Bel ons

Maan- t/m donderdag van 09:00 - 20:00
Vrijdag van 9:00 - 17:30

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Schiedam

010-30 20 101

team@scheidingsplanner.nl

Van Beethovensingel 126
3133 EA Vlaardingen
team@scheidingsplanner.nl Bekijk op kaart

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Schiedam
(4,5 van de 5 in 10 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


mr. Stefanie van Poppel RFEA

Als jurist richt Stefanie zich in haar dagelijkse werkzaamheden bij De Scheidingsplanner zowel op mediationtrajecten als eenzijdige trajecten. Door cliënten hierin zo goed mogelijk te begeleiden, wil zij cliënten de nare periode die het scheiden met zich meebrengt op zo’n goed mogelijk manier laten afsluiten. Daarbij verliest zij de belangen van cliënten en hun eventuele kinderen niet uit het oog. Daarnaast is zij specialist in omgangszaken na de scheiding.  (Lees meer)mr. Joosje Veneman

Als jurist heeft Joosje zich binnen De Scheidingsplanner gespecialiseerd in mediationtrajecten. Bij haar begeleiding gaat zij oplossingsgericht te werk waarbij zij altijd aandacht zal houden voor een ieders belang. Doordat zij enkele jaren als juridisch adviseur voor een rechtsbijstandsverzekeraar heeft gewerkt, heeft zij een goed ontwikkeld empathisch vermogen (Lees meer)Wim de Zwart RFEA

Door jarenlange ervaring in de scheidingspraktijk is Wim de Zwart (1966) gespecialiseerd in financiële, fiscale en emotioneel complexe echtscheidingszaken. Wim is met zijn eigen ondernemersachtergrond en de afgeronde opleiding tot RFEA-ondernemer één van de weinige echtscheidingsadviseurs in Nederland die zich specifiek richten op de ondernemer in echtscheiding. (Lees meer)


Lotte Rutten

Om de adviseurs van juridische ondersteuning te voorzien, bereidt Lotte de scheidingsplannen en convenanten voor. Daarnaast draagt zij zorg voor de uitwerking van de ouderschapsplannen. Lotte houdt hierbij rekening met jullie wensen en verliest nooit het belang van het kind uit het oog. Samen met jullie zal zij tot een ouderschapsplan komen waarbij met ieders belang rekening wordt gehouden. (Lees meer)Samenwerkend advocaat: mr. P. A. (Petra) den Hollander

Studeerde Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Werkt sinds 2001 als advocaat en sinds 2011 ook als mediator. Heeft sinds 2006 haar eigen kantoor, Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander, gevestigd in Barendrecht.

Is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en in mediation bij scheidingen en arbeidsconflicten. Staat zowel particulieren als ondernemers bij in een scheiding. (Lees meer)Samenwerkend advocaat: mr. J.C. (Jennifer) Heijmann

 • Studeerde in 2004 af in de Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Werkt sinds 2005 als advocaat, eerst in Rotterdam en sinds september 2015 in Papendrecht.
 • Is zich sinds 2009 volledig gaan toeleggen op het familierecht;
 • DrechtRecht Mediation & Advocatuur

(Lees meer)Samenwerkend kindercoach: De Kindbehartiger

De Kindbehartiger is er als belangenbehartiger voor ieder kind in een scheidingssituatie. De Kindbehartiger treedt op in het vrijwillig kader door middel van een traject van ondersteuning, als ook aan de voorkant van een juridische procedure om de positie van kinderen een plek te geven en rondom de nazorg. De Kindbehartiger werkt waar nodig samen met instanties en professionals. De Kindbehartiger werkt vanuit het IVRK en biedt psychosociale ondersteuning, niet zijnde therapie of behandeling. Dat is niet altijd (direct) nodig.  (Lees meer)Samenwerkend coach: C. (Carolien) Roobol

Als scheidingscoach, en ervaringsdeskundige, weet Carolien (1972) hoe moeilijk het is om afspraken te maken met je ex-partner terwijl er zoveel emoties meespelen. Met het coachprogramma van Succesvol Scheiden Nederland coacht ze mensen, tijdens en na hun scheiding, hoe neutraal met hun ex-partner om te gaan. Ze krijgen weer begrip voor elkaar. Hierdoor verbetert de communicatie tussen beiden sterk en kunnen deze mensen weer verder met elkaar als ouders.

(Lees meer)


De Scheidingsplanner Schiedam

Van A tot Z hulp bij uw scheiding, en daarna!

Op zoek naar ondersteuning bij uw scheiding op juridisch, fiscaal, financieel en emotioneel gebied? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit goed opgeleide juristen, Register Financieel EchtscheidingsAdviseurs, familierecht advocaten en diverse gespecialiseerde coaches. Wat uw verhaal ook is, wij hebben de juiste aanpak en kunnen u helpen en adviseren bij uw scheiding. De belangrijkste zaken waarmee u bij ons terecht kunt op een rij:

 • mediation, wanneer u in onderling overleg met uw aanstaande ex-partner afspraken wenst te maken
 • eenzijdige scheiding, wanneer u alleen met uw scheiding aan de slag wil/moet
 • voor ondernemers en particulieren
 • financieel én fiscaal optimaal scheidingsplan
 • voor gehuwden, geregistreerde partners en samenwoners
 • voor scheiden van tafel en bed
 • (her)berekenen van zowel de kinder- als partneralimentatie
 • second opinion
 • (h)ouderschapsplan
 • co-ouderschap

Gebundelde expertises van De Scheidingsplanner en de advocaten in Schiedam bieden u een complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw (echt)scheiding. Zo wordt er ingespeeld op uw behoefte aan optimale deskundigheid op zowel emotioneel, financieel als juridisch gebied. Wij zijn er zowel voor ondernemers als particulieren. Voor mensen die samen willen scheiden met hulp van een mediator of voor mensen die eenzijdig willen scheiden.

De begeleiding bij uw scheiding in Schiedam en Vlaardingen: wie zijn we, wat doen we?
Het team van De Scheidingsplanner in de regio Schiedam en Vlaardingen bestaat uit Register Financieel Echtscheidingsadviseurs, gespecialiseerde familierecht advocaten en een academische coach. Zoekt u een advocaat en/of mediator voor uw scheiding in Schiedam en Vlaardingen, dan hebben wij alles in huis. De advocaten zijn familierecht advocaten met specialisatie in echtscheidingen, ook als u een eigen bedrijf heeft en onderneemt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor in Schiedam en Vlaardingen. De mediators helpen u met (kinder) coaching en helpen u om samen uw scheiding tot een succesvol einde en nieuw begin te brengen. Wij bedienen u vanuit de regio’s Gouda, Waddinxveen, Bodegraven, Haastrecht, Dordrecht Centrum, Schiedam en Vlaardingen, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Dordrecht Dubbeldam, Hendrik-Ido-Ambacht, Rotterdam-Zuid, Spijkenisse en Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel en Alblasserdam. Er is dus altijd een Scheidingsplanner bij u in de buurt!

Voordelen van De Scheidingsplanner Schiedam:

 • Volledige begeleiding bij uw scheiding.
 • Alle specialisten onder één dak en geen aparte advocaat nodig:
 • Onze vestiging in Schiedam heeft zowel erkende Echtscheidingsadviseurs, mediators en familierecht advocaten in huis. U hoeft dus niet op zoek naar een advocaat!
 • Specialisten bij het begeleiden van ondernemers en mensen met een eigen bedrijf bij echtscheiding.
 • Maak een vrijblijvende eerste afspraak in Schiedam om uw scheiding te bespreken of bel ons op 010-3020101.

De begeleiding bij uw scheiding in Schiedam: wie zijn we, wat doen we?
Het team van De Scheidingsplanner in de regio Schiedam bestaat uit Register Financieel Echtscheidingsadviseurs, gespecialiseerde familierecht advocaten en een academische coach. Zoekt u een advocaat en/of mediator voor uw scheiding in Schiedam, dan hebben wij alles in huis. De advocaten zijn familierecht advocaten met specialisatie in echtscheidingen, ook als u een eigen bedrijf heeft en onderneemt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor in Schiedam. De mediators helpen u met (kinder) coaching en helpen u om samen uw scheiding tot een succesvol einde en nieuw begin te brengen.

Wij bedienen u vanuit de regio’s Gouda, Schiedam en Vlaardingen, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Rotterdam-Zuid, Spijkenisse en Hoogvliet, Krimpen aan den IJssel en Alblasserdam. Er is dus altijd een Scheidingsplanner bij u in de buurt!

Scheiding regelen met Scheidingsplanner, wat houdt dat in?
Wij maken samen met u een compleet en persoonlijk Scheidingsplan voor uw scheiding zodat u verder kunt. Begeleiding en financiële afwikkeling van uw scheiding in Schiedam en omstreken. Direct hulp bij ouderschapsplan, het regelen van een co-ouderschap, scheiden van tafel en bed, en berekenen van alimentatie. Wij werken met advocaten, mediators, kindercoaches en notarissen in Schiedam en omgeving voor de beste begeleiding bij uw echtscheiding. Ook werken we samen met hypothecair (financieel) planners voor het overnemen en aankopen van uw (echtelijke) woning.

 • Mediation, in ons team in Schiedam zitten de beste mediators die assisteren met scheidingsbemiddeling en ouderschapsbemiddeling, die u helpen met de afwikkeling van overlegscheidingen, waarbij u een regeling wilt treffen en waarbij redelijkheid en billijkheid voorop staan;
 • Co-ouderschap regelen, als u en uw ex-partner beiden een gelijk deel van de zorg en de opvoeding op u nemen, is er sprake van co-ouderschap. Wij helpen u met het opstellen van een co-ouderschap regeling, en het maken van een ouderschapsplan en convenant. Deze regeling zal worden opgenomen in het convenant;
 • Alimentatie berekenen, wij helpen u met het berekenen van alimentatie. Zowel voor kinderalimentatie als partneralimentatie;
 • Belastingdienst en scheiding, onze expertise ligt in het op orde maken van de fiscale elementen van uw scheiding;
 • Eenzijdige trajecten, de afwikkeling van (v)echtscheidingen, waarbij de RFEA- adviseur met financiële kennis in samenwerking met een gespecialiseerde familierecht advocaat als een team optreedt voor één van beide partners;
 • Ondernemers, in Schiedam en omgeving kunnen zowel in eenzijdige als in mediation trajecten gedurende de scheiding worden bijgestaan vanuit de specialisatie van de RFEA-adviseur;
 • Second opinion, met grote regelmaat controleren wij convenanten en alimentatieberekeningen vanuit onze financiële deskundigheid op fiscale en rekenkundige juistheid; en juridische toetsing;

Aanvullende diensten tijdens of na uw scheiding
Ook na uw scheiding helpt het team van Scheidingsplanner in Schiedam u verder met:

 • Herberekening alimentatie, van partneralimentatie of kinderalimentatie na uw scheiding;
 • Naleving omgangsregelingen, bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en uw ouderschap;
 • Samenwoners, beëindiging van het samenlevingscontract;

Werkwijze van De Scheidingsplanner

 • Mediation, bij scheiding vaste prijsafspraak voor een verkort of uitgebreid traject;
 • Eenzijdige trajecten, op basis van een schappelijk uurtarief (zonder declaratie van reis- en kantoorkosten);
 • Ondernemers, een combinatie van een vaste prijsafspraak en eventueel aanvullend een schappelijk uurtarief;
 • Second opinion, op basis van een schappelijk uurtarief;
 • Mediationvergoeding, indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar;

Waar kunt u ons vinden:
U kunt ons kantoor vinden in Schiedam en terecht bij ons voor begeleiding bij uw scheiding in Schiedam en omstreken (Schiedam: Centrum, Groenoord, Kethel, Nieuwland, Oost, Spaland Sveaparken, West, Woudhoek en Zuid). Onze vestigingen bevinden zich in:

Een afspraak in de avonduren en bij uitzondering bij u thuis of via skype is eventueel ook mogelijk.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Partners


Samenwerkend notaris: Nationale Notaris

Waarom moeilijk doen als ’t makkelijk kan?

Bij Nationale Notaris regel je alles makkelijker en sneller. Bij ons stuit je niet op chique panden, deftige manieren, onbegrijpelijke teksten en hoge rekeningen. Wij maken alles voor jou inzichtelijk. In begrijpelijke taal. Ook de meest ingewikkelde zaken. Transparantie staat voorop. En als er alleen een handtekening nodig is, dan maken we het niet ingewikkelder dan dat. (Lees meer)

 
(Lees minder)


Samenwerkend financieel adviseur: SSH Hypotheken & Assurantiën

Schee Scheuller Hypotheken & Verzekeringen is gevestigd in Vlaardingen en Dordrecht. Wij zijn een onafhankelijk hypotheek- en assurantiekantoor dat zich kenmerkt door een hoog serviceniveau voor u als particuliere- of zakelijke klant. Wij geven u persoonlijk advies op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen, schadeverzekeringen, financieringen, toekomstvoorzieningen en diverse spaarvormen. (Lees meer)


Onze LocatieBel ons
010-30 20 101

Contact ons via E-mail

Bel ons 010-30 20 101

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak