Scheidingsplanner en Scheidingscenter werken samen

Scheidingsplanner en Scheidingscenter werken samen

De Scheidingsplanner en Scheidingscenter zijn een collegiale samenwerking gestart vanaf september 2021. Norman Talma, Richard Komen en Alex Kanters, die ieder alweer ruim 15 jaar mensen begeleiden in een turbulente fase in hun leven, hebben besloten om hun kennis en kunde te delen en zodoende scheidende stellen nog beter te helpen en continuïteit te borgen.

De gehanteerde werkwijze zal hierbij onveranderd blijven. Of zoals Norman het zegt: we hebben alle drie dezelfde bloedgroep wat betreft werkwijze en beschikken over West-Friese nuchterheid. Een vlotte en praktische aanpak staat bij ons voorop, waarbij wij als mediator én financieel planner een scheiding driedimensionaal benaderen: mens, financieel, juridisch. Het doel is en blijft om bij een scheiding juist vanuit verbinding passende afspraken te maken en een onnodige strijd te voorkomen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Bel 072-511 36 04 of stuur een e-mail naar alkmaar@scheidingsplanner.nl. U kunt ook via onderstaande knop eenvoudig een afspraak maken.

Terug naar boven