Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Hoofddorp (Haarlemmermeer)

023 - 205 20 10

haarlemmermeer@scheidingsplanner.nl

Boslaan 4
2132DX Hoofddorp
haarlemmermeer@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Vestiging Scheidingsplanner Hoofddorp - Haarlemmermeer

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Hoofddorp (Haarlemmermeer)
(4,5 van de 5 in 4 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Birgit van Greunsven

Sinds 1995 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening. Vanaf 1999 als Erkend Hypotheekadviseur en sinds 2009 ben ik Hypothecair Planner. (Lees meer)

De Scheidingsplanner Hoofddorp (Haarlemmermeer)

Over deze vestiging

Een scheiding is een van meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. In een relatief korte tijd moeten veel beslissingen genomen worden en knopen worden doorgehakt, terwijl je door allerlei emoties vaak niet weet waar te beginnen. Wij helpen u daarbij. Met onze juridische, financiële en fiscale begeleiding handelen wij het scheidingstraject discreet af. We houden rekening met uw situatie. In begrijpelijke taal en bewoordingen helpen wij u door een woud van termen, regels en normen. Waar nodig werken we samen met advocaten, notarissen en aanbieders van financiële producten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën;
– Wij onderzoeken of u dan wel uw partner eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen;
– Wij onderzoeken of u dan wel uw vertrekkende partner een eigen woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning;
– Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan;
– Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie;
– Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen;
– Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding;
– Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken;
– Wij stellen het echtscheidingsconvenant op en dienen dit samen met een advocaat in;
– Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding;

In begrijpelijke taal komen alle besproken onderwerpen terug in het Scheidingsplan®. Dit plan is de basis voor het definitieve echtscheidingsconvenant / de beëindigingsovereenkomst. In de situatie dat er kinderen betrokken zijn in een (echt)scheiding helpen wij u graag mee met het opstellen van een passend ouderschapsplan. Alles in de dienstverlening is erop gericht dat u en uw gezinsleden na de scheiding (ook financieel) weer verder kunnen.

Wij maken onderdeel uit van Bèta Financiële Diensten, bij wie deskundig advies kan worden ingeschakeld om te beoordelen of de hypotheek/woning ook daadwerkelijk op naam van één van de partners kan worden gezet.

Wie kunnen bij ons terecht?
U kunt bij ons terecht als u samen tot een afwikkeling van uw (echt)scheiding wilt komen. Tevens treden wij op als adviseur naast een advocaat of mediator, vaak voor de financiële of fiscale vragen. Ook als u samenwoont of een geregistreerd partnerschap hebt is er, ondanks dat je dan niet altijd naar de rechter hoeft, veel te regelen. Ook nu geldt: Deskundig advies nu kan een hoop gedoe en hoge kosten later voorkomen.

Tarief / werkwijze
Wij werken in beginsel op basis van een vast tarief. U weet van te voren waar u aan toe bent. Afhankelijk van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming kunnen we van het vaste tarief afwijken, dit hoort u tijdens ons kennismakingsgesprek.

Afspraak maken
Een eerste afspraak is vrijblijvend en zonder kosten. Meer weten? Bel 023 205 20 10 en maak direct een afspraak of vraag ons informatiepakket aan.

De scheidingsplanner voor de omgeving Haarlemmermeer; Hoofddorp, Nieuw Vennep, Aalsmeer, Badhoevedorp, Leimuiden, Lisserbroek en alle andere dorpskernen in de Haarlemmermeer.

Onze LocatieBel ons
023 - 205 20 10

Contact ons via E-mail

Bel ons 023 - 205 20 10

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak