Beoordelingen Scheidingsplanner Delft

Lees hier de beoordelingen van Scheidingsplanner Delft

Delft

0 van de 5 in 0 beoordelingen

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Edwin. Tijdens onze gesprekken is er ruim de tijd en aandacht genomen om alles zo duidelijk mogelijk te bespreken en uit te leggen. Hij was erg vriendelijk en toonde zich erg betrokken. Ik zou een ieder die zich in deze vervelende situatie bevindt ten zeerste aan willen raden Edwin in te schakelen.
Door L.C. uit Delft op 26-10-2019
Edwin Zeegers heeft ons uitstekend begeleid bij het vormgeven van onze scheiding. Hij nam ons mee in het volledige traject en had duidelijk stevige kennis en ervaring. Gecombineerd met zijn geduld onpartijdigheid en een kwinkslag op zn tijd zorgde dit voor een prettige sfeer tijdens onze gesprekken en een optimale opbrengst voor beide partijen. Omdat wij ook ervaringen uitwisselden met andere scheidende stellen konden wij concluderen Edwin onderscheidt zich niet in prijs wl in kwaliteit.
Door LB uit Vestiging Delft op 12-05-2016
Prima geholpen. Edwin Zeegers heeft ons uitstekend begeleid bij het vormgeven van onze scheiding. Hij nam ons mee in het volledige traject en had duidelijk stevige kennis en ervaring.
Door LB uit De Scheidingsplanner Delft op 12-05-2016
Je ondersteuning was geweldig je bent een warm en empathisch mens en het voelde goed om jou aan mijn kant te hebben. Dank daarvoor en ik wens jou alle goeds en veel voorspoed.
Door I T uit Vestiging Delft op 28-04-2016
Zeer tevreden
Door I T uit De Scheidingsplanner Delft op 28-04-2016
Terug naar boven