Scheidingsplanner Velserbroek (Kennemerland)

023-54 79 565 heemstede@scheidingsplanner.nl

Zeilmakerstraat 18 (alleen op afspraak)

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Velserbroek (Kennemerland)

023-54 79 565 heemstede@scheidingsplanner.nl

Zeilmakerstraat 18 (alleen op afspraak)

Scheidingsplanners

Han Assman | Erkend Financieel Echtscheidingsadviseur, bel me op 023-54 79 565
Han Assman | Erkend Financieel Echtscheidingsadviseur, bel me op 023-54 79 565

Han Assman is in 2007 als Scheidingsplanner Velserbroek gestart. Daarvoor heeft hij in allerlei functies alles op het gebied van financiële dienstverlening geleerd. Tot zijn expertise behoren hypotheek-, belasting- en pensioenadvies en financiële planning. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij alles over financiële zaken voorbij zien komen, zodat voor hem in één oogopslag duidelijk is hoe de financiële situatie bij iemand in elkaar zit. Han is daardoor in de regio Haarlem één van de weinige experts die uw gehele scheiding op financieel, fiscaal en juridisch gebied goed kan regelen. Hij is bij de Scheidingsplanner Velserbroek dan ook op alle fronten uw aanspreekpunt.

Han heeft ons beiden een goed toekomstbeeld gegeven en de adviezen hier op aangepast.

Door JK, De Scheidingsplanner Haarlem-Heemstede (Zuid-Kennemerland)

Meer over de Scheidingsplanner Velserbroek

Han heeft in ruim 10 jaar al heel veel echtscheidingen succesvol en naar volle tevredenheid afgerond. Hij wordt niet alleen gewaardeerd vanwege het gedegen advies dat Han geeft, maar ook door mens achter Han. Hij vindt de gesprekken met klanten het allerbelangrijkste in zijn vak. Wat hij in de gesprekken belangrijk vindt is dat hij een luisterend oor kan bieden en mensen echt kan helpen door de problemen en mogelijkheden snel te doorgronden en vervolgens de best haalbare oplossingen te bieden. Persoonlijk betrokken en oog voor de mens en emoties, zo kunnen we Han het beste omschrijven.

“Voor mij is het heel belangrijk dat voor gescheiden mensen alles goed geregeld is voor hun leven na de scheiding. Vooral de financiële toekomst geeft veel onrust, het is zaak om hier snel duidelijkheid in te kunnen geven. Kinderen in de scheiding krijgen bij mij alle aandacht. Het opstellen van een goed ouderschapsplan geeft rust voor u en uw kinderen. Door mijn werkwijze krijgt men weer zicht op een nieuwe toekomst, kan men het oude afsluiten en een nieuwe start maken. Ik ben zelf ook gescheiden en weet dus precies wat u doormaakt. Het verdriet en de pijn, slapeloze nachten enzovoorts. Maar ik heb het oude kunnen afsluiten en een nieuwe start kunnen maken. Net zoals vele andere mensen die gescheiden zijn. Het gaat u dus vast en zeker ook lukken.”

 • Ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van echtscheidingen
 • Diverse opleidingen op het gebied van fiscaal recht en financiële planning
 • Erkend Hypothecair Planner: gericht advies over uw woonsituatie
 • Uw scheiding op financieel én fiscaal gebied optimaal geregeld
 • Jarenlange ervaring met ondernemers, dus snel inzicht in cijfers, balansen etc.
 • Voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners

Ik ben zeer tevreden over de hulp van Han Assman. Hij is duidelijk concreet en eerlijk naar beide partijen. Han is ten alle tijde bereid te helpen en advies te geven als dat nodig is.

Door Van Baarle, De Scheidingsplanner Haarlem-Heemstede (Zuid-Kennemerland)

Alle hulp bij scheiding in de regio Velserbroek

De Scheidingsplanner Velserbroek is al sinds 2007 een expert in het regelen van scheidingen. Met ons Scheidingsplan® hebben wij een unieke methode ontwikkeld om u op de best mogelijke manier te laten scheiden. Het Scheidingsplan® is een allesomvattend plan voor uw scheiding. Het is uw persoonlijke plan en bereid u voor op uw nieuwe start, op uw toekomst na de scheiding. Het Scheidingsplan® zorgt daarmee voor duidelijkheid in uw situatie en de te nemen stappen. Om het Scheidingsplan® te kunnen vormgeven bespreken wij eerst samen uw wensen, doelstellingen en belangen.

De volgende onderwerpen behoren onder meer tot het Scheidingsplan®

 • Het berekenen van de partner- en kinderalimentatie
 • Berekenen van het besteedbaar inkomen na uw echtscheiding
 • Ouderschapsplan en eventueel co-ouderschap
 • Verdeling van uw eigen woning en hypotheek
 • Het verdelen van uw vermogen en eventuele schulden
 • De verdeling van uw pensioen
 • Fiscale oplossingen conform de Belastingdienst

Wij realiseren ons echter dat het niet alleen om de cijfers gaat. Onder die financiële gegevens zitten belangen, wensen, emoties en doelstellingen. Als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen, doen wij ons werk niet goed. Wij vinden het in het gehele proces dus ook belangrijk om ruimte te geven aan de onderliggende belangen en emoties van de scheidende partners. En heeft u kinderen? Om na de scheiding als ouders verder te kunnen gaan, wordt er veel aandacht besteed aan het verder helpen in de onderlinge communicatie. Wij bieden u en uw ex-partner dus één loket om de scheiding in harmonie en op basis van uw wensen tot stand te laten komen.

Zeer goed geholpen

Door Harry Visser, De Scheidingsplanner Haarlem-Heemstede (Zuid-Kennemerland)

Moet ik nog een echtscheidingsadvocaat kiezen?

Om de scheidingsaanvraag bij de rechtbank te kunnen indienen heeft u altijd een advocaat nodig. Wij werken echter nauw samen met een echtscheidingsadvocaat. Samen met de advocaat zorgen wij ervoor dat uw afspraken worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant en dat de scheidingsaanvraag wordt afgehandeld door de rechtbank. U hoeft dus niet nog apart op zoek naar een advocaat in Velserbroek.

Het grote voordeel is dat met onze werkwijze ook uw financiële en fiscale zaken tot in de puntjes geregeld worden. Veel echtscheidingsadvocaten hebben namelijk niet de specifieke financiële kennis in huis die de Scheidingsplanner wel heeft. Bij het kiezen voor een advocaat bestaat dan de redelijke kans dat u de financiële aspecten maar niet afgekaart krijgt. Eén van de lastigste onderdelen van een scheiding is immers het maken van financiële afspraken. Met onze unieke aanpak zorgen wij ervoor dat u de juiste financiële en fiscale afspraken maakt, zodat u na de scheiding niet voor verrassingen komt te staan.

 

Het voordeel van een Financieel Adviesbureau

Naast emoties spelen de financiën een grote rol bij een scheiding. Want de financiën bepalen voor 80% uw nieuwe toekomst. De belangrijkste vragen zijn meestal of u in het huis kunt blijven wonen, wat de hoogte van de alimentatie is en wat u elke maand overhoudt om de boodschappen te kunnen doen. Het meest onderschat bij een scheiding zijn toch wel de fiscale gevolgen. En dat terwijl er juist zoveel fiscale valkuilen zijn. Zoals op het gebied van het fiscale partnerschap, de eigen woning, pensioenen, levensverzekeringen, alimentatie, heffingskortingen, afkoopsommen en toeslagen. Door onze achtergrond en opleidingen hebben wij alle expertise van een financieel adviesbureau in huis. U kunt bij ons een gedegen advies op het gebied van financiële planning, hypotheken, pensioenen en fiscale zaken. Hierdoor kunnen wij u snel inzicht geven in uw financiële situatie na de scheiding. Dit geeft u duidelijkheid en rust.

Ook voor echtscheidingsmediation!

Samen scheiden op basis van mediation kent veel voordelen. Zo zorgt mediation bijvoorbeeld voor het op gang houden van de communicatie en voor balans in de gesprekken. Bovendien is mediaton beter voor uw kinderen, omdat u er samen uit wilt komen. Afspraken gemaakt in onderling overleg werken nu eenmaal beter in de praktijk. De Scheidingsplanner Velserbroek kan u als echtscheidingsmediator uitstekend helpen in het mediation-traject. Uw beider verhaal wordt gehoord, dingen worden uitgesproken en u krijgt een stuk erkenning en begrip. Tijdens de mediation helpen wij u bij het maken van de zakelijke afspraken. Hierbij houden wij rekening met de gevoelens van u allebei. Wij besparen u veel stress, ergernis en ook geld door ervoor te zorgen dat u samen in gesprek blijft. Bijkomend voordeel van mediation bij de Scheidingsplanner Velserbroek is dat tevens uw financiële en fiscale zaken tot in de puntjes geregeld worden.

Uw scheiding succesvol aanvragen in Velserbroek e.o.

Of u nu uw scheiding samen of alleen wilt aanvragen, uw scheiding is bij ons in goede handen. Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Wij brengen alle belangrijke stappen voor u in kaart en denken oplossingsgericht met u mee. Wij merken dat vooral het inzichtelijk maken van de financiële toekomst een absolute meerwaarde voor onze klanten is. We kennen niet voor niets een hoge klantwaardering. Heeft u besloten om uw scheiding aan te vragen en zoekt u een scheidingsbemiddelaar die u met raad en daad terzijde staat? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 023-54 79 56 of stuur een e-mail naar heemstede@scheidingsplanner.nl.

Andere vestigingen in de buurt

De Scheidingsplanner Haarlem-Heemstede

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan nu gratis ons digitale scheidingsboekje “Een nieuwe start”. In dit boekje vertellen wij u alles wat u moet weten over scheiden, de zaken die geregeld moeten worden en de keuzes die u hierin kunt maken. Ook bieden we een praktisch overzicht van de te nemen stappen.

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Velserbroek om uw wensen te bespreken.

Terug naar boven