Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

De Scheidingsplanner Het Gooi

De Scheidingsplanner Het Gooi
(4,0 van de 5 in 3 beoordelingen)

Sinds 2007 al ruim 350 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Uw scheiding succesvol regelen in de regio Hilversum, Naarden, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Muiderberg, Muiden, Weesp en Eemnes 

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. Wij hebben alle deskundigheid en expertise in huis voor het regelen van uw scheiding. Wij hebben tevens een advocaat in ons team, wij wikkelen dus ook alles juridisch voor u af.

Wat u van de Scheidingsplanner Het Gooi kunt verwachten:

  • Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past
  • Mediation in combinatie met alle juridische, fiscale én financiële kennis
  • Ook voor apart scheiden of een second opinion
  • Informele wijze en heldere taal
  • Oplossings- en toekomstgericht
  • Oog voor de emoties
  • Inclusief juridische afwikkeling

Wij zijn er voor samenwoners, gehuwden en geregistreerde partners. Ook hebben wij voor ondernemers alle kennis en kunde zelf in huis. 


Gratis scheidingsboekje

Alles wat u moet weten en kunt doen bij een scheiding”

Wilt u thuis in alle rust lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor uzelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan. Bel 035 – 6921669  of stuur een e-mail naar hilversum@scheidingsplanner.nl.


Hoe onze klanten ons beoordelen

“Erg tevreden. Eveline heeft ons goed geholpen in deze moeilijke tijd. Dankzij haar grote betrokkenheid en inlevingsvermogen zijn we er toch samen uitgekomen.”

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,8. Lees alle klantervaringen


Welke aanpak past bij u?

Mediation (samen scheiden)

Mediation helpt u om een nieuwe toekomst op te bouwen. U komt met elkaar in gesprek met behulp van onze deskundige begeleiding. Het in vertrouwen kunnen uiten van verwachtingen, wensen en behoeften (en eventuele frustraties) leidt tot wederzijds begrip. U gaat ervaren dat er weer werkelijk naar elkaar geluisterd wordt. Ook werken we samen stap voor stap aan oplossingen en afspraken.

Het doel van mediation is om tot een onderlinge oplossing te komen die voor u beiden het meest optimaal is. In de mediationgesprekken zoeken we tezamen naar oplossingen waar u beiden vrede mee kunt hebben. Naast dat die oplossingen puur praktisch kunnen zijn, kunnen ze ook gericht zijn op verbetering van de onderlinge communicatie. Natuurlijk wordt altijd getoetst of de oplossingen in de praktijk ook echt haalbaar zijn. Bijkomend voordeel van onze begeleiding is dat wij niet alleen mediator zijn maar in dit traject ook alle financiële, fiscale en juridische vraagstukken die bij u spelen direct voor u kunnen oplossen én optimaliseren.

Lees meer over mediation

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionals in mediation.


Apart scheiden: 1 + 1 = 3

Wij begrijpen dat u bij een scheiding eigen belangen heeft. Wij snappen ook dat het soms moeilijk wordt gevonden om voor uw eigen belangen op te komen. Of dat het om allerlei redenen gewoonweg niet mogelijk is om enigszins in goede harmonie samen bij een mediator aan tafel zitten. Als het voor u niet mogelijk is om de scheiding samen te regelen, hebben wij een aanpak die anders is als bij advocatenkantoren of andere scheidingsbemiddelaars of mediators.

Samen met onze familierecht advocaat vormen we één team dat op alle fronten – juridisch, financieel én fiscaal – goed voor u belangen opkomt. En dat heeft ons aan de onderhandelingstafel of in de rechtbank al diverse mooie successen opgeleverd. Wij en de advocaat gaan samen met u in gesprek zonder het dubbele tarief te rekenen. U profiteert dus van 3 verschillende vakgebieden die in 1 vorm van dienstverlening zijn gegoten voor hetzelfde tarief!

Lees meer over apart scheiden


Financieel én fiscaal advies bij een scheiding

Een scheiding heeft ook op financieel en fiscaal gebied veel impact. De financiële toekomst zorgt vaak voor veel onrust. Anders dan advocaten of andere scheidingsbemiddelaars/mediators in het Gooi, hebben wij alle expertise zelf in huis om u op dit gebied rust duidelijkheid te kunnen geven.

Wij zoeken naar maatwerkoplossingen voor uw situatie op basis van uw financiële documenten. Alles nemen wij u uit handen. Hierbij begeleiden wij niet alleen het proces, maar wij helpen u ook met concrete oplossingen. Uw hele scheiding wordt in één oogopslag transparant en duidelijk en alles wordt in begrijpelijke taal besproken. Wij zijn opgeleid tot Master of Financial Planning (MFP), Federatie Belastingadviseur (Register Belastingadviseurs) en Estateplanning.

Lees meer over financieel advies bij een scheiding


Echtscheiding ondernemers

Bij ondernemers eindigt één op de twee huwelijken als scheiding. Als een ondernemer gaat scheiden wegen het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar. Dit maakt de scheiding ook veel complexer. Zonder enige twijfel is de Scheidingsplanner het Gooi dé specialist in scheidingen van ondernemers door onze opleidingen tot Federatie Belastingadviseur (Register Belastingadviseurs), Master of Financial Planning (MFP) en Estateplanning én onze jarenlange werkervaring bij gerenommeerde accountantskantoren (onder meer PWC en KPMG) en . Bovendien zijn wij sinds 2007 gespecialiseerd in scheidingen en hebben al veel grote en kleine ondernemers optimaal begeleid.

