Scheidingsplanner Amstelveen

020-345 33 01

burt.tenthof@scheidingsplanner.nl

Amsterdamseweg 535, Amstelveen

Scheidingsplanners

Burt Tenthof van Noorden | Erkend Financieel Echtscheidingsadviseur, bel me op 020-345 33 01

Burt Tenthof van Noorden | Erkend Financieel Echtscheidingsadviseur, bel me op 020-345 33 01

Burt Tenthof van Noorden is bij de Scheidingsplanner Amstelveen van begin tot eind uw aanspreekpunt. Burt is in 2007 als Scheidingsplanner gestart. Daarvoor heeft hij jarenlang gedegen kennis in de financiële dienstverlening opgebouwd. Door zijn ervaringen en opleidingen heeft hij gemerkt dat hij écht toegevoegde waarde kan bieden op het gebied echtscheidingen. En dat vindt hij het meest belangrijk in zijn werk. Dit is dan ook de reden dat hij zich gespecialiseerd heeft in het begeleiden van echtscheidingen. Burt is in de regio Amstelveen één van de weinige experts die uw gehele scheiding op financieel, fiscaal en juridisch gebied kan regelen.

Jouw nuchtere kijk heb ik als prettig ervaren. Naast een deskundig, onpartijdig (integer) advies was het minstens zo belangrijk af en toe te horen: "we komen er wel uit". Dat heb je goed gedaan!

Door Henriet Ooms, Scheidingsplanner Amstelland

Meer over de Scheidingsplanner Amstelveen

Burt vindt het in het scheidingstraject belangrijk om ruimte te geven aan de emoties en de onderliggende belangen van de scheidende partners. Daarom wordt in het gehele proces ook aandacht besteed aan het verder helpen in de onderlinge communicatie. Door zijn integriteit, nuchtere kijk, inlevingsvermogen, vakkennis, open vizier en grote betrokkenheid brengt hij elke scheiding op een rustige, onpartijdige en deskundige wijze tot een goed einde.

"Het is mijn dagelijkse missie om mensen in deze moeilijke en onrustige fase in hun leven naar een nieuwe toekomst te helpen. Dit start met het geven van inzicht in alle onderwerpen van een echtscheiding. Door mijn achtergrond als erkend hypotheekadviseur en belastingconsulent kan ik vaak al redelijk snel de vragen met betrekking tot het wonen en de fiscus beantwoorden en dat creëert rust en duidelijkheid. Mijn visie is dat een vechtscheiding de kinderen veel schade toebrengt, in mijn aanpak staan de belangen van het kind dan ook centraal. Daarnaast vind ik het belangrijk om in (financiële) oplossingen en niet in beperkingen te denken.”

 • Meer dan 10 jaar ervaring 
 • Opleiding financiële planning (FPP), Erkend financieel adviseur (EFA), Erkend hypotheekadviseur (SEH), Belastingconsulent
 • Snel inzicht in woonsituatie en fiscale zaken
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Informele wijze en heldere taal
 • Voor gehuwden, samenwoners, geregistreerde partners én ondernemers

Rustig en prettig in onrustige situaties. Lastige financiële scheiding in afzienbare tijd tot werkbare oplossing voor beiden.

Door Jacqueline, De Scheidingsplanner Amstelland

Ook voor scheidingsmediation

Wij adviseren u altijd om te proberen samen de scheiding te regelen op basis van mediation. Wij kunnen u als mediator uitstekend helpen in dit proces. Tijdens de mediation wordt u geholpen bij het maken van de zakelijke afspraken. Hierbij wordt rekening gehouden met de gevoelens van u allebei. Wij besparen u veel stress, ergernis en ook geld door ervoor te zorgen dat u samen in gesprek blijft. Natuurlijk kunnen de emoties wel eens hoog oplopen, maar wij zorgen ervoor dat de communicatie op gang blijft. Uw verhaal wordt gehoord, dingen worden uitgesproken en u krijgt een stuk erkenning en begrip. Het bereiken van het samen eens worden staat centraal gedurende de mediation. 

Uw Financieel Adviesbureau

Door het volgen van diverse vakopleidingen hebben wij alle kennis van een financieel adviesbureau in huis. Tot onze expertise behoren financiële planning, hypotheken, pensioenen en fiscale zaken. Hierdoor kunnen wij u snel inzicht geven in uw financiële situatie na de scheiding. Dit geeft u duidelijkheid en rust. De belangrijkste vragen zijn meestal of u in het huis kunt blijven wonen, wat de hoogte van de alimentatie is en wat u elke maand overhoudt om de boodschappen te kunnen doen. Met onze unieke aanpak zorgen wij ervoor dat u de juiste financiële en fiscale afspraken maakt, zodat u na de scheiding niet voor verrassingen komt te staan.

Moet ik een echtscheidingsadvocaat inschakelen?

U heeft bij een scheidingsprocedure altijd een advocaat nodig om de scheidingsaanvraag in te kunnen dienen bij de rechtbank. Een echtscheidingsadvocaat zal uw scheiding wel voornamelijk op juridisch gebied regelen. Bovendien hebben veel echtscheidingsadvocaten niet de specifieke financiële kennis in huis die de Scheidingsplanner wel heeft. Hierdoor bestaat de kans dat u de financiële aspecten maar niet afgekaart krijgt. Eén van de lastigste onderdelen van een scheiding is immers het maken van financiële afspraken. Wij werken nauw samen met een echtscheidingsadvocaat, zodat wij ook het indienen bij de rechtbank voor onze rekening kunnen nemen. U hoeft dus niet nog apart op zoek naar een advocaat in Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan den Amstel of Uithoorn.

Alle hulp bij scheiding in de regio Amstelveen, Diemen, Ouder Amstel en Uithoorn

De Scheidingsplanner Amstelveen is al sinds 2007 een expert in het regelen van scheidingen in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Wij hebben met het Scheidingsplan® een unieke methode ontwikkeld om u op de best mogelijke manier te laten scheiden. Het is een allesomvattend plan voor uw scheiding. Het is uw persoonlijke plan en bereid u voor op uw nieuwe start, op uw toekomst na de scheiding. Het Scheidingsplan® zorgt daarmee voor duidelijkheid in uw situatie en de te nemen stappen.

De Scheidingsplanner Amstelveen biedt u en uw ex-partner één loket om de scheiding in harmonie en op basis van uw wensen tot stand te laten komen. Wij helpen u onder meer met:

 • Het berekenen van de partner- en kinderalimentatie
 • Berekenen van uw besteedbaar inkomen na uw scheiding
 • Ouderschapsplan en eventueel co-ouderschap
 • Verdeling van uw eigen woning en hypotheek
 • Het verdelen van uw vermogen en eventuele schulden
 • Fiscale oplossingen conform de Belastingdienst
 • De verdeling van uw pensioen

U hoeft niets zelf uit te zoeken, want u wordt door de Scheidingsplanner gedurende het gehele scheidingsproces begeleid. Samen met een advocaat zorgt de Scheidingsplanner Amstelveen ervoor dat uw afspraken worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant en dat de scheidingsaanvraag wordt afgehandeld door de rechtbank. Zo weet u snel waar u aan toe bent en dat geeft rust; niet alleen tijdens de scheiding, maar ook daarna. Uw leven na de scheiding is belangrijk en daarom kijkt de Scheidingsplanner altijd verder dan naar de scheiding alleen.

Vakbekwaam, reëel voor beide partners

Door M.K., De Scheidingsplanner Amstelland

Andere vestigingen in de buurt

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan nu gratis ons digitale scheidingsboekje: "Een nieuwe start". In dit boekje vertellen wij u alles u moet weten over scheiden, de zaken die geregeld moeten worden en de keuzes die u hierin kunt maken. Ook bieden we een praktisch overzicht van de te nemen stappen.

Vraag hier uw gratis exemplaar aan

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Amstelveen om uw wensen te bespreken.

Uw scheiding succesvol aanvragen in Amstelveen, Diemen, Ouder Amstel en Uithoorn

Of u nu uw scheiding samen of alleen wilt aanvragen, uw scheiding is bij ons in goede handen. Wij brengen alle belangrijke stappen voor u in kaart en denken oplossingsgericht met u mee. Wij merken dat vooral het inzichtelijk maken van de financiële toekomst een absolute meerwaarde voor onze klanten is. We kennen niet voor niets een hoge klantwaardering. Heeft u besloten om uw scheiding aan te vragen en zoekt u een scheidingsbemiddelaar die u met raad en daad terzijde staat? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 020-345 33 01 of stuur een e-mail naar burt.tenthof@scheidingsplanner.nl.

 • Amstelveen: Randwijck, Patrimonium, Oranjebuurt, Elsrijk, Stadshart, Uilenstede Kronenburg, Bankras Kostverloren, Buitengebied Noord, Keizer Karelpark, Groenelaan, Waardhuizen Middenhoven, Bovenkerk Westwijk Noord, Westwijk Zuid, Buitengebied Zuid en Amsterdamse Bos

 • Diemen: Diemen-Zuid, Diemen-Centrum en Diemen-Noord
 • Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel
 • Uithoorn: Dorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie en Meerwijk