.

We zijn weer open...

11 mei, nu al historisch. Kinderen mogen weer naar school en de mensen met de zogeheten contact beroepen mogen weer aan het werk. Kortom, bijna weer normaal. Alleen geldt het waarschijnlijk niet voor iedereen…

Corona was (en is) een bijzondere periode, dat heb ik zelf ook aan de lijve ondervonden. Thuis zijn we altijd al veel met z'n viertjes, maar nu zaten we echt op elkaars lip en in elkaars ruimte, en dat was wel even andere koek. Gelukkig was het bij ons snel 'onder controle' en hebben we van de nood de deugd gemaakt, maar zoals we ook al in de media hebben kunnen vernemen is het niet overal helemaal goed verlopen. 

Wellicht helpt het dat er nu weer ruimte ontstaat en men inderdaad weer terug naar normaal kan, maar is dat dan wat je wilt? Gewoon weer doen alsof er niets aan de hand is en was… 

Ook zal in een aantal gevallen definitief het doek zijn gevallen en staat men voor een periode vol geregel en onzekerheid. Weet, voor in beide situaties: we zijn weer open ... en we staan ​​u graag bij! 

We werken vanuit thuis, ontvangen u graag op afspraak op kantoor, houden afstand, geven geen handjes en mocht u zich grieperig voelen, dan maken we graag een nieuwe afspraak.

De Scheidingsplanner, dan kunt u weer verder. 

Eerdere blogs

Terug naar boven