Scheidingsplanner Huizen

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Huizen

035-692 16 69 hilversum@scheidingsplanner.nl

Schaepmanlaan 9, Huizen

EMOTIONEEL INZICHT + FINANCIEEL OVERZICHT = UITZICHT OP EEN NIEUWE TOEKOMST

Wij begrijpen dat uw scheiding een grote impact op uw leven heeft. Er gaat veel veranderen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw kinderen. Er gaan een hoop vragen door uw hoofd, zoals:

 • Waar moet ik zijn? Wie kan mij helpen? En wat moet ik allemaal doen?
 • Waar moet ik straks de boodschappen van doen?
 • Kan ik in de woning blijven?
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • Hoe zorg ik met mijn ex voor onze kinderen na de scheiding?

Onze ruime ervaring leert dat als de emoties inzichtelijk zijn, waardoor u in gesprek kunt gaan met elkaar, en er financieel overzicht is, waardoor u grip heeft op uw nieuwe situatie, er stappen kunnen worden gezet in de afwikkeling van een scheiding. Door deze uitgangspunten met elkaar te combineren kunnen wij u snel uitzicht op uw nieuwe toekomst bieden.

Door onze opleidingen en ervaring bieden wij u onder één dak alles wat is nodig om uw scheiding te kunnen begeleiden:

 • Master Financial Planner
 • Scheidingscoach en Mediator (lid NMv)
 • Basistechnieken EFT-therapie (SCHIP-aanpak)
 • Fiscalist (lid Register Belastingadviseurs)
 • Specialist voor ondernemers die gaan scheiden
 • Estate Planner (huwelijksvermogensrecht, erfrecht)

Wij hebben inmiddels ruim 13 jaar ervaring en meer dan 500 scheidingen succesvol afgerond. Onze aanpak is persoonlijk, inlevend, betrokken en met een informeel karakter. Wij denken met u mee en geven u advies over oplossingen op alle gebieden. Toekomst- en oplossingsgericht is ons uitgangspunt. Wij begeleiden u van A tot en met Z, inclusief advocaat. Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Maak een vrijblijvende afspraak!

Eveline Minkes MFP, RB, Mediator
Uw gesprekspartner in Huizen

Ik sta voor begeleiding op het hoogste niveau met uitstekende juridische, financiële én fiscale kennis. En deskundigheid op het emotionele vlak. Met een lach en een traan.

Tijdens mijn loopbaan bij diverse accountantskantoren (PriceWaterhouseCoopers, KPMG Meijburg) kwam ik er achter dat ik talent, kennis en kunde heb voor en van cijfers, waardoor ik snel in de materie kan schakelen. De mensen achter de cijfers zijn echter het allerbelangrijkste voor mij. Als scheidingsspecialist kom ik helemaal tot mijn recht. Zowel binnen mediation, maar ook op verzoek van één partij.

Mijn drijfveer is dat ik van échte toegevoegde waarde wil zijn voor mensen waarvoor het leven door een scheiding op zijn kop staat. Ze door de emotionele achtbaan heen helpen. Zorgen dat ze groeien in het proces en het heft in eigen handen gaan nemen van hun nieuwe toekomst. Met een overzichtelijke aanpak en een begrijpelijke uitleg. 

Dick Minkes MFP en RB
Meewerkend voorman

Ik ben als fiscalist, financieel en estate planner een echte allrounder met een sterk analytisch denkvermogen. En dat merk je aan mijn creatieve en praktische oplossingen. Zonder hoogdravende taal een heldere oplossing geven, waarbij de mens centraal staat.

Voor de Scheidingsplanner Huizen denk ik mee met de financiële vraagstukken, ben ik de sparringspartner voor Eveline en beoordeel ik in complexe (echt)scheidingen de door Eveline opgestelde stukken. Samen bewaken wij de kwaliteit van ons werk aangezien wij dit allebei zeer belangrijk vinden.

De kwaliteit van mijn werk komt voort uit mijn werkervaring bij de grotere accountantskantoren als Deloiite, PriceWaterhouseCoopers en KPMG Meijburg. Naast de Scheidingsplanner heb ik mijn eigen accountants- en belastingadvieskantoor, gericht op advies aan ondernemers. Hierdoor kunnen wij juist ondernemers heel goed begeleiden bij hun scheiding.

Waarvoor kunt u bij de Scheidingsplanner Huizen terecht?

