Scheidingsplanner Amsterdam Zuid

020 - 82 08 171 team@scheidingsplanner.nl

Olympisch Stadion 24-28, Amsterdam

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Amsterdam Zuid

020 - 82 08 171 team@scheidingsplanner.nl

Olympisch Stadion 24-28, Amsterdam

Scheidingsplanners

Wim de Zwart RFEA
Wim de Zwart RFEA

Door jarenlange ervaring in de scheidingspraktijk is Wim de Zwart gespecialiseerd in financiële, fiscale en emotioneel complexe echtscheidingszaken. Wim is met zijn eigen ondernemersachtergrond en de afgeronde opleiding tot RFEA-ondernemer één van de weinige echtscheidingsadviseurs in Nederland die zich specifiek richt op de ondernemer in echtscheiding. Deze deskundigheid wordt toegepast in (complexe) mediationtrajecten en eenzijdige echtscheidingsprocedures. Het is zijn missie om mensen in een emotionele, moeilijke en veelal turbulente fase in hun leven te voorzien van inzicht en overzicht in de (financiële en fiscale) materie. De focus is hierbij voortdurend gericht op een nieuwe toekomst voor beiden, met het belang van de eventuele kinderen voorop. Daarnaast is Wim bestuurslid van Vereniging de Scheidingsplanner en de RFEA. Voor vragen zoals: "ik ben ondernemer en wil gaan scheiden, maar ben getrouwd in gemeenschap van goederen – wat is het beste voor mijn situatie, en mijn bedrijf?" kunt u terecht bij Wim.

mr. Stefanie van Poppel RFEA
mr. Stefanie van Poppel RFEA

Als jurist richt Stefanie zich in haar dagelijkse werkzaamheden bij De Scheidingsplanner zowel op mediationtrajecten als eenzijdige trajecten. Door cliënten hierin zo goed mogelijk te begeleiden, wil zij cliënten de nare periode die het scheiden met zich meebrengt op zo’n goed mogelijk manier laten afsluiten. Daarbij verliest zij de belangen van cliënten en hun eventuele kinderen niet uit het oog. Ondanks dat Stefanie zich ook bezighoudt met mediations, ligt haar kracht in het bijzonder bij de scheidingen waarin partijen er samen helaas niet meer uitkomen. Door haar specialisatie tot Register Financieel EchtscheidingsAdviseur, voor zowel particulieren als ondernemers, zijn beiden bij haar aan het juiste adres. Daarnaast is Stefanie zelf ondernemer, zijnde mede-eigenaar van De Scheidingsplanner, hetgeen zij mee kan nemen in de begeleiding van haar cliënten. Stefanie is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Master of Laws, Civiel Recht). U kunt bij Stefanie terecht voor antwoord op vragen zoals: “ik wil gaan scheiden maar mijn partner werkt niet mee, welke opties heb ik nu – zowel ten aanzien van de scheiding als mijn eventuele bedrijf?”

mr. Joosje Veneman
mr. Joosje Veneman

Als jurist en mede-eigenaar van De Scheidingsplanner heeft Joosje zich binnen het kantoor gespecialiseerd in (complexe) mediationtrajecten alsmede scheidingen met internationale aspecten. Bij haar begeleiding gaat zij oplossingsgericht te werk waarbij zij altijd aandacht zal houden voor een ieders belang. Joosje heeft een goed ontwikkeld empathisch vermogen en volgens haar cliënten werkt haar wijze van communiceren de-escalerend. In haar trajecten zal zij praktisch in kaart brengen wat er speelt en hoe hiermee omgegaan kan worden. Het is de missie van Joosje om er tezamen met u alles aan te doen om tot een gedegen convenant te komen waarover alle partijen, ook op de lange termijn, tevreden zullen zijn - zowel juridisch, financieel alsook fiscaal, maar ook zeker emotioneel. Joosje is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Master of Laws, Civiel Recht) en heeft zich binnen de civiele master gericht op het personen- en familierecht. Zij heeft daarnaast de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) gevolgd alsook de specialisatie internationaal privaatrecht. Tevens heeft zij een mediationopleiding gevolgd. Voor vragen zoals: “het voelt alsof wij lijnrecht tegenover elkaar staan maar willen er, zeker in het belang van onze kinderen, in onderling overleg uitkomen – waar moeten we beginnen?” kunt u terecht bij Joosje.

