Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Pensioen

Pensioen

Als u gaat scheiden wordt veelal ook het pensioen, dat tijdens het huwelijk of geregistreerd partnerschap is opgebouwd, verdeeld. Dit heet pensioenverevening. Als beide partners tijdens het huwelijk pensioen hebben opgebouwd, dan vindt er een wederzijdse verrekening plaats. Bij pensioenverevening ontvangt u uw deel van het pensioen van uw ex-partner op het moment dat hij of zij met pensioen gaat. En andersom. Naast pensioenverevening kunt u ook kiezen voor pensioenconversie. In dat geval krijgt u uw deel van het pensioen van uw ex-partner op het moment dat u zelf met pensioen gaat. U blijft dit ontvangen, ook als u ex-partner overlijdt. Er kan ook van pensioenverevening worden afgeweken. De Scheidingsplanner kan u precies vertellen wat op uw situatie van toepassing is. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak

Nu goed regelen, later goed gevoel
Veel mensen vinden pensioen een lastig onderwerp. En al helemaal tijdens een echtscheiding. Daarom begeleidt de Scheidingsplanner u graag bij alle zaken die bij de verdeling van uw pensioen komen kijken. Zo helpen wij u met formulieren voor uw pensioenverzekeraar, maar ook zetten we alle zaken en mogelijkheden voor u op een rij. Zodat u de beslissingen kunt nemen waar u zich goed bij voelt. Niet alleen voor een fijne tijd tijdens uw pensioen, maar juist ook gedurende uw verdere leven na afloop van de scheiding. En dat is toch een prettig vooruitzicht!

Scheidingsboekje

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen?

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Zeer prettige en deskundige begeleiding"

  Door: HvdK Geplaatst op: 22-05-2018
  Vestiging: Zwaag
  Professionele benadering en werkwijze lees meer
 • "Goede vlotte gang van zaken"

  Door: AW Geplaatst op: 22-05-2018
  Vestiging: Zwaag
  Betrokken vriendelijk en een goede… lees meer
 • "Fijne gang van zaken"

  Door: AL Geplaatst op: 22-05-2018
  Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  Goede inhoudelijke ondersteuning. Er werd… lees meer
 • "Uitstekend"

  Door: DW Geplaatst op: 22-05-2018
  Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  Heel fijn geholpen lees meer
 • "tevreden"

  Door: RvdB Geplaatst op: 15-05-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  ik zou deze organisatie aanbevelen… lees meer
Meer beoordelingen