Scheidingsplanner Westland

0174-82 02 40 westland@scheidingsplanner.nl

Vreeburghlaan 2, 2691 AC, 's-Gravenzande

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Westland

0174-82 02 40 westland@scheidingsplanner.nl

Vreeburghlaan 2, 2691 AC, 's-Gravenzande

Scheidingsplanners

Edwin Zeegers RFEA - REP

Edwin Zeegers (1968) is na zijn MBO studie gestart bij de Verenigde Spaarbank te Rotterdam (huidige ABN Amro). Door de functie die hij daar vervulde en de interne en externe cursussen heeft hij ruime ervaring opgedaan in financiële advisering aan particulieren. Aansluitend heeft hij als private banker gewerkt bij IVV Instituut voor Vermogensopbouw waar hij tevens aandeelhouder van was. In deze periode heeft hij bij Baard Elsevier de opleiding tot Financieel Planner( HBO) gevolgd en zich gespecialiseerd in Financiële Planning.

Sinds 2007 is hij actief als financieel planner bij De Scheidingsplanner. In 2012 heeft Edwin zijn specialisatie – diploma, Register Financieel Echtscheidingsadviseur ( RFEA)( HBO) behaald. Edwin is tevens mediator. Edwin heeft een passie voor zijn werk. Het is zijn missie om mensen in een emotionele, moeilijke veelal turbulente fase in hun leven te voorzien van inzicht en overzicht in de (financiële) materie. De focus is hierbij voortdurend gericht op een nieuwe toekomst voor beiden, met het belang van de eventuele kinderen voorop.

Edwin is samenwonend en heeft 2 kinderen.

Over Scheidingsplanner Westland

Een echtscheiding heeft niet alleen een enorme impact op jezelf, maar ook op de kinderen en je omgeving. Er moet zo veel geregeld worden dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag verder om zo uw echtscheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Online spreekuur I online afspraak

Bij de Scheidingsplanner Westland is het, naast een afspraak aan tafel, ook mogelijk om vragen te stellen via het delen van het beeldscherm( webconference) of zelfs gesprekken te voeren via videobellen. 

👉 Kijk hier voor verdere informatie 👈

Online spreekuur

Scheiden in 's-Gravenzande - Naaldwijk- Hoek van Holland- De Lier - Honselersdijk - Wateringen - Monster ( gehele Westland)

Ons team bestaat uit Register Financieel Echtscheidingsaviseurs in nauwe samenwerking met gespecialiseerde familierecht advocaten.

Wij bieden het beste van twee werelden

Samen met de nauw samenwerkende gespecialiseerde familierecht advocaten bundelen wij onze expertises en bieden u daarmee een complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw echtscheidingen. Wij spelen daarmee in op uw behoefte aan optimale deskundigheid op zowel financieel als juridisch gebied. Want wat gebeurd er nu met uw woning en hypotheek? Hoe gaat u de inboedel verdelen? En hoeveel kinder- en partneralimentatie is redelijk? Vele vragen waarbij wij u graag helpen om uw scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Wie kunnen bij ons terecht wanneer u overweegt te gaan scheiden in 's-Gravenzande - Naaldwijk- Hoek van Holland- De Lier - Honselersdijk - Wateringen - Monster.

U kunt bij ons terecht als u samen tot een afwikkeling van uw scheiding wilt komen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor eenzijdig financiële en juridische bijstand. In het bijzonder zijn wij de aangewezen partij voor ondernemers die gaan scheiden of voor financieel complexe echtscheidingszaken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

– Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën; 
– Wij onderzoeken of u danwel uw partner eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen en de afkoop van de eventuele onder- of overbedeling die hierbij komt kijken;
– Wij onderzoeken of u danwel uw vertrekkende partner een eigen woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning; 
– Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie; 
– Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen; 
– Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan; 
– Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding; 
– Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken; 
– Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding.

Aanvullende diensten bij een scheiding:

 Second Opion; met grote regelmaat controleren wij convenanten en alimentatieberekeningen vanuit onze financiële deskundigheid op fiscale en rekenkundige juistheid.
–Eenzijdige trajecten, de afwikkeling van (v)echtscheidingen, waarbij de RFEA- adviseur met financiële kennis in samenwerking met een gespecialiseerde familierecht advocaat wat als een team optreedt voor één van beide partners;
-Ondernemers, kunnen zowel in eenzijdige als in mediationtrajecten worden bijgestaan vanuit de specialisatie van de RFEA-adviseur;
 Herberekenen van eventuele partner- en kinderalimentatie; eventueel zal de advocaat u begeleiden in het traject richting de rechtbank; 
– Bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en ouderschapsplannen; 
 Beëindiging samenleving/ontbinding samenlevingsovereenkomsten.

 

Onze diensten

  • Second opinion
  • Samenleving beëindigen
  • Alimentatie (her-)berekenen
  • Mediation? Samen scheiden
  • Alleen scheiden
  • Ouderschapsplan opstellen
  • Financieel plan na de scheiding
  • Estate planning ( erven & schenken)
  • Pensioenen
  • aanvragen toeslagen

Tarief en werkwijze

Wij werken in basis op uurtarief; – afhankelijk van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het mogelijk tot een vast tarief te komen tijdens het intakegesprek; 
Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar; 
Afspraak in de avonduren en bij uitzondering bij u thuis is eventueel ook mogelijk

Afspraken kunnen plaatsvinden op één van onze kantoren of op uw huisadres.

De Scheidingsplanner voor de de plaatsen Naaldwijk, 's-Gravenzande, De Lier, Monster, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Hoek van Holland( Gehele Westland)

Onze Locatie

Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek komen wij bij u thuis of bent u van harte welkom op onze kantoren in 's-Gravenzande of Delft.

Terug naar boven