Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Oss

0412 - 649 783

oss@scheidingsplanner.nl

Raadhuislaan 25
5341GL Oss
oss@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Vestiging Scheidingsplanner Oss

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Oss
(4,5 van de 5 in 28 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Leon van Laarhoven

Ik beschrijf mezelf als een energiek en opgewekt persoon met kernwaarden als loyaliteit, betrouwbaarheid en eenvoud. Met een ruime dosis aan gezonde ambitie ga ik voor het hoogst haalbare resultaat.

In mijn financiële adviezen kan ik als onafhankelijk en creatieve denker gebruikmaken van mijn achtergrond als financieel planner. Met een lidmaatschap bij de Federatie Financieel Planners (FFP) houd ik mijn financiële en fiscale kennis actueel.

Aangevuld met mijn oprechte interesse in - het goede van de - mens vertaalt een financieel vraagstuk zich in een uitdaging, waarbij persoon en cijfers beide van belang zijn.

(Lees meer)


De Scheidingsplanner Oss

Uw scheiding goed geregeld in de regio Oss


 

Grip op uw (financiële) leven na scheiding

We gaan uit elkaar, dat is zeker, maar hoe moet dat met de kinderen? En wie gaat  waar wonen? En hoe gaat dat dan met onze hypotheek? Kan ik wel rondkomen?”

U vraagt zich af hoe u dat allemaal moet regelen en hoe uw leven er na de (echt)scheiding uit zal zien. Het is belangrijk om in deze emotionele en onzekere situatie heldere antwoorden te vinden en weloverwogen keuzes te maken. De Scheidingsplanner Oss helpt u daar graag bij.

Wat kunt u van de Scheidingsplanner Oss verwachten?

Bij De Scheidingsplanner Oss wordt u persoonlijk begeleid door een ervaren financieel (echt)scheidingsadviseur Leon van Laarhoven. Leon is naast mediator ook gecertificeerd financieel planner. Na een kosteloos kennismakingsgesprek worden alle door partijen uitgesproken wensen, verwachtingen en behoeften duidelijk verwoord in een schriftelijke opdracht. Hij verzorgt de juiste berekening en verdeling van het vermogen, hij maakt een berekening van de alimentatie, hij adviseert over de nieuwe woonsituatie (hypotheek- en/of huurlasten) en hij berekent het nieuwe netto-inkomen voor beide partijen door. Samen met een advocaat zorgt hij ervoor dat de gemaakte afspraken worden opgenomen in een juridisch correct convenant en dat de scheidingsaanvraag kan worden afgehandeld door de rechtbank. In voorkomende gevallen vertegenwoordigt hij een der partijen of treedt op als financieel expert in opdracht van een notaris en/of advocaat.

Scheidingsplanner Oss is uw neutrale gesprekspartner

Het fundament voor een succesvolle bemiddeling/mediation is het continue gevoel van veiligheid, want dan durven partijen zich kwetsbaar op te stellen. Vanuit zijn rol als neutrale gesprekspartner bewaakt Leon dit fundament. Het in vertrouwen kunnen uiten van wensen, verwachtingen en behoeften (en mogelijke frustraties) leidt tot wederzijds begrip. Partijen ervaren dat er weer werkelijk naar elkaar geluisterd wordt. Doordat ieder zijn/haar eigen inbreng heeft kunnen geven in een veelal kwetsbare, onbekende situatie worden de overeengekomen afspraken door iedereen onderschreven en daardoor ook gedurende een langere periode nagekomen.

Scheiden in duidelijke taal

In begrijpelijke taal komen alle besproken onderwerpen terug in een uniek Scheidingsplan. Dit plan is de basis voor het definitieve echtscheidingsconvenant. In het geval kinderen betrokken zijn in een (echt)scheiding helpt Leon graag mee met het opstellen van een passende ouderschapsplan. Alles in de dienstverlening is erop gericht dat u en uw gezinsleden na de scheiding (ook financieel) weer verder kunnen.

Kortom, De Scheidingsplanner Oss begeleidt u tijdens het gehele proces van de (echt)scheiding. Leon is financieel kundig en hij kan de zaken daarom efficiënt afwikkelen en u daarmee kosten besparen. Hij regelt met u zowel de juridische, fiscale als financiële aspecten van uw (echt)scheiding. Omdat Leon ervaringsdeskundige is en zelf twee jonge kinderen heeft begrijpt hij als geen ander wat u als ouder/verzorger doormaakt en wat voor nu en voor uw toekomst van belang is.

Regio Scheidingsplanner Oss

De Scheidingsplanner Oss: uw scheiding goed geregeld in Het Wild – Maren-Kessel – Lith – Lithoijen – Teeffelen – Macharen – Haren – Dieden – Deursen-Dennenburg – Keent – Overlangel – Ravenstein – Huisseling – Herpen – Reek – Neerloon – Velp – Grave – Escharen – Schaijk – Nistelrode – Heesch – Geffen – Lagekant – Vinkel – Nuland – Zoggel – Berkt – Elst – Berghem en natuurlijk Oss.

Meer weten? 

Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek0412 – 649 783. Doe het gerust, het verplicht u tot niets.

Onze LocatieBel ons
0412 - 649 783

Contact ons via E-mail

Bel ons 0412 - 649 783

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak