Online spreekuur, afspraak wanneer u gaat scheiden in Barendrecht en omstreken

webconference - videobellen - Skype

Online Spreekuur of afspraak in Barendrecht

Wanneer u gaat scheiden of u overweegt te gaan scheiden heeft u zeer waarschijnlijk veel vragen. Hoogstwaarschijnlijk wilt u niet dat iedereen in uw omgeving dit weet, daarom zoekt u in de anonimiteit het internet af naar de antwoorden op uw vragen. Als snel komt u erachter dat op het internet algemene gegevens staan en niet exact bij uw situatie passen. Dat kan ook niet naar onze mening omdat de situatie voor iedereen anders is. Iedereen beleeft het scheidingsproces anders, zowel vanuit de financiële situatie bekeken als uit de emotionele situatie. 

Om algemene informatie in te winnen hebben wij een boekje geschreven en kunt u hier aanvragen. Deze ontvangt u dan binnen enkele minuten via het opgegeven e-mail adres. Wanneer u liever een afspraak wilt maken op het kantoor kunt u dat doen hier doen.  Voor een afspraak te maken om uw vragen te stellen via het online spreekuur kunt u ook het gewone afspraakformulier gebruiken maar zet dan in de omschrijving "Online Spreekuur". 

De Scheidingsplanner stuurt u hierna de instructies door voor het zeer eenvoudig tot stand brengen van de verbinding en het inplannen van de afspraak. Gewoon op laptop, computer(desktop) of tablet ( Ipad, etc).

Kennismakingsgesprek

Al onze trajecten beginnen met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek, waarin wij inzichtelijk kunnen maken wat er bij u speelt, waar u aan moet denken en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

Een afspraak in de avonduren en bij uitzondering op zaterdag, bij u thuis of via webconference (Skype, videobellen, etc...) is ook mogelijk.

Maak vandaag nog een afspraak

Gratis scheidingsboekje

Wilt u weten wat er allemaal bij een scheiding komt kijken? Vraag dan ons digitale scheidingsboekje: "Een nieuwe start". In dit boekje vertellen wij u alles u moet weten over scheiden, de zaken die geregeld moeten worden en de keuzes die u hierin kunt maken.

Vraag hier uw gratis exemplaar aan

1

Vanuit huis snel antwoorden op uw vragen

2

Geen reistijd bespaart tijd

3

Sneller geregeld met de kennis van de gediplomeerd adviseur

Terug naar boven