Checklist scheiden voor ondernemers

Checklist scheiden biedt inzicht en rust

Voor mensen die gaan scheiden is het vaak lastig om alle zaken rondom de scheiding goed op een rijtje te krijgen. Dit is voor ondernemers niet anders. Het is ook niet zo gek: er komt gewoonweg veel bij een scheiding kijken. Hierdoor is het moeilijk om gedurende het scheidingsproces het overzicht te bewaren. Voor ondernemers geldt dit vaak extra omdat er ook veel zakelijke belangen meespelen.

Onze checklist scheiden voor ondernemers wijst je de weg en helpt je om alles in kaart te brengen. Gebruik het als handig hulpmiddel om jouw scheiding goed te kunnen regelen. De checklist biedt ook een ruggensteuntje voor jouw niet-ondernemende partner, omdat de checklist ook de reguliere scheidingszaken omvat.

Je kunt de online checklist hieronder gratis aanvragen. Door eerst een vijftal vragen te beantwoorden kunnen wij jou van de meest relevante informatie voorzien. Heb je momenteel vragen over jouw scheiding of wil jij graag jouw situatie met ons bespreken? Aarzel niet en neem gerust contact met onze ondernemersdesk op, wij helpen je graag verder.

Terug naar boven