Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Zoetermeer

079-750 22 10

zoetermeer@scheidingsplanner.nl

Croesinckplein 24-26
2722 EA Zoetermeer
zoetermeer@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Locatie Scheidingsplanner Zoetermeer

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)

De Scheidingsplanner Zoetermeer

Na overlijden is een scheiding de meest ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. In een relatief korte tijd moeten veel beslissingen genomen worden, dienen knopen te worden doorgehakt terwijl door allerlei emoties men vaak niet weet waar te beginnen…

Wij helpen u daarbij. Met onze juridische, financiële en fiscale begeleiding handelen wij het scheidingstraject discreet af. We houden rekening met uw situatie. In begrijpelijke taal en bewoordingen helpen wij u door een woud van termen, regels en normen. Alle relevante financiële en fiscale gevolgen staan beschreven en doorgerekend in ons Scheidingsplan®, zoals:

  • Vermogensopstelling en –verdeling
  • Berekening partner- en/of kinderalimentatie
  • Woonwensen m.b.t. eigen woning/hypotheek, uitkoop of aankoop nieuwe woning
  • Advies pensioenen en scheiding
  • Besteedbaar inkomen

Aansluitend stellen wij met u het convenant op (met eventueel ouderschapsplan) waarmee de advocaten van De Scheidingsplanner voor u de gerechtelijke procedure zullen opstarten, tot en met de inschrijving van de beschikking in de daarvoor bestemde registers. Daarmee ronden wij uw scheiding af. Maar ook de nazorg richting bank, verzekeraar of pensioenuitvoerder handelen wij desgewenst voor u af.

Maak kennis met de unieke werkwijze van de Scheidingsplanner voor de Zoetermeer, maar ook in Waddinxveen, Benthuizen, Alphen aan den Rijn zijn er mogelijkheden om voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze LocatieBel ons
079-750 22 10

Contact ons via E-mail

Bel ons 079-750 22 10

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak