Scheidingsplanner Het Gooi

035-692 16 69 hilversum@scheidingsplanner.nl

Seinstraat 22 - 3e etage, Hilversum

Neem contact op

Contact gegevens voor:

Scheidingsplanner Het Gooi

035-692 16 69 hilversum@scheidingsplanner.nl

Seinstraat 22 - 3e etage, Hilversum

Scheiden tijdens de coronacrisis

Ook tijdens de coronacrisis staan wij gewoon voor u klaar om uw scheiding te regelen. U kunt nog steeds een afspraak maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op onze vestiging. Uiteraard zonder handen schudden en op gepaste afstand, conform de richtlijnen van het RIVM. Geeft u op dit moment echter liever de voorkeur aan online scheiden via videobellen? Geen probleem, ook dat is bij ons gewoon goed geregeld.

Eveline Minkes MFP, RB, Mediator
NMV keurmerk
Eveline Minkes MFP, RB, Mediator

Ik ben Eveline Minkes, geboren en getogen in de omgeving van Rotterdam, dat merkt u aan mijn directe manier van doen. De menselijke en financiële kant van mijn werk boeit mij enorm. Dat ziet u terug in mij empathisch vermogen en de passie voor mijn vak: mensen helpen om zelf tot oplossingen te komen vanuit échte belangstelling voor de mensen achter de problemen. Dit vormt bij elkaar de basis van mijn vakmanschap. 

Door mijn opleidingen tot Master Financial Planner, Register Belastingadviseur, Estate Planner én mediator beheers ik alle vlakken van de scheiding zelf. Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ik echt alle juiste kennis en kunde in huis heb voor het begeleiden van een scheiding. Die erkenning krijg ik ook van de diverse advocaten- en accountantskantoren die mij inschakelen. Ik behoud het overzicht en kan uitstekend meedenken met de scheidende partners. Hierdoor komen echt alle opties boven tafel, zodat u tot weloverwogen en meest optimale oplossingen kunt komen. 

Naast Scheidingsplanner zijn, ben ik getrouwd en heb ik ervaring met het vraagstuk wel of niet te gaan scheiden. Ik ben veel in de natuur te vinden met mijn paard of onze honden.

Ben achteraf nog steeds heel blij, dat ik het op deze manier heb aangepakt, heb me in deze moeilijke tijd gesteund gevoeld, en ik zou gezien mijn ervaring dit aan iedereen aanraden. Heb er ook heel veel van geleerd, inderdaad ”de totaaloplossing voor elke scheiding”.

Door H.B., De Scheidingsplanner Het Gooi

Uw scheiding succesvol aanvragen in Het Gooi

De Scheidingsplanner Het Gooi helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Hierbij maakt het niet uit of u samen of alleen de scheiding wilt aanvragen. Inmiddels hebben wij ruim 400 scheidingen tot een goed einde gebracht, waarvoor wij hoge klantwaarderingen hebben ontvangen. Klanten waarderen ons vooral om ons vakmanschap, onze persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit. 

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Wij brengen alle belangrijke stappen voor u in kaart en denken oplossingsgericht met u mee. Wij merken dat vooral het inzichtelijk maken van de financiële toekomst een absolute meerwaarde voor onze klanten is.

 • Ruim 12 jaar ervaring in het begeleiden van echtscheidingen
 • Opleiding tot Master Financial Planner, Register Belastingadviseur en Estate Planner
 • Hoge klantwaardering door kennis van zaken en inlevingsvermogen
 • Financieel en fiscaal advies samengevat in een persoonlijk plan
 • Financiële positie na scheiding duidelijk in beeld
 • Samen scheiden op basis van mediation of eenzijdig/alleen scheiden
 • Voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners
 • Specialist in echtscheidingen van ondernemers
 • Deskundige begeleiding met een informeel karakter
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Kostenbesparende en vlotte afwikkeling
 • Inclusief indienen bij de rechtbank

"Een scheiding is meer dan alleen het juridisch afwikkelen van zaken. Er spelen behoorlijk wat aandachtsgebieden, waarover u afspraken moet maken. Een groot deel van de echtscheiding betreft het financiële vraagstuk. Logisch, want de financiën bepalen voor 80% uw nieuwe toekomst. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de cijfers. Onder die financiële gegevens zitten emoties, belangen, wensen en doelstellingen. En we doen ons werk niet goed als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen. Daarom hebben we tijdens het scheidingstraject ook oog voor de emoties die bij u meespelen.

Mijn lange werkervaring zorgt ervoor dat ik een scherp oog heb voor de financiële, juridische en fiscale verhoudingen, gericht op de mens achter de vraagstelling of het probleem. Mijn creatief denkvermogen komt hierbij uitstekend van pas. In mijn begeleiding hanteer ik als doelstelling dat u na de scheiding nog met elkaar kunt blijven communiceren. En dat u weet wat voor uw kinderen van belang is, zodat u als ouders samen verder kunt.

