Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Scheiden in één weekend in het Divorce Hotel?


Sinds een aantal weken is ons land weer een televisieprogramma rijker: “Divorce hotel”. In dit programma krijgen (ex)partners die willen scheiden, in één weekend de kans om met begeleiding van een team van deskundigen hun scheiding snel en zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Kan dat, in één weekend je scheiding regelen? 
Voor een bepaalde doelgroep biedt het programma ongetwijfeld dé uitkomst om snel tot een goede oplossing te komen. Maar een “weekendscheiding” is zeker niet voor iedereen weggelegd. 

Tijd nemen voor de toekomst 
Als u na een scheiding de toekomst met vertrouwen tegemoet wilt zien, is tijd een belangrijke factor. Tijd om te rouwen, om emoties een plaats te geven. Tijd om de juridische, fiscale en financiële consequenties goed in kaart te brengen, te overwegen en op basis daarvan de juiste beslissingen te nemen. Tijd om er samen uit te komen, zonder advocaten, rechters en slepende procedures. En vooral ook tijd om onnodig verdriet en onnodige zorgen te voorkomen. 

Scheiden is maatwerk 
Ieder scheidingsproces kent zijn eigen verloop. Scheiden is maatwerk. Goed advies en deskundige begeleiding zijn cruciaal. Beide partners moeten, bij voorkeur in onderling overleg, de juiste beslissingen kunnen nemen. 
Mediation biedt die begeleiding, dat advies en de kennis die nodig zijn om de stappen te doorlopen die beide partners en, zeker niet in de laatste plaats, de kinderen weer zicht geven op een goede toekomst. 

De Scheidingsplanner is zo’n mediator. Wij doorlopen met u (en bij voorkeur met uw partner) uw eigen proces in de tijd die u daarvoor nodig heeft. We geven antwoord op uw specifieke vragen. Wij zorgen ervoor dat u uw eigen beslissingen kunt nemen, in alle rust en gesteund door deskundig advies. 

Zodat u bij een echtscheiding nooit met spijt terug hoeft te kijken op een emotioneel en te snel verlopen proces, dat jaren voort blijft slepen. 

Scheidingsboekje

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje

"Alles wat u moet weten en kunt doen bij een scheiding"

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start...”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Direct regelen!

Telefoon

Gaat u scheiden? En zit u vol vragen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar de Scheidingsplanner.

Vrijblijvende afspraak maken
Telefoon

Heeft u een vraag en wilt of kunt u niet wachten op een antwoord, bel ons. Dan helpen wij u direct.

Contact opnemen
Calculator

Wel of geen alimentatie? En hoeveel dan precies? Krijg snel antwoord via de Scheidingsplanner.

Alimentatie berekenen
Formulier

Meer duidelijkheid over uw scheiding? Vraag het Scheidingsboekje "Een nieuwe start..." aan.

Scheidingsboekje aanvragen

Direct regelen!

Icon-telefoonIcon-calculator
Telefonisch contact
Alimentatie berekenen
Icon-werkmapIcon-afspraak
Scheidingsboekje aanvragen
Afspraak maken