Burt Tenthof van Noorden
Burt Tenthof van Noorden

Burt heeft door zijn jarenlange ervaring in zowel de scheidingswereld als de financiële dienstverlening veel kennis opgebouwd. Door zijn ervaringen en diverse opleidingen heeft hij gemerkt dat hij écht toegevoegde waarde kan bieden op het gebied van echtscheidingen. Voor ondernemers en particulieren is Burt één van de weinige financiële experts die de gehele scheiding kan regelen. Het is zijn dagelijkse missie om mensen in deze moeilijke en onrustige fase in hun leven naar een nieuwe toekomst te helpen. Door zijn achtergrond als erkend hypotheekadviseur en belastingconsulent kan hij vaak al redelijk snel de vragen met betrekking tot het wonen en de fiscus beantwoorden en dat creëert rust en duidelijkheid. Burt vindt het belangrijk om in (financiële) oplossingen te denken in plaats van in beperkingen. Burt vindt daarnaast een goede vakkennis een belangrijke vereiste en heeft mede daarom diverse vakopleidingen gevolgd, zoals o.a opleiding financiële planning (FPP), diverse pensioenopleidingen bij Akkermans & Partners en is hij erkend financieel adviseur (EFA), erkend hypotheekadviseur (SEH) en echtscheidingsadviseur RFEA. Sinds 2003 is hij tevens actief als belastingconsulent.

Meer planners

Over de Scheidingsplanner Amsterdam Zuid

Uit elkaar gaan, of u nu gehuwd, geregistreerd partner of samenwoner bent, roept vaak een tal van vragen op en kan daarnaast een grote impact hebben, niet alleen op uzelf maar ook op uw kinderen en omgeving. Er moet veel geregeld worden in een (echt)scheiding en wat voorheen zeker was, is ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Onzekerheid brengt onrust. Om u op weg te helpen naar een nieuwe start, helpen wij u graag verder om uw (echt)scheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Scheiden in Amsterdam Zuid

Van A tot Z hulp bij uw scheiding, en daarna!

Bent u op zoek naar ondersteuning bij uw scheiding op juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel gebied in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit goed opgeleide juristen, Register Financieel EchtscheidingsAdviseurs, familierecht advocaten en diverse gespecialiseerde coaches. Wat uw verhaal ook is, wij hebben de juiste aanpak en kunnen u helpen en adviseren bij uw scheiding. 

Onze specialisaties - voor zowel particulier als ondernemer

Ons team is gespecialiseerd in alles wat met uit elkaar gaan te maken heeft. Voor zowel de gezamenlijke (echt)scheidingstrajecten, als de eenzijdige (echt)scheidingstrajecten maar ook voor herberekeningen van alimentatie, (co-)ouderschapsregelingen, het maken van een second opinion of scheiden van tafel en bed bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team staat voor kwaliteit, deskundigheid en oplossingsgerichtheid. Wij bieden toegankelijke trajecten aan tegen marktconforme prijzen. Voor zowel de gezamenlijke- als de eenzijdige trajecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij richten ons op particulieren maar zijn ook één van de weinige kantoren in Nederland die zich daarnaast ook specifiek richten op de ondernemer in (echt)scheiding.

Wij gaan voor een integrale aanpak en wij ondersteunen onze cliënten graag op het gebied van juridisch, financieel, fiscaal en emotioneel gebied. In deze begeleiding gaan wij voor tevredenheid op de lange termijn. Complexe situaties worden daarnaast niet uit de weg gegaan. Met onze verschillende expertises en achtergronden zorgen wij ervoor dat elke situatie juist in kaart gebracht kan worden.

Onze werkwijze

Wij maken samen met u een compleet en persoonlijk Scheidingsplan voor uw scheiding zodat u verder kunt. Daarnaast dragen wij zorg voor de gehele juridische- en financiële afwikkeling van uw (echt)scheiding. Wij werken hiervoor tevens samen met advocaten, mediators, kindercoaches en notarissen in Amsterdam en omgeving voor de beste begeleiding bij uw (echt)scheiding. Ook werken we samen met hypothecair (financieel) planners voor het overnemen en aankopen van uw (echtelijke) woning.

Al onze trajecten beginnen met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij inzichtelijk kunnen maken wat er bij u speelt, waar u aan moet denken en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

Een afspraak in de avonduren en bij uitzondering op zaterdag, bij u thuis of via skype is eventueel ook mogelijk.

Onze diensten

  • Mediation
  • (Co-)ouderschap
  • Ouderschapsplan opstellen
  • Eenzijdige begeleiding
  • Ondernemers
  • Fiscaal advies
  • Alimentatie (her)berekenen
  • Second Opinion

Wat een prettige manier van werken. De Scheidingsplanner nam alles uit handen, maar wij bleven in controle.

Door HB, De Scheidingsplanner Amsterdam Zuid

Uitermate deskundig. Ik weet precies waar ik aan toe ben terwijl ik eerst geen idee had wat me te wachten stond.

Door GK, De Scheidingsplanner Amsterdam Zuid

Wij zijn van begin tot eind op hele prettige wijze begeleid door het team van de scheidingsplanner. Ook na de scheiding zat ik soms met vragen en ook nu kan ik altijd nog contact opnemen.

Door KL, De Scheidingsplanner Amsterdam Zuid

Onze Paralegal: Lotte Rutten

 


Om de adviseurs van juridische ondersteuning te voorzien, bereidt Lotte de scheidingsplannen en convenanten voor. Daarnaast draagt zij zorg voor de uitwerking van de ouderschapsplannen. Lotte houdt hierbij rekening met jullie wensen en verliest nooit het belang van het kind uit het oog. Samen met jullie zal zij tot een ouderschapsplan komen waarbij met ieders belang rekening wordt gehouden.

 

 

Onze Office-Manager: Robby de Puy

Robby houdt zich binnen ons team bezig met de administratieve werkzaamheden. Hierdoor ondersteunt zij onze adviseurs en overige teamleden. Door haar jaren lange ervaring als gastvrouw weet zij goed wat klantvriendelijkheid inhoudt. Robby is één van onze eerste aanspreekpunten en zij gaat hierbij naast klantvriendelijk ook oplossingsgericht te werk. 

Samenwerkend advocaat: mr. C.C.B. Boshouwers

Catelijne is sinds 2007 advocaat en mediator in het familierecht en internationaal familierecht. Zij houdt kantoor in Amsterdam. Zij is straight en doortastend, maar met oog voor de onvermijdelijke emotionele aspecten van de zaak. Catelijne heeft de superspecialisatieopleiding van de vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS) met plezier en goed resultaat afgerond. Zij werkt nauw samen met (o.a. onze) financieel deskundigen, fiscalisten en een coach.

 

Samenwerkend coach: Brechje van Geenen

Als Life & Scheidingscoach heeft Brechje haar eigen praktijk in Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in het coachen van mensen in een ‘afscheidssituatie’, en weet veel over verschillende rouwsoorten en fasen, de daarbij horende emoties en reactiepatronen. Als ervaringsdeskundige weet zij alles over de moeilijkheden van een scheiding, maar zij ziet ook mogelijkheden. Open communicatie, conflict-oplossing en zelfreflectie staan voorop in haar begeleiding.

Samenwerkend coach: Roos Boer

 

Roos is gecertificeerd Scheidingscoach bij de Succesvol Scheiden Academie en aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland. Inmiddels heeft zij meer dan 100 ouders mogen begeleiden tijdens hun scheiding. Ook is zij trainer aan de Succesvol Scheiden Academie, hier worden professionals opgeleid tot scheidingscoach. Doordat zij zelf ook een keer gescheiden is, weet zij als geen ander, hoe is het om te worstelen met de emoties van een scheiding.

Samenwerkend kindercoach: De Kindbehartiger

De Kindbehartiger is er als belangenbehartiger voor ieder kind in een scheidingssituatie. De Kindbehartiger treedt op in het vrijwillig kader door middel van een traject van ondersteuning, als ook aan de voorkant van een juridische procedure om de positie van kinderen een plek te geven en rondom de nazorg. De Kindbehartiger werkt vanuit het IVRK en biedt psychosociale ondersteuning, niet zijnde therapie of behandeling. Dat is niet altijd (direct) nodig. 

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam om uw wensen te bespreken.