 • Eenzijdige trajecten: de afwikkeling van (v)echtscheidingen, waarbij wij als financieel/fiscalist in samenwerking met een familierecht advocaat als een team optreden op verzoek van één partij;
 • Mediation: eventueel aangevuld met basistechnieken uit EFT-therapie bij scheidings- en ouderschapsbemiddeling, die u helpen met de afwikkeling van een overlegscheiding;
 • Als helpende hand als u elders met uw ex-partner in gesprek zit, waarbij wij u ondersteunen op de alle vraagstukken en handvatten geven voor de gesprekken met uw ex-partner;
 • Uitwerken van de financiële aspecten van de scheiding: wij kunnen voor u een eerste opzet van de afwikkeling van de scheiding maken mét inzicht wat dit voor u na de scheiding betekent. Vandaaruit werken we verder. Wij helpen met alle financiële zaken waarvoor u ons nodig heeft: de alimentatie, uw eigen woning, uw vermogen, eventuele schulden, uw pensioen, enzovoorts;
 • Belastingdienst en scheiding: een scheiding heeft veel fiscale gevolgen voor bijvoorbeeld de eigen woning, de alimentatie, kapitaal- en lijfrenteverzekeringen en voor een eigen onderneming. Wij houden de fiscaliteit goed in de gaten, zodat uw scheiding fiscaal optimaal geregeld wordt. Ook kunnen wij ingeschakeld worden voor het beantwoorden van fiscale vraagstukken;
 • Het gezamenlijk ouderschap regelen. Of dat nu co-ouderschap is of een andere zorgverdeling. Wij helpen u met het maken van een keuze in de zorgverdeling en het opstellen van een ouderschapsregeling en het maken van een ouderschapsplan;
 • Als scheidingscoach om u als ouders verder te helpen na de scheiding;
 • Second opinion: met grote regelmaat controleren wij convenanten en alimentatieberekeningen vanuit onze financiële en juridische deskundigheid op fiscale, rekenkundige en juridische juistheid.

SCHEIDINGSMEDIATIOR & -COACH & BASISTECHNIEKEN EFT-THERAPIE

Scheidingsmediation

Bij mediation werken we samen aan afspraken vanuit de wensen en belangen. Het doel van mediation is om tot een onderlinge uitkomst te komen die voor u beiden het meest optimaal is. Daarbij wordt altijd getoetst of de wensen en belangen ook daadwerkelijk haalbaar zijn zoals de woonwensen. 

Bijkomend voordeel van onze begeleiding is dat wij niet alleen mediator zijn maar ook fiscalist, financieel en estate planner. Zo kunnen wij alle (complexe) juridische, financiële en fiscale vraagstukken die bij u spelen zelf voor u oplossen én optimaliseren.

Complexe situaties gaan wij hierbij niet uit de weg. Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen om u er tóch samen uit te laten komen. Denk aan 1 op 1 gesprekken afzonderlijk van elkaar. Of gesprekken waarbij de advocaat van ieder aanwezig is.

Mediation helpt u om een nieuwe toekomst op te bouwen. Met behulp van onze deskundige begeleiding komt u met elkaar in gesprek. U gaat ervaren dat er weer werkelijk naar elkaar geluisterd wordt. De verhalen van u beiden worden gehoord en er worden samen zaken uitgesproken.

Door de opleiding SCHIP-aanpak kunnen wij, gebruik makend van basistechnieken EFT-therapie, ouders als scheidingscoach helpen een conflictescalatie te voorkomen en de overgang te maken van ex-partners naar co-ouders.

OOK VOOR ALLEEN (EENZIJDIG) SCHEIDEN IN HUIZEN: 1 + 1 = 3

Mediation en alleen/eenzijdig scheiden

Soms lukt het gewoon niet om een scheiding harmonieus te laten verlopen. De Scheidingsplanner Huizen heeft een aanpak voor scheidingen waarin het niet mogelijk is om samen de scheiding te regelen, die net even wat anders is dan bij anderen. Door deze unieke aanpak kunnen wij u helpen een vechtscheiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Van een klant die dit traject met ons heeft afgelegd ontvingen wij de volgende review:

"Ben achteraf nog steeds heel blij, dat ik het op deze manier heb aangepakt, heb me in deze moeilijke tijd gesteund gevoeld, en ik zou gezien mijn ervaring dit aan iedereen aanraden. Heb er ook heel veel van geleerd, inderdaad ”de totaaloplossing voor elke scheiding”.

Samen met de advocaat, waarmee wij heel nauw samenwerken, vormen we één team dat op alle fronten – juridisch, financieel én fiscaal – goed voor uw belangen opkomt. Wij werken in teamverband; wij werken samen aan uw dossier en behartigen tezamen úw belangen en gaan samen met u het gesprek aan. Zo weten wij al uw vragen te beantwoorden en namens u op alle fronten op te treden.

Belangrijk detail: de deskundigen delen hun tarief. U profiteert dus van 3 verschillende vakgebieden die in 1 vorm van dienstverlening zijn gegoten voor hetzelfde tarief!

 

JUIST VOOR SCHEIDINGEN VAN ONDERNEMERS IN HUIZEN!

Scheiden met een eigen bedrijf

Bij ondernemers eindigt één op de twee huwelijken door scheiding. Als een ondernemer gaat scheiden wegen het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar. Dit maakt de scheiding ook veel complexer.

Wij zijn één van de weinige kantoren in Huizen e.o. die zich ook specifiek richten op de ondernemer in (echt)scheiding ongeacht de bedrijfsvorm. Door onze jarenlange werkervaring bij gerenommeerde accountantskantoren (onder meer PWC en KPMG), gecombineerd met het zijn van fiscalist, financieel en estate planner, kunnen wij ondernemers uitstekend begeleiden.

Wij beschikken over de kracht en de ervaring om een begrijpelijke vertaalslag te maken van de cijfers. Zodat u goed geïnformeerd en weloverwogen tot beslissingen kunt komen. Ook de partner van de ondernemer, die zich misschien nog nooit eerder met de cijfers van het bedrijf heeft bemoeit, bieden wij hierdoor veel toegevoegde waarde.

HELPENDE HAND ALS U ELDERS IN GESPREK BENT IN HUIZEN

Wij worden veelvuldig gevraagd als helpende hand als men elders in een mediation zit. Bijvoorbeeld omdat die mediator niet voldoende in staat is om bepaalde vraagstukken te behandelen.

Maar ook op verzoek van één partij. Vaak voelt men zich onzeker en zoekt men houvast om die mediation toch te laten slagen en een vechtscheiding te voorkomen. Het kan in een mediation namelijk moeilijk zijn om u los te maken van oude rolpatronen, waardoor u wellicht lastig voor uzelf kan opkomen. Of u heeft zich misschien nooit met de financiën bemoeit, maar u moet nu wel zelf de financiële beslissingen voor uw nieuwe toekomst nemen. 

Wij kunnen u als coach helpen in hoe te communiceren en tot de juiste beslissingen te komen. En om zelf voorstellen in de mediation in te kunnen brengen, zodat u een gelijkwaardige partner in de mediation kunt zijn. Daarnaast zijn wij vaak ter ondersteuning bij deze mediation-gesprekken aanwezig.

Onze andere vestigingen in de buurt

Tarief Scheidingsplanner Huizen

Over de kosten van uw scheiding zijn wij transparant. De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen.

Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening. Hiervoor hanteren wij een zeer concurrerend uurtarief en een open, eerlijke en milde urenverantwoording.

Toch liever een vast tarief? In het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij graag de mogelijkheden.

Onze Locatie In Huizen

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Huizen om uw wensen te bespreken.

Een advocaat is inbegrepen!

U kunt nog niet scheiden zonder een echtscheidingsadvocaat, omdat de echtscheiding ingediend moet worden bij de rechtbank. Dit houdt overigens niet in dat de advocaat het gehele traject voor u moet regelen. Realiseer u dat de begeleiding van een advocaat vooral gericht is op het duidelijk maken van ieders rechten en plichten en het geven van juridisch advies. Indien u daarnaast uw financiële toekomst helder wilt hebben en financieel de meest optimale afspraken wilt maken, dan bent u meer gebaat bij een financieel expert als de Scheidingsplanner Huizen. Wij werken met een echtscheidingsadvocaat voor het indienen bij de rechtbank, zodat u niet op zoek hoeft naar een advocaat in Huizen.

Gratis kennismaking

Welke begeleiding u bij ons uiteindelijk ook kiest, het eerste kennismakingsgesprek is altijd zonder kosten en vrijblijvend. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen heeft in onze begeleiding. U krijgt dan ook een goede indicatie mee van de kosten voor de scheiding. Doe het gerust, het verplicht u tot niets! Een afspraak is ook mogelijk op de donderdagavond of de zaterdagochtend. 

Maak hier een afspraak
 • Huizen
 • Blaricum
 • Laren
 • Eemnes