Tot slot ben ik door mijn jarenlange werkervaring bij gerenommeerde accountantskantoren, zoals PriceWaterhouseCoopers en KPMG Meijburg, één van de weinige partijen in deze regio die bij uitstek de echtscheiding van een ondernemer kan begeleiden."

Bedankt voor de fijne, snelle en professionele wijze waarop je ons geholpen hebt.

Door M vt H, De Scheidingsplanner Het Gooi

Alle hulp bij scheiden in de regio Het Gooi

Wij begrijpen dat uw scheiding een grote impact op uw leven heeft. Er gaat veel veranderen, niet alleen voor uzelf, maar voor uw kinderen en uw directe omgeving. Het is hectische tijd, waarin u veel zaken moet gaan regelen. Vaak is het moeilijk om het overzicht te bewaren. Het is fijn als u tijdens uw scheidingstraject kunt vertrouwen op hulp en advies van een scheidingsadviseur die van de hoed en de rand weet en die u met raad en daad terzijde staat. Iemand met jarenlange ervaring die uw scheiding écht in goede banen leidt. De Scheidingsplanner Het Gooi helpt u graag verder om uw echtscheiding zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen. Door onze aanpak kunnen wij u tijdens het scheidingstraject snel inzicht geven in uw leven na de scheiding, hetgeen u rust en duidelijkheid biedt.

Wij helpen u onder meer met:

 • Het berekenen van de partner- en kinderalimentatie
 • Ouderschapsplan en eventueel co-ouderschap
 • Verdeling van uw eigen huis en hypotheek
 • Berekenen van het besteedbaar inkomen na uw echtscheiding
 • Fiscale oplossingen conform voorschriften de Belastingdienst
 • Het verdelen van uw vermogen en eventuele schulden
 • De verdeling van uw pensioen

Wij geven u tijdens het traject steeds aan welke de financiële, fiscale en/of juridische gevolgen een keuze met zich meebrengt. Hierbij kijken we naar de wet- en regelgeving, maar ook wat in uw situatie redelijk is. Eveline is tijdens het gehele traject uw aanspraakpunt, zij neemt u alles uit handen. Samen met een advocaat zorgt de Scheidingsplanner Het Gooi ervoor dat uw afspraken worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant en dat de scheidingsaanvraag wordt afgehandeld door de rechtbank. Zo weet u snel waar u aan toe bent en dat geeft u rust; niet alleen tijdens de scheiding, maar ook daarna. 

Heeft u besloten om uw scheiding aan te vragen en zoekt u een scheidingsbemiddelaar in Het Gooi die u met raad en daad terzijde staat? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Specialist in scheiden met een eigen bedrijf

Bij ondernemers eindigt één op de twee huwelijken als scheiding. Als een ondernemer gaat scheiden wegen het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar. Dit maakt de scheiding ook veel complexer. Tenslotte mag de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komen, want de rekeningen zullen ook na de scheiding ergens van betaald moeten worden. 

Zonder enige twijfel zijn wij in de regio Het Gooi dé specialist in scheidingen van ondernemers. Door onze jarenlange werkervaring bij gerenommeerde accountantskantoren (onder meer PWC en KPMG) en onze opleidingen tot Federatie Belastingadviseur (Register Belastingadviseurs), Master of Financial Planning (MFP) en Estateplanning, kunnen wij ondernemers uitstekend begeleiden. 

Het is natuurlijk ook mogelijk om na de scheiding de onderneming samen met uw ex-partner voort te zetten. Soms is dit ook de meest verstandige oplossing. Met name als beide partners een wezenlijk onderdeel vormen van de onderneming. Wij denken hierin graag met u mee.

Wij kijken bij de berekeningen naar alle relevante zaken, zoals de bezittingen, de cijfers, de schulden, het toekomstperspectief, enzovoort. En wij geven u uiteraard een helder advies over de verdeling en de voortzetting van uw bedrijf.

Financieel adviesbureau bij scheiden

Een scheiding heeft ook op financieel en fiscaal gebied veel impact. De financiële toekomst zorgt vaak voor veel onrust. Toch merken wij dat de financiële en fiscale gevolgen van een scheiding vaak onderschat worden. Vaak omdat men er te gemakkelijk over denkt, want zo ingewikkeld is onze scheiding toch niet? Uit een onderzoek is echter gebleken dat van de groep scheidende mensen die geen financieel adviesbureau heeft ingeschakeld, 80 procent daar spijt van heeft. Zij hebben vooral informatie gemist en verkeerde afspraken gemaakt.

Anders dan advocaten of mediators in de regio Het Gooi, hebben wij door onze financiële opleidingen alle expertise zelf in huis om u op dit gebied duidelijkheid en rust te kunnen geven. Op basis van uw financiële gegevens zoeken wij naar maatwerkoplossingen voor uw situatie. Wij nemen u hierbij alles uit handen. Wij begeleiden niet alleen het proces, maar wij helpen u ook met concrete oplossingen. In één oogopslag wordt uw hele scheiding transparant en duidelijk en alles wordt in begrijpelijke taal besproken. 

Bovendien brengen wij als financieel adviesbureau gespecialiseerd in echtscheidingen alle fiscale gevolgen voor u in kaart. Zo stapt u niet in de fiscale valkuilen, zoals het fiscale partnerschap, heffingskortingen, levensverzekeringen, afkoopsommen en toeslagen. 

Alleen (eenzijdig) scheiden: 1 + 1 = 3

Wij begrijpen dat u bij een scheiding eigen belangen heeft. En dat het wel eens moeilijk wordt gevonden om voor die eigen belangen op te komen. Of dat het enigszins in goede harmonie samen bij een mediator aan tafel zitten om allerlei redenen gewoon weg niet mogelijk is. De Scheidingsplanner Het Gooi heeft een aanpak voor scheidingen waarin het niet mogelijk is om samen de scheiding te regelen, die net even wat anders is als bij anderen.

Samen met de advocaat, waarmee wij heel nauw samenwerken, vormen we één team dat op alle fronten – juridisch, financieel én fiscaal – goed voor u belangen opkomt. En dat heeft ons aan de onderhandelingstafel of in de rechtbank al mooie successen opgeleverd. Wij regelen alles écht in teamverband; wij werken samen aan uw dossier en behartigen tezamen úw belangen.

Ook gaan wij samen met u in gesprek zonder dat dit tot hogere kosten voor u leidt. De Scheidingsplanner Het Gooi en de advocaat gaan samen voor u aan de slag zonder het dubbele tarief te rekenen. U profiteert dus van 3 verschillende vakgebieden die in 1 vorm van dienstverlening zijn gegoten voor hetzelfde tarief!

Ook voor echtscheidingsmediation

Gespecialiseerd in echtscheidingsmediation

Mediation helpt u om een nieuwe toekomst op te bouwen. Met behulp van onze deskundige begeleiding komt u met elkaar in gesprek. Het in vertrouwen kunnen uiten van wensen, verwachtingen en behoeften (en mogelijke frustraties) leidt tot wederzijds begrip. U gaat ervaren dat er weer werkelijk naar elkaar geluisterd wordt. Daarnaast werken we samen stapsgewijs aan oplossingen en afspraken. Het doel van mediation is om tot een onderlinge oplossing te komen die voor u beiden het meest optimaal is. 

In de mediation-gesprekken wordt gezocht naar oplossingen waar u beiden vrede mee kunt hebben. Die oplossingen kunnen puur praktisch zijn, maar ze kunnen ook gericht zijn op verbetering van de onderlinge communicatie. Daarbij wordt altijd getoetst of de oplossingen ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Bijkomend voordeel van onze begeleiding is dat wij niet alleen mediator zijn maar in dit traject ook alle juridische, financiële en fiscale vraagstukken die bij u spelen direct voor u kunnen oplossen én optimaliseren.

De Scheidingsplanner Het Gooi is als mediator aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionals in mediation.

Tevreden door de correcte en deskundige manier van werken.

Door E vd H, De Scheidingsplanner het Gooi

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Bestel dan nu gratis ons digitale scheidingsboekje: "Een nieuwe start". In dit boekje vertellen wij u alles u moet weten over scheiden, de zaken die geregeld moeten worden en de keuzes die u hierin kunt maken. Ook bieden we een praktisch overzicht van de te nemen stappen.

Vraag hier uw exemplaar aan

Gratis kennismaking

Welke begeleiding u bij ons uiteindelijk ook kiest, het eerste kennismakingsgesprek is altijd zonder kosten en vrijblijvend. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen heeft in onze begeleiding. U krijgt dan ook een goede indicatie mee van de kosten voor de scheiding. Doe het gerust, het verplicht u tot niets! Een afspraak is ook mogelijk op de donderdagavond of de zaterdagochtend. 

Maak nu een afspraak

Onze andere vestigingen in de buurt

Ons tarief

Over de kosten van uw scheiding zijn wij transparant. De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief. Zeker ten opzichte van advocaten of advocaatkantoren in Het Gooi. En indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat voor u af met de verzekeraar.

Inclusief echtscheidingsadvocaat!

Als de afspraken zijn gemaakt en het echtscheidingsconvenant ondertekend is, dan moet uw scheidingsaanvraag worden ingediend bij de rechtbank. Hiervoor heeft u een echtscheidingsadvocaat nodig. Alleen een scheidingsadvocaat mag namelijk tijdens de het verzoek bij de rechter indienen, dit is bij wet zo geregeld. Wij nemen u dit stuk echter ook uit handen. Wij werken nauw samen met zeer goed opgeleide advocaat in Het Gooi, zodat wij uw scheiding ook op juridisch gebied uitstekend kunnen afhandelen. Onze eigen echtscheidingsadvocaat dient uw echtscheidingsverzoek in bij de rechtbank; u hoeft dus niet op zoek te gaan naar een advocaat in Het Gooi!

Onze Locatie

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Het Gooi om uw wensen te bespreken.

 • Laren
 • Blaricum
 • Huizen
 • Almere
 • Weesp
 • Muiden
 • Muiderberg
 • Bussum
 • Naarden
 • Abcoude
 • Nigtevecht
 • Nederhorst
 • Baambrugge