Scheidingsplanner Apeldoorn

06-26 66 86 66 apeldoorn@scheidingsplanner.nl

Paslaan 16 (alleen op afspraak)

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Apeldoorn

06-26 66 86 66 apeldoorn@scheidingsplanner.nl

Paslaan 16 (alleen op afspraak)

Scheidingsplanners

Willie Godschalk
Willie Godschalk

Willie (1957) is tot 2003 werkzaam geweest bij de Rabobankorganisatie en heeft daar diverse opleidingen gevolgd op het gebied van beleggen, financieringen en financiële planning. De laatste 10 jaar was hij werkzaam als private banker bij de Rabobank. Vanaf 2003 is hij als zelfstandig ondernemer werkzaam als financieel planner & consultant. Vanaf juli 2008 is hij als zelfstandig scheidingsplanner actief. Willie is gehuwd en heeft 2 kinderen.

Over Scheidingsplanner Apeldoorn

Waarom de Scheidingsplanner

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Oog voor de emoties
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Informele wijze en heldere taal
 • Inclusief juridische afwikkeling

 

Onze expertise

Een scheiding is meer dan alleen het juridisch afwikkelen van zaken. Er spelen behoorlijk wat aandachtsgebieden waarover u afspraken moet maken, zoals:

• Het regelen van de alimentatie
• Het ouderschapsplan voor de kinderen
• Beslissing nemen over de woning
• Voldoen aan de fiscale regels

Een groot deel van de echtscheiding betreft het financiële vraagstuk. En dat is nou net ónze expertise. De financiën bepalen voor 80% uw nieuwe toekomst. Een onderzoek geeft aan dat veel mensen kampen met de financiële gevolgen van een scheiding. Dat komt omdat maar liefst één op de twee Nederlanders niet precies weet hoe ze een scheiding moeten aanpakken.

En toch probeert 63 procent van de respondenten zelf zijn financiële zaken af te handelen. Van de groep die geen financieel specialist heeft ingeschakeld, heeft 80 procent daar spijt van.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de cijfers. Zeker als er kinderen bij uw scheiding betrokken zijn dan staan hun belangen bij ons centraal. Daarnaast zitter er onder die financiële gegevens emoties, belangen, wensen en doelstellingen. Wij doen ons werk niet goed als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen. Er komt ook een stuk mediation voor aan te pas. Met mediation regelt u samen de scheiding wat altijd de voorkeur geniet. Allereerst zorgt het voor minder frustraties en daarnaast komt u zo tot de beste afspraken voor de kinderen. Wij begrijpen echter ook dat samen scheiden niet in elke situatie mogelijk is. Wij kunnen u daarom ook alleen terzijde staan.


Wat kunt u van ons verwachten

De Scheidingsplanner Apeldoorn begeleidt al ruim 11 jaar succesvol scheidingen in Gelderland en werkt samen met gespecialiseerde familierecht advocaten en notarissen. 
Wij hebben spreeklocaties in Apeldoorn, Twello, Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Millingen a.d Rijn, Cuijk, Beuningen, Zutphen, Doetinchem en Winterswijk, maar spreken ook af bij u thuis.

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding of verbreking samenleving op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. Als scheidingsmediator hebben wij alle deskundigheid en expertise in huis voor het regelen van uw scheiding. Wij bieden u één loket, één aanspreekpunt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor, wij wikkelen ook alles juridisch voor u af.

Onze kernwaarden:

 • Degelijk en betrokken
 • Deskundig en ervaren
 • Aandacht en hoge snelheid van handelen
 • Zorgvuldigheid en oog voor details
 • Integrale aanpak (juridisch en financieel)
 • Advisering, oplossingsgericht
 • Uitstekende kwaliteit voor een concurrerend tarief

Onze aanpak is gericht op uw belangen en uw toekomst. Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding, zodat wij u op basis van uw wensen zo goed en efficiënt mogelijk kunnen helpen in het scheidingsproces. Hierbij kijken wij samen met u naar uw specifieke situatie en maken we voor u een persoonlijk plan. Wij nemen u letterlijk alles uit handen, alles wordt in heldere en begrijpelijke taal met u besproken. Hiermee kunnen wij u ontzorgen en bieden wij u duidelijkheid en (nacht)rust.

Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.


Onze vereniging

Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.
Scheiden is vaak een teleurstellende, hectische gebeurtenis. Er spelen onzekerheden en emoties. Wij hebben daar begrip voor en houden daar rekening mee. Wij proberen de emoties te relativeren in plaats van te laten escaleren. Het is ons vak om op een professionele manier naar uw situatie te kijken en problemen te voorkomen. Wij werken samen met u aan een nieuw financieel toekomstperspectief. 

Onze diensten

 • Second Opinion
 • Samenleving beëindigen
 • Alimentatie herberekenen
 • Mediation
 • Ouderschapsplan opstellen

Vestigingen in de buurt

 • De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen
 • D Scheidingsplanner Wijchen

Goed af kunnen sluiten. Even zag het er naar uit dat we er niet samen uit konden komen. Door interventie van Willie is dat toch gelukt.

Door MK, De Scheidingsplanner Apeldoorn

Fijne begeleiding. Hard op de inhoud en zacht naar de mens. Dat heeft mij over de streep getrokken om toch tot een compromis te komen

Door ES, De Scheidingsplanner Apeldoorn

Uitstekend. Door mijn onzekerheid durfde ik geen beslissingen te nemen. Willie vroeg begrip en tijd van mijn ex partner. Daar stemde hij gelukkig mee in en dat gaf mij de rust om alles stap voor stap op te lossen.

Door LC, De Scheidingsplanner Apeldoorn

Uitstekend geholpen. Willie heeft ons beiden een goed toekomstbeeld gegeven en de adviezen hierop aangepast.

Door MdH, De Scheidingsplanner Apeldoorn

Prima en vlot geholpen. Uitgebreid geadviseerd met een prima toekomstplanning.

Door IO, De Scheidingsplanner Apeldoorn

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn om uw wensen te bespreken.