Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Velserbroek (Kennemerland)

023-54 79 565

heemstede@scheidingsplanner.nl

Zeilmakerstraat 18 (alleen op afspraak)
1991JC Velserbroek
heemstede@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Vestiging Scheidingsplanner Velserbroek

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Han Assman

Han Assman (1957) is in 1981 als trainee gestart bij één van Nederlands grootste financiële instellingen. Hier heeft hij alles over het vak financiële dienstverlening geleerd. Door uiteenlopende functies heeft hij alles gezien en veel ervaring opgedaan, zodat voor hem in één oogopslag duidelijk is hoe de financiële situatie bij iemand in elkaar zit. Ook heeft hij hier veel ervaring met ondernemers opgedaan en hebben balansen etc. geen geheimen voor hem. (Lees meer)

De Scheidingsplanner Velserbroek (Kennemerland)

Uw scheiding succesvol regelen in Velserbroek

 • Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past
 • Mediation in combinatie met alle juridische, fiscale én financiële kennis
 • Ook als u er alleen voor staat

Waarom de Scheidingsplanner Velserbroek

Vraag ons gratis boekje 'Een nieuwe start...' aanUit ervaring weten wij dat 80% van de problemen bij een scheiding over geld gaat. En dat is ook logisch omdat de financiële toekomst onduidelijk is. Dit zorgt voor onrust en slapeloze nachten, waardoor emoties nog meer kunnen meespelen. In de praktijk blijkt er veel behoefte bestaat aan financieel advies over bijvoorbeeld de alimentatie, de eigen woning, het pensioen of het eigen bedrijf. En dat is nou net de expertise van de Scheidingsplanner Velserbroek! Door onze achtergrond en onze opleidingen in de financiële dienstverlening, maken wij uw nieuwe (financiële) toekomst helder in een persoonlijk plan. Met daarin afspraken die in de praktijk ook echt werken. Zodat u weet waar u aan toe bent. Natuurlijk komen ook de emoties bij ons aan bod en nog veel belangrijker: de kinderen staan bij ons centraal. Wij adviseren altijd om de scheiding zoveel mogelijk samen te regelen. Lukt dat in uw situatie echter niet, dan behartigen wij uw belangen ook eenzijdig uitstekend.

Meer weten? Vraag hier ons gratis boekje ‘Een nieuwe start’ aan!


Alles onder één dak: ‘scheidingsmakelaar’ inclusief mediator, advocaat en notaris

Voor het meest optimale resultaat, werken wij heel nauw samen met enkele gespecialiseerde notarissen en echtscheidingsadvocaten in Velserbroek. Met deze advocaten en de notarissen hebben wij onze expertises gebundeld. Hierdoor bieden wij u de meest optimale deskundigheid op alle vlakken van een scheiding, dus zowel financieel als juridisch gebied. Een complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw echtscheiding, daar draait het bij ons om. Daarbij geven wij antwoord op als uw vragen, zoals over uw woning en hypotheek. Hoeveel kinder- en partneralimentatie redelijk is. En bijvoorbeeld hoe u de inboedel kunt verdelen. Vele vragen waarbij wij u graag helpen om uw scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen.


Wat kan de Scheidingsplanner Velserbroek allemaal voor u verzorgen

 • Voor beide partners berekenen wij het netto besteedbaar inkomen na de scheiding;
 • Wij berekenen de eventuele partner- en kinderalimentatie;
 • Wij begeleiden u als er een ouderschapsplan opgesteld moet worden;
 • Gebaseerd op uw wensen en ideeën, stellen wij een vermogensverdeling op;
 • Wij onderzoeken of u dan wel uw partner eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen;
 • Ook de afkoop van de eventuele onder- of overbedeling die hierbij komt kijken onderzoeken wij;
 • Daarnaast bekijken wij of u dan wel uw vertrekkende partner een eigen woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning;
 • Wij helpen u bij alle fiscale vraagstukken;
 • Wij geven aanvullend pensioenadvies, hierbij volgen wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening;
 • Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding.

Welke aanpak van uw past bij u?

Apart scheiden

Soms is het om allerlei redenen gewoonweg niet mogelijk om enigszins in goede harmonie samen bij een mediator aan tafel te zitten. Daarnaast begrijpen wij dat u bij een scheiding eigen belangen heeft. En dat u in sommige situaties liever iemand inschakelt die alleen voor uw belangen opkomt. Is het voor u niet mogelijk om samen de scheiding te regelen? Wij werken nauw samen met een aantal gespecialiseerde familierechtadvocaten. Door het bundelen van onze juridische en financiële krachten, wordt u zo optimaal mogelijk begeleid waarbij uw belangen voorop staan.

Mediation

Met behulp van onze deskundige mediation begeleiding komt u met elkaar in gesprek. U zit samen bij ons aan tafel en we werken samen stap voor stap aan oplossingen en afspraken. Wij gaan hierbij niet op uw stoel zitten, u neemt zelf de beslissingen. Met behulp van mediation komt u tot een onderlinge oplossing die voor u beiden het meest optimaal is. Bijkomend voordeel van onze mediation begeleiding is dat wij in dit traject naast onze taak als mediator ook alle financiële en fiscale vraagstukken die bij u spelen direct voor u kunnen oplossen.

Ondernemers

Als u gaat scheiden, zijn er veel zaken aan die goed geregeld moeten worden. Er speelt nog meer mee als één van u beiden een eigen bedrijf heeft. Wat hoe moet het verder met de onderneming? Moet het bedrijf ook verdeeld worden? En hoe gaan de financiën geregeld worden? En vooral fiscaal zitten er ook wel aardig wat haken en ogen aan. Een scheiding van een ondernemer is niet 1-2-3- geregeld. Het is een vak apart en vraagt om veel specialistische kennis. Niet iedere mediatior, advocaat of scheidingsbemiddelaar heeft de knowhow in huis om een scheiding van een ondernemer in goede banen te leiden. De Scheidingsplanner Amsterdam & Amstelveen wél! Wij hebben echt alles in huis om de scheiding van een ondernemer te regelen. Zodat uw weloverwogen beslissingen kunt nemen en de meest optimale afspraken worden gemaakt.

Financieel én fiscaal advies

Zoals eerder gezegd, gaat 80% van de problemen bij een scheiding over geld. Een scheiding heeft nu eenmaal vooral op financieel gebied veel impact. Door onze ervaring en opleidingen, hebben wij alle expertise zelf in huis om u op dit gebied duidelijkheid en rust te kunnen geven. Wij nemen u alles uit handen en zoeken op basis van uw financiële gegevens naar maatwerkoplossingen voor uw situatie. Wij helpen u met concrete oplossingen en begeleiden het gehele proces.


Wij doen ook:

 • (Her)berekening van partner- en/of kinderalimentatie;
 • Naleving omgangsregelingen;
 • Bijstand in kwesties rondom gezag;
 • Ouderschapsplannen;

Voor:

 • Gehuwden
 • Samenwoners
 • Geregistreerde partners
 • Scheiden van tafel en bed

Belastingdienst en scheiden

Vaak worden de fiscale gevolgen van een scheiding onderschat wat problemen met de belastingdienst als gevolg heeft. De Scheidingsplanner Velserbroek is tevens belastingadviseur. Hierdoor kunnen wij uw scheiding ook op dit vlak tot in de puntjes regelen.


Tarief/werkwijze

 • Wij werken in basis op uurtarief; – afhankelijk van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het mogelijk tot een vast tarief te komen tijdens het intakegesprek;
 • Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar;
 • Nauwe samenwerking met notarissen en echtscheidingsadvocaten in Haarlem en Heemstede;
 • Voor de kinderen krijgt het ouderschapsplan en co ouderschap alle aandacht.

Overtuigd? Maak nu online een afspraak

Onze LocatieBel ons
023-54 79 565

Contact ons via E-mail

Bel ons 023-54 79 565

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak