Scheidingsplanner Hoeksche Waard echtscheidingsadviseur en mediator in Hoeksche Waard

0186-203019 edwin.zeegers@scheidingsplanner.nl

Boonsweg 49, 3274 LH Heinenoord

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Hoeksche Waard echtscheidingsadviseur en mediator in Hoeksche Waard

0186-203019 edwin.zeegers@scheidingsplanner.nl

Boonsweg 49, 3274 LH Heinenoord

Scheidingsplanners

Edwin Zeegers RFEA - FFP

Edwin Zeegers (1968) is na zijn MBO studie gestart bij de Verenigde Spaarbank te Rotterdam (huidige ABN Amro). Door de functie die hij daar vervulde en de interne en externe cursussen heeft hij ruime ervaring opgedaan in financiële advisering aan particulieren. Aansluitend heeft hij als private banker gewerkt bij IVV Instituut voor Vermogensopbouw waar hij tevens aandeelhouder van was. In deze periode heeft hij bij Baard Elsevier de opleiding tot Financieel Planner( HBO) gevolgd en zich gespecialiseerd in Financiële Planning.

Sinds 2007 is hij actief als financieel planner bij De Scheidingsplanner. In 2012 heeft Edwin zijn specialisatie – diploma, Register Financieel Echtscheidingsadviseur ( RFEA)( HBO) behaald. Edwin is tevens mediator. Edwin heeft een passie voor zijn werk. Het is zijn missie om mensen in een emotionele, moeilijke veelal turbulente fase in hun leven te voorzien van inzicht en overzicht in de (financiële) materie. De focus is hierbij voortdurend gericht op een nieuwe toekomst voor beiden, met het belang van de eventuele kinderen voorop.

Edwin is samenwonend en heeft 2 kinderen.

Over Scheidingsplanner Hoeksche Waard

Een echtscheiding heeft niet alleen een enorme impact op jezelf, maar ook op de kinderen en je omgeving. Er moet zo veel geregeld worden dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag verder om zo uw echtscheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Een echtscheiding heeft niet alleen een enorme impact op jezelf, maar ook op de kinderen en je omgeving. Er moet zo veel geregeld worden dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag verder om zo uw echtscheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Een echtscheiding heeft niet alleen een enorme impact op jezelf, maar ook op de kinderen en je omgeving. Er moet zo veel geregeld worden dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u graag verder om zo uw echtscheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Naast overlijden is een scheiding een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. In een relatief korte tijd moeten veel beslissingen genomen worden en knopen worden doorgehakt, terwijl men door allerlei emoties vaak niet weet waar men moet beginnen. Herkenbaar? De Scheidingsplanner Hoeksche Waard biedt u deskundig hulp bij het regelen van uw scheiding. Met onze juridische, financiële en fiscale begeleiding handelen wij het gehele scheidingstraject discreet voor u af. We houden hierbij rekening met uw situatie en we hebben oog voor uw emoties. In begrijpelijke taal helpen wij u door het woud van termen, regels en normen. Alle relevante financiële en fiscale gevolgen van uw scheiding worden beschreven en doorgerekend, zoals:

 • Berekening partner- en/of kinderalimentatie
 • Uw besteedbaar inkomen na de scheiding
 • Woonwensen met betrekking tot uw eigen woning/hypotheek
 • Uitkoop of aankoop nieuwe woning
 • Vermogensopstelling en vermogensverdeling
 • Advies over de verdeling van uw pensioenen

Nadat u beiden akkoord bent met de afspraken, stellen wij aansluitend met u het convenant op. Als u minderjarige kinderen heeft stellen we uiteraard ook het ouderschapsplan op. Daarna versturen wij de getekende stukken naar de advocaat die op haar beurt de stukken naar de rechtbank zal versturen. Zij zorgen ook voor de inschrijving van de beschikking in de daarvoor bestemde registers. Wij kunnen eveneens de nazorg richting verzekeraar of pensioenuitvoerder voor u afhandelen als u dit wenst.

Uw gehele scheiding geregeld aan de tafel van de Scheidingsplanner. U hoeft niet naar de advocaat of de rechtbank.

Scheiden in Oud Beijerland - 's-Gravendeel- Heinenoord - Comstrijen- Binnenmaas - Korendijk( Hoeksche Waard)

Ons team bestaat uit Register Financieel Echtscheidingsadviseurs in nauwe samenwerking met gespecialiseerde familierecht advocaten.

Wij bieden het beste van twee werelden

Samen met de nauw samenwerkende gespecialiseerde familierecht advocaten bundelen wij onze expertises en bieden u daarmee een complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw echtscheidingen. Wij spelen daarmee in op uw behoefte aan optimale deskundigheid op zowel financieel als juridisch gebied. Want wat gebeurd er nu met uw woning en hypotheek? Hoe gaat u de inboedel verdelen? En hoeveel kinder- en partneralimentatie is redelijk? Vele vragen waarbij wij u graag helpen om uw scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Wie kunnen bij ons terecht wanneer u overweegt te gaan scheiden in Oud Beijerland - 's-Gravendeel- Heinenoord - Comstrijen- Binnenmaas - Korendijk.

U kunt bij ons terecht als u samen tot een afwikkeling van uw scheiding wilt komen. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor eenzijdig financiële en juridische bijstand. In het bijzonder zijn wij de aangewezen partij voor ondernemers die gaan scheiden of voor financieel complexe echtscheidingszaken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

– Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën; 
– Wij onderzoeken of u dan wel uw partner eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen en de afkoop van de eventuele onder- of overbedeling die hierbij komt kijken;
– Wij onderzoeken of u dan wel uw vertrekkende partner een eigen woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning; 
– Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie; 
– Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen; 
– Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan; 
– Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding; 
– Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken; 
– Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding.

Aanvullende diensten bij een scheiding:

 Second Opinion; met grote regelmaat controleren wij convenanten en alimentatieberekeningen vanuit onze financiële deskundigheid op fiscale en rekenkundige juistheid.
–Eenzijdige trajecten, de afwikkeling van (v)echtscheidingen, waarbij de RFEA- adviseur met financiële kennis in samenwerking met een gespecialiseerde familierecht advocaat wat als een team optreedt voor één van beide partners;
-Ondernemers, kunnen zowel in eenzijdige als in mediationtrajecten worden bijgestaan vanuit de specialisatie van de RFEA-adviseur;
 Herberekenen van eventuele partner- en kinderalimentatie; eventueel zal de advocaat u begeleiden in het traject richting de rechtbank; 
– Bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en ouderschapsplannen; 
 Beëindiging samenleving/ontbinding samenlevingsovereenkomsten.

 

Onze diensten

 • Second opinion
 • Samenleving beëindigen
 • Alimentatie (her-)berekenen
 • Mediation? Samen scheiden
 • Alleen scheiden
 • Ouderschapsplan opstellen
 • Financieel plan na de scheiding
 • Estate planning ( erven & schenken)
 • Pensioenen
 • aanvragen toeslagen

Tarief en werkwijze

Wij werken in basis op uurtarief; – afhankelijk van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het mogelijk tot een vast tarief te komen tijdens het intakegesprek; 
Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar; 
Afspraak in de avonduren en bij uitzondering bij u thuis is eventueel ook mogelijk

Afspraken kunnen plaatsvinden op één van onze kantoren of op uw huisadres.

De Scheidingsplanner voor de omgeving Hoeksche Waard.

Online spreekuur I online afspraak

Bij de Scheidingsplanner Hoeksche Waard is het, naast een afspraak aan tafel, ook mogelijk om vragen te stellen via het delen van het beeldscherm( webconference) of zelfs gesprekken te voeren via webconference. 

 

👉Kijk hier voor verdere informatie👈

Online spreekuur

Onze Locatie

Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek komen wij bij u thuis of bent u van harte welkom op onze kantoren in Heinenoord of Barendrecht.

Terug naar boven