) en de kinder- en partneralimentatie. Daarnaast moeten er ook afspraken gemaakt worden over de opgebouwde pensioenen. En wellicht zijn er nog andere, specifiek op uw situatie van toepassing zijnde onderwerpen. 
Stuk voor stuk zaken waarvan de meeste mensen die uit elkaar gaan geen verstand hebben, omdat ze het simpelweg nog nooit meegemaakt hebben.

De Scheidingsplanner begeleidt u van A tot Z door het hele scheidingsproces. 
Of het nu om het pensioen, de eigen woning, de kinderen, de fiscale gevolgen, de alimentatie, de emoties, juridische zaken of uw eigen bedrijf gaat, bij ons vindt u alle expertise onder één dak. 
Wij werken indien nodig samen met gespecialiseerde familierechtadvocaten, notarissen en hypotheekadviseurs.

Ons team bestaat uit Register Financieel Echtscheidingsadviseurs, Register Pensioenadviseurs en gecertificeerde Financieel Planners. Onder op deze pagina kunt u iets meer over ons persoonlijk te weten komen.

Dienstverlening

Wat kunnen wij voor u betekenen?

• Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën, rekening houdend met eventuele huwelijksvoorwaarden; 
• Wij onderzoeken of één van u eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen; 
• Wij onderzoeken of u dan wel uw vertrekkende partner een woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning; 
• Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie; 
• Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen; 
• Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan; 
• Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding; 
• Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken; 
• Wij stellen een convenant op;
• Wij zorgen voor indienen van het echtscheidingsverzoek;
• Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheidingsbeschikking

Wie kunnen bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht als u samen tot een afwikkeling van uw scheiding wilt komen. 
Ook als u over bepaalde onderwerpen van mening verschilt, maar bereid bent in oplossingen te denken. 
U kiest er dan beiden voor om zelf aan de bal te blijven als het gaat om het maken van afspraken. U wenst er in onderhandeling uit te komen en zeker niet een knoop door de rechter door te laten hakken. U bent dan namelijk onzeker over de uitkomst. Daarnaast is het een wetmatigheid, dat als u het maken van onderlinge afspraken reeds nu aan een rechter overlaat, de volgende keer wéér een rechtszaak gevoerd moet worden omdat u niet geleerd heeft om met elkaar te overleggen. Dat betekent dat u bij een juridisch gevecht gerede kans loopt om opnieuw uw echtscheiding te moeten beleven als u nu een rechter nodig heeft om tot afspraken te komen. Om over de bijbehorende kosten nog maar te zwijgen.

Tarief / werkwijze

• Wij werken in basis op uurtarief; – afhankelijk. Een kennismakingsgesprek van een half uur is altijd gratis en verplicht u tot niets;
• Afhankelijke van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het soms mogelijk tot een vast tarief te komen. We kunnen dat beoordelen tijdens het kennismakingsgesprek. 
• Indien uw rechtsbijstandverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Hoe nu verder?

Om daadwerkelijk te kunnen bepalen of wij iets voor u kunnen betekenen, kunt u een kennismakingsgesprek met ons inplannen. Aan de rechterzijde van deze pagina heeft u hiervoor de mogelijkheid. 
Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook eerst ons boekje “Een nieuwe start.....” aanvragen. Het boekje wordt u digitaal toegestuurd. 

zeer tevreden

Door Ad van Gils, De Scheidingsplanner Uden

Zowel ikzelf als mijn (ex)echtgenote werden op deskundige, maar toch persoonlijke wijze, uitstekend geholpen en voorgelicht tijdens deze voor beiden moeilijke periode.

Door Anoniem, De Scheidingsplanner Uden

Deskundige begeleiding

Door Anoniem, De Scheidingsplanner Uden

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Uden om uw wensen te bespreken.

Terug naar boven