.

Als Scheidingsplanner staan ook onze werkzaamheden, vanzelfsprekend, eventjes op een laag pitje. En als ik dan met mensen bel, app of mail dan hoor ik vaak: “Wacht maar af , je krijgt het binnenkort zeer druk…” Nu is er natuurlijk een kans dat ze gelijk krijgen, maar dat is eigenlijk toch gek ??? 

Om de drukte voor u, en voor ons, na Corona iets te vermijden allereerst een korte simpele tip: #doeislief! 

Ik begrijp, en dat heb ik zelf ook ervaren, dat Corona en thuiswerken en les geven aan kinderen veel vraagt, maar… als je de verandering eenmaal accepteert, dan kan deze bijna lockdown je ook veel brengen. Vandaar nog enkele tips:

  • Geef elkaar de ruimte! Zorg dat je beiden even je eigen ding kunt doen. Even werken, even sporten, of wellicht even niets. 
  • Plan ook dingen samen! Eet in ieder geval samen, drie keer per dag samen qualitytime, hoe mooi is dat? En plan ook iets leuks samen: samen een wandeling (als het rustig is), drink samen in de tuin een wijntje, kook samen, etc.
  • Maak samen in plan. Hoe gaat dit jaar eruit zien? Wat zou je nog graag willen doen? Wat zou je graag samen willen doen? Wat zou je willen bereiken? 

De bijna lockdown is dus een mooi moment om even stil te staan. Stil te staan bij dat wat voor jou / jullie belangrijk is in het leven. Of…. je gaat gewoon door, je rent en vecht tegen alle aanpassingen en dan zien we elkaar wellicht na 1 juni…

Ps natuurlijk kan het ook zo zijn dat je tijdens het eten, koken of de wandeling erachter komt dat er eigenlijk geen samen meer is… Weet dan dat wij er ook nu voor u zijn. Wel alleen op afspraak, op kantoor, maximaal 1 cliënt per dag, zonder handjes schudden en op gepaste afstand...

Stay safe and happy...

 

Terug naar boven