Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Duin en Bollenstreek

071-7504800

leiden@scheidingsplanner.nl

J.P Gouverneurlaan 30
2171 ER Sassenheim
leiden@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Locatie Scheidingsplanner Leiden

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Drs. Rolf van Baarle RFEA

Na een gevarieerde loopbaan in het bedrijfsleven in financiële en management posities heb ik besloten mij volledig toe te leggen op het begeleiden van (echt)scheidingen.
Hiertoe heb ik mijn doctoraal bedrijfseconomie aangevuld met de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur en heb ik een opleiding tot mediator gevolgd.
(Lees meer)

De Scheidingsplanner Duin en Bollenstreek

De Scheidingsplanner Duin en Bollenstreek is gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering bij een (echt)scheiding.

Een scheiding is een van meeste ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. In een relatief korte tijd moeten veel beslissingen genomen worden en knopen worden doorgehakt, terwijl je door allerlei emoties vaak niet weet waar te beginnen. Wij helpen u daarbij. Met onze juridische, financiële en fiscale begeleiding handelen wij het scheidingstraject discreet af. We houden rekening met uw situatie. In begrijpelijke taal en bewoordingen helpen wij u door een woud van termen, regels en normen. Waar nodig werken we samen met advocaten, notarissen en aanbieders van financiële producten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
• Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën;
• Wij onderzoeken of u dan wel uw partner eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen;
• Wij onderzoeken of u dan wel uw vertrekkende partner een eigen woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning;
• Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie;
• Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen;
• Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan;
• Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding;
• Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken;
• Wij stellen (samen met de advocaat) het echtscheidingsconvenant op;
• Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding;
• De basis voor dit alles is het Scheidingsplan®.

Is er een onderneming?
• Wij adviseren omtrent de waardering van de onderneming;
• Wij adviseren de ondernemer;
• Wij adviseren de partner van de ondernemer.

Aanvullende diensten
• Herberekenen van eventuele partner- en kinderalimentatie. Indien nodig zal de advocaat u begeleiden in het traject richting de rechtbank;
• Bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en ouderschapsplannen;
• Beëindiging samenleving/ontbinding samenlevingsovereenkomsten;
• Mediation.

Wie kunnen bij ons terecht?
U kunt bij ons terecht als u samen tot een afwikkeling van uw echtscheiding wilt komen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor eenzijdig financiële en juridische bijstand als u denkt er samen niet uit te komen. Ook treden wij op als adviseur naast een advocaat of mediator, vaak voor de financiële of fiscale vragen.

In het bijzonder zijn wij de aangewezen partij voor ondernemers die gaan scheiden of voor financieel complexere echtscheidingszaken.

Ook als u samenwoont of een geregistreerd partnerschap hebt is er, ondanks dat je dan niet altijd naar de rechter hoeft, veel te regelen. Ook nu geldt: Deskundig advies nu kan een hoop gedoe en hoge kosten later voorkomen.

Tarief / werkwijze
Wij werken in basis op uurtarief. Afhankelijk van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het mogelijk tot een vast tarief te komen tijdens het intakegesprek.
Indien uw rechtsbijstandverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar;

Elke scheiding is uniek en maatwerk: u kunt zelf bepalen wat De Scheidingsplanner voor u doet en welke zaken u zelf regelt.

Natuurlijk kunt u proberen om alles zelf te regelen. Er zijn veel websites en boeken volgeschreven over scheiden en een alimentatie rekenmodelletje haalt u ook wel ergens vandaan, maar alles zelf doen is erg riskant en goedkoop kan makkelijk duurkoop worden

Als u er samen uit wilt komen, kunnen wij het hele traject voor u begeleiden en samen met uw eigen advocaat of een advocaat uit ons netwerk, zonder veel extra kosten, het echtscheidingsconvenant indienen.
Bent u het niet met elkaar eens, maar wilt u een second opinion of een gericht advies over een (fiscaal, financieel, praktisch of juridisch) aspect van de scheiding, dan bent u ook welkom. Er bestaat altijd de mogelijkheid voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

De Scheidingsplanner voor de omgeving Duin en Bollenstreek; Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Hillegom en Noordwijkerhout, Noordwijk en Katwijk

Een eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. Meer weten? Bel 071-7504800/ 06-10625209 en maak direct een afspraak of vraag ons gratis informatiepakket aan.

Snel contact
071-7504800 / 06-10625209 

Aangesloten bij de RFEA en MFN

 

 

Onze LocatieBel ons
071-7504800

Contact ons via E-mail

Bel ons 071-7504800

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak