Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Den Haag Wateringse Veld

070-360 70 00

denhaag@scheidingsplanner.nl

Oosteinde 55
2548 AK Den Haag
denhaag@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Locatie Scheidingsplanner Den Haag

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Paul Vilain

Als mens is het mijn doel om mensen verder te helpen in hun leven, relaties te beschermen en ondanks dat mensen de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, ze gedurende het scheidingsproces weer dichter bij elkaar te brengen. In de afgelopen twintig jaar dat ik dit werk doe heb ik veel geleerd en veel mooie ervaringen gedeeld. (Lees meer)Bryan Vloemans

Ik ben Financial Life Planner, dat houdt in dat ik, van huis uit, financieel planner ben. Alleen bij mij gaat het niet, of juist niet, alleen maar om de cijfertjes en fiscaliteiten. Ik ben ook coach, het gaat mij juist om u, om de mens, zijn wens en zijn gedrag…

Juist bij scheidende stellen, zeker indien zij kinderen en een eigen woning hebben, kan ik hier een helpende hand bieden. Emoties, gedragingen, spelen dan vaak een grote rol, en als coach (en mediator) kan ik hen begeleiden in deze vaak lastige periode, zodat zij on speaking terms kunnen komen en/of blijven.

Als financieel (en hypothecair) planner is een scheiding natuurlijk ook ‘een uitdagende casus’, waarbij ook hier de cijfers van secundair belang zijn. Vaak wil men ‘gewoon’ weer rust en inzicht, weten waar men aan toe is. Kan ik in de woning blijven wonen? Wat zijn dan de lasten en kan ik dan weer een goede, nieuwe (financiële) start maken?

Financieel inzicht, geeft vaak rust. Het geeft weer uitzicht. En dat is vaak wat men enorm kan helpen: inzicht en uitzicht in deze impactvolle en onzekere periode.

Graag sta ik mensen in dit proces bij, van A tot Z en verder, van huis naar thuis…


De Scheidingsplanner Den Haag Wateringse Veld

Graag geven wij u een goed inzicht, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen…

Het mooiste compliment hebben wij per mail ontvangen; ‘Door jullie toedoen zijn een aantal hobbels verlaagd tot rimpels en dat heeft de gemoederen redelijk bedaard. Hierdoor kunnen wij weer normaal met elkaar praten.’

En dat is nu precies waar wij het voor doen, want men kiest er dan wel voor om als partners uit elkaar te gaan, maar als ouders blijft men wel aan elkaar verbonden.

Ervaring heeft geleerd dat bij 80% van de echtscheidingen er ‘geruzied’ wordt over geld. Ervaring heeft tevens geleerd dat de oorzaak van het ‘geruzie’ niet echt gaat om geld, maar meer over de onduidelijkheid; waar heb ik recht op? Wat is reëel? Kan ik nog in de woning blijven wonen? En, wat zijn dan de maandelijkse lasten en wat is m/n besteedbaar inkomen na de echtscheiding?

Wij geven u graag het inzicht, zodat u keuzes en dus afspraken kunt maken.

Natuurlijk gaat het bij een echtscheiding niet ‘alleen over geld’ en spelen emoties een grote rol. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Weet ook dat wij samenwerken met tal van partners, zoals bijvoorbeeld een relatietherapeut, een coach, een kindercoach, een ouderschapsplanner, advocaten, notarissen en makelaars. Dit om u optimaal te kunnen ondersteunen tijdens en/ of na het echtscheidingsproces.

De Scheidingsplanner; de financieel mediator die gevoel heeft bij en voor zijn cliënten.

De Scheidingsplanner Wateringse Veld maakt onderdeel uit van De Scheidingsplanner Den Haag. Het hoofdkantoor bevindt zich in Den Haag (Beeklaan 389a, 2562 AZ Den Haag).

De Scheidingsplanner Den Haag maakt voor cliënten uit de regio Wateringse Veld gebruik van de spreekkamers van makelaarskantoor Vreeswijk Verbeek of van de spreekkamers van Notariaat de Gier.

Onze LocatieBel ons
070-360 70 00

Contact ons via E-mail

Bel ons 070-360 70 00

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak