Scheidingsplanner Zoetermeer

079-750 22 10 zoetermeer@scheidingsplanner.nl

Croesinckplein 24-26, 2722 EA, Zoetermeer

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Zoetermeer

079-750 22 10 zoetermeer@scheidingsplanner.nl

Croesinckplein 24-26, 2722 EA, Zoetermeer

Scheidingsplanners

Robert Toussaint FFP
Robert Toussaint FFP

Ik ben Robert Toussaint, gehuwd en vader van 2 studerende kinderen. Als financieel planner ben ik al sinds de jaren negentig bekend in de financiële dienstverlening. In de praktijk werd ik beroepsmatig steeds vaker geconfronteerd met relaties die in het kader van echtscheiding of het einde van hun samenleving advies wilden hebben over de verdeling van het vermogen, alimentatie, de hypotheek en/of hun pensioenen. Ik zag dat deze mensen heen en weer geslingerd werden tussen de verschillende partijen die vaak betrokken zijn in zo'n traject, zoals de advocaat, notaris, makelaar, adviseur van de bank, relatietherapeut etc. Daarom ben ik gestart als Scheidingsplanner om als vertrouwenspersoon en aanspreekpunt te fungeren in dit hele proces en zo de zorgen bij hen weg te nemen en hen te begeleiden naar een nieuw begin van hun leven.

Over Scheidingsplanner Zoetermeer

Na overlijden is een scheiding de meest ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. In een relatief korte tijd moeten veel beslissingen genomen worden, dienen knopen te worden doorgehakt terwijl door allerlei emoties men vaak niet weet waar te beginnen…

Wij helpen u daarbij. Met onze juridische, financiële en fiscale begeleiding handelen wij het scheidingstraject discreet af. We houden rekening met uw situatie. In begrijpelijke taal en bewoordingen helpen wij u door een woud van termen, regels en normen. Alle relevante financiële en fiscale gevolgen staan beschreven en doorgerekend in ons Scheidingsplan®, zoals:

  • Vermogensopstelling en –verdeling
  • Berekening partner- en/of kinderalimentatie
  • Woonwensen m.b.t. eigen woning/hypotheek, uitkoop of aankoop nieuwe woning
  • Advies pensioenen en scheiding
  • Besteedbaar inkomen

Aansluitend stellen wij met u het convenant op (met eventueel ouderschapsplan) waarmee de advocaten van De Scheidingsplanner voor u de gerechtelijke procedure zullen opstarten, tot en met de inschrijving van de beschikking in de daarvoor bestemde registers. Daarmee ronden wij uw scheiding af. Maar ook de nazorg richting bank, verzekeraar of pensioenuitvoerder handelen wij desgewenst voor u af.

Maak kennis met de unieke werkwijze van de Scheidingsplanner voor de Zoetermeer, maar ook in Waddinxveen, Benthuizen, Alphen aan den Rijn zijn er mogelijkheden om voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze diensten

  • Second Opinion
  • Samenleving beëindigen
  • Alimentatie herberekenen
  • Mediation
  • Ouderschapsplan opstellen

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Zoetermeer om uw wensen te bespreken.