Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Samen Scheiden

Samen Scheiden

We komen er samen uit

U en uw partner willen de scheiding graag samen en in goed overleg regelen. En dat heeft veel voordelen! Onze ervaring leert dat scheidingen die in gezamenlijk overleg worden afgewikkeld, soepeler verlopen. Maar ook dat beide partners na afloop met een prettiger gevoel op het scheidingstraject terugkijken en de scheiding beter kunnen afsluiten.
Belangrijk bij een gezamenlijke scheiding is dat u zich allebei goed gehoord voelt en dat u beiden achter de gemaakte afspraken staat. Zodat u het uiteindelijk volledig eens bent met de manier waarop het vermogen wordt verdeeld. Of hoe de zorg voor de kinderen wordt geregeld. En natuurlijk alle andere zaken die voor u van belang zijn. Op dit moment, maar vooral ook voor uw verdere leven!

Onafhankelijk en onpartijdig

De Scheidingsplanner heeft zeer veel ervaring met het begeleiden van gezamenlijke scheidingen. De Scheidingsplanner is onafhankelijk, onpartijdig en zoekt samen met u naar een voor beide partijen zo gunstig mogelijke oplossing. Zodat u de scheiding op een prettige manier kunt afwikkelen en met een goed gevoel weer verder kunt. Want wij kijken verder dan alleen dit ene moment.

Oog voor de toekomst

Met aandacht voor de belangen van beide partijen zorgt de Scheidingsplanner voor maatwerk. Wij doorlopen samen met u alle juridische en financiële aspecten die bij uw scheiding van belang zijn. En wij komen met concrete, constructieve oplossingen voor de lange termijn. Op basis daarvan stellen we een Scheidingsplan® op, op maat gesneden voor uw situatie en in begrijpelijke, heldere taal. Dit Scheidingsplan® vormt de basis voor de verdere afwikkeling van uw scheiding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Ik zou deze organisatie aanbevelen"

  Door: MO Geplaatst op: 19-07-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Goede begeleiding duidelijke uitleg lees meer
 • "Ik zou deze organisatie zeker…"

  Door: FL Geplaatst op: 19-07-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Heel tevreden lees meer
 • "Ik zou deze organisatie aanbevelen"

  Door: AW Geplaatst op: 19-07-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Snel en adequaat gehandeld lees meer
 • "Ik zou deze organisatie zeker…"

  Door: JS Geplaatst op: 19-07-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Prima prijskwaliteit verhouding komt afspraken… lees meer
 • "Erg tevreden"

  Door: AZ Geplaatst op: 18-07-2018
  Vestiging: MEDEMBLIK
  Ik beveel uw organisatie aan… lees meer
Meer beoordelingen