Lees meer over echtscheiding ondernemers


Waarom de Scheidingsplanner Het Gooi

De Scheidingsplanner het Gooi helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij hebben sinds de start al ruim 350 scheidingen succesvol begeleid. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit, betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Het unieke van de Scheidingsplanner het Gooi is dat bij ons alle onderwerpen bij ons aan bod komen en bovenal dat wij alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen. Ook op financieel en fiscaal gebied. Dat zeggen vele andere bemiddelaars ons niet na. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, kijken we ook naar alle emoties die in het proces meespelen.

Lees meer over waarom de Scheidingsplanner Het Gooi


Onze keurmerken

 


Tarief

Goedkoop Scheiden? Beste? Of allebei?

Over de kosten van uw scheiding is de Scheidingsplanner Het Gooi transparant. De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief. Zeker ten opzichte van advocaten of advocaatkantoren in het Gooi. En indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.


Kennismaking

Welke begeleiding u uiteindelijk ook kiest, het eerste kennismakingsgesprek is altijd zonder kosten en vrijblijvend. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen heeft in onze begeleiding. U krijgt dan ook een goede indicatie mee van de kosten voor de scheiding. Doe het gerust, het verplicht u tot niets!

Wij staan voor u klaar in de regio Hilversum, Naarden, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Muiderberg, Muiden, Weesp, Eemnes. Een afspraak is ook mogelijk op de donderdagavond of de zaterdagochtend. Bel 035 – 6921669  of stuur een e-mail naar hilversum@scheidingsplanner.nl.Snel contact

de Scheidingsplanner® Rotterdam NL
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK


Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Ons team


Eveline Minkes MFP, RB, Mediator

Ik ben Eveline Minkes, geboren en getogen in de omgeving van Rotterdam én in het menselijke en financiële vak bij gerenommeerde accountantskantoren zoals onder andere PriceWaterhouseCoopers en KPMG Meijburg.

Dat merk je aan mijn directe manier van doen, empatisch vermogen en passie voor mijn vak: mensen helpen om zelf tot oplossingen te komen vanuit échte belangstelling voor de mensen achter de problemen. En daar komt ook mijn vakmanschap vandaan.

Door mijn opleidingen tot Master Financial Planner, Register Belastingadviseur, Estate Planner én mediator beheers ik alle vlakken van de scheiding zelf. Ik behoud het overzicht en kan zelf uitstekend meedenken met de scheidende partners zodat echt alle opties boven tafel komen en je tot weloverwogen en de meest optimale oplossingen kan komen. Zonder op jouw stoel te gaan zitten en de beslissingen voor jou te nemen.

Daarnaast zorgt mijn lange werkervaring ervoor dat ik een scherp oog heb voor de financiële, juridische en fiscale verhoudingen gericht op de mens achter de vraagstelling of het probleem. En bovendien een creatief denkvermogen. Met de doelstelling dat je na de scheiding nog met elkaar kan blijven communiceren. En dat je weet wat voor de kinderen van belang is, zodat jullie als ouders samen verder kunnen.

Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ik echt alle juiste know how bied bij een scheiding. Die erkenning krijg ik ook van de diverse advocaten- en accountantskantoren die mij inschakelen. Naast Scheidingsplanner zijn, ben ik getrouwd en heb ik ervaring met het vraagstuk wel of niet te gaan scheiden. Ik ben veel in de natuur te vinden met mijn paard of onze honden.Dick Minkes MFP, RB

Ik ben Dick Minkes. Ik kom oorspronkelijk uit Dordrecht en ben als belastingadviseur, financieel en estate planner een echte allrounder met een sterk analytisch denkvermogen. En dat merk je aan mijn praktische en creatieve oplossingen. Zonder hoogdravende taal een heldere oplossing geven. Waarbij de mens centraal staat. Voor de Scheidingsplanner het Gooi denk ik mee met de financiële vraagstukken, ben ik de sparringspartner voor Eveline en beoordeel ik in complexe (echt)scheidingen de door Eveline opgestelde stukken. Daar ligt dan ook mijn passie: het bewaken van de kwaliteit die bij de Scheidingsplanner het Gooi en bij mijzelf zelf zo hoog in het vaandel staat. De kwaliteit van mijn werk komt voort uit mijn werkervaring bij de grotere accountantskantoren als PriceWaterhouseCoopers, KPMG Meijburg en Deloitte. Naast de Scheidingsplanner heb ik mijn eigen accountants- en belastingadvieskantoor gericht op advies aan ondernemers. Ik ben getrouwd met Eveline en mijn passie is onze honden waarmee ik heel graag lange wandelingen maak.

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Goed om te weten

97%

het deel van de zaken die we
met succes behandelen1.560

het aantal zaken
dat we per jaar behandelen8,7

de gemiddelde waardering
door onze klantenKwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Het Gooi
(4,0 van de 5 in 3 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op bovenstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Register Financieel Echtscheidingsadviseur

 pijl-links"Een zeer prettige begeleiding!"pijl-rechts

I.S.

Onze Locatie

Onze WaarderingDe Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen