Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Beoordelingen

Aan het einde van een echtscheidingstraject vragen wij onze cliënten vaak om ons een beoordeling te geven.
Dat doen we, omdat wij als Scheidingsplanners een bepaalde kwaliteit willen waarborgen die we alleen bereiken door goed te luisteren naar de wensen en opmerkingen van onze cliënten.

Daar zijn we heel open in. Vandaar dat u hier al deze beoordelingen ongefilterd kunt lezen. Want een scheidingstraject is een vertrouwenstraject en dat bereik je enkel door open en eerlijk met elkaar te communiceren. 

 
De Scheidingsplanner Rotterdam
Advies dienstverlening
“Alles positief ervaren”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 11 februari 2019
  • Vestiging: Rotterdam
Wij wisten bij binnenkomst dat dit de organisatie voor ons zou zijn en dit is helemaal waar gebleken.
Advies dienstverlening
“Zeer goed geholpen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 11 februari 2019
  • Vestiging: Rotterdam
Direct een goed gevoel na de intake en dat gevoel is nooit verdwenen. Bedankt
Advies dienstverlening
“Hele fijne begeleiding”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 22 januari 2019
  • Vestiging: Rotterdam
Wij zijn op een prettige en persoonlijke wijze begeleid bij een lastig proces
Advies dienstverlening
“We zijn op een fijne manier begeleid”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 22 januari 2019
  • Vestiging: Rotterdam
het traject was erg duidelijk en deskundig
Advies dienstverlening
“Prettige gespreksbegeleiding”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 21 november 2018
  • Vestiging: Rotterdam
Heel fijn geholpen
Advies dienstverlening
“Zeer kundige aanpak”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 21 november 2018
  • Vestiging: Rotterdam
Alles zeer goed ervaren
Advies dienstverlening
“Er werd heel goed naar ons geluisterd”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 25 oktober 2018
  • Vestiging: Rotterdam
De Scheidingsplanner heeft op een prettige manier meegedacht naar oplossingen ik ben tevreden over met hoe de scheidingsplanner te werk is gegaan.
Advies dienstverlening
“Prettige samenwerking”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 25 oktober 2018
  • Vestiging: Rotterdam
snelle reacties en deskundig advies
Advies dienstverlening
“Heldere uitleg van zaken waar de meeste mensen geen verstand van hebben”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 2 oktober 2018
  • Vestiging: Rotterdam
Knap om in verhitte discussies rustig te blijven en mensen door een moeilijke periode te helpen
Advies dienstverlening
“Alles is goed verlopen”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 2 oktober 2018
  • Vestiging: Rotterdam
tevreden

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen