Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

De Scheidingsplanner Oosterhout


Welkom bij de Scheidingsplanner Oosterhout.

Als financieel expert hét loket voor de volledige afwikkeling van uw echtscheiding, de beëindiging van uw geregistreerd partnerschap of van uw samenleving.

Wij bieden het beste uit drie werelden
“Wij bieden het beste uit drie werelden”. Hierbij draait het om zowel financiële, fiscale als juridische ondersteuning bij echtscheidingen. Vanuit de markt is er sterke behoefte aan optimale deskundigheid op zowel financieel, fiscaal als juridisch vlak. De scheidingsplanner is financieel onderlegd, de fiscalist is fiscaal onderlegd en de advocaat juridisch. Deze drie vullen elkaar optimaal aan. Op deze manier wordt het beste uit drie werelden gecombineerd. Daardoor wordt voor cliënten een optimaal resultaat bereikt.

Dienstverlening
Wat kunnen wij voor u betekenen?

• Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën, uiteraard rekening houdend met eventueel van toepassing zijnde huwelijksvoorwaarden;
• Wij onderzoeken of één van u eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen;
• Wij onderzoeken of u dan wel uw vertrekkende partner een woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning;
• Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie;
• Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen;
• Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan;
• Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding;
• Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken;
• Wij stellen een convenant op;
• Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding

Aanvullende diensten
• Her-berekenen van partner- en kinderalimentatie. Indien de wederpartij niet mee werkt aan aanpassing van de alimentatie, kan een met ons samenwerkende advocaat u begeleiden in het traject richting de rechtbank;
• Het ten behoeve van advocaten, notarissen en mediators verzorgen van vermogensopzetten en -verdelingen, alimentatieberekeningen en oplossen van andere financiële vraagstukken. Tevens zijn wij vraagbaak en financiële sparringpartner voor deze partijen;
• Begeleider aan de zijlijn bij Collaborative Divorce of ‘overlegscheidingen’. Collaborative Divorce is een manier van scheiden waarbij de partners, hun eigen advocaten en overige betrokkenen samen werken op een manier die borg staat voor uit elkaar gaan met zoveel mogelijk respect. De Scheidingsplanner kan als financieel expert worden ingeschakeld bij een dergelijk traject.

Wie kunnen bij ons terecht
Samen scheiden
U kunt bij ons terecht als u samen tot een harmonieuze afwikkeling van uw scheiding wilt komen.

Apart strijden
In sommige gevallen is het echter te emotioneel om samen met uw ex-partner aan één tafel te zitten of is er een te groot kennisverschil tussen u en uw ex, waardoor u het gevoel heeft dat u er met mediation niet goed uit gaat komen. In dit geval is het ook mogelijk om te kiezen voor eenzijdig financiële en juridische begeleiding door de Scheidingsplanner.
Uw ex kiest dan voor een andere begeleider, bijvoorbeeld de accountant of een advocaat.
U kiest er dan beiden voor om zelf aan de bal te blijven als het gaat om het maken van afspraken: u wenst er in onderhandeling uit te komen en zeker niet een knoop door de Rechter door te laten hakken. U bent dan namelijk onzeker over de uitkomst. Daarnaast is het een wetmatigheid dat als u het maken van onderlinge afspraken reeds nu aan een Rechter overlaat, bij de volgende keer wéér een Rechtszaak gevoerd moet worden omdat u niet geleerd heeft om met elkaar te overleggen. Dat betekent dat u bij een juridisch gevecht gerede kans loopt om opnieuw uw echtscheiding te moeten beleven als u nu een Rechter nodig heeft om tot afspraken te komen. Om over de bijbehorende kosten nog maar niet te spreken….

Ondernemers
Wij hebben binnen ons team niet alleen veel kennis in huis voor ondernemers die gaan scheiden maar ook voor het begeleiden van financieel complexe echtscheidingszaken.

Tarief / werkwijze
Wij werken in basis op uurtarief. Indien partijen van tevoren duidelijk zijn kunnen wij een vast tarief afgeven tijdens het kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en verplicht partijen tot niets.
Afspraak in de avonduren en bij uitzondering bij u thuis is eventueel ook mogelijk

De Scheidingsplanner voor de omgeving Den Hout, Drimmelen, Geertruidenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oosteind, Oosterhout, Raamsdonk, Raamsdonksveer.

 Snel contact

de Scheidingsplanner® Rotterdam NL
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK


Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Ons team


Marco den Otter

Marco den Otter (1972) heeft sinds 2000 diverse hypotheek- en financiële opleidingen gevolgd op HBO-niveau en is werkzaam geweest bij verschillende vooraanstaande bedrijven op dit gebied. Hij heeft hierdoor veel ervaring met zowel particuliere- als zakelijke klanten.
(Lees meer)Samenwerkende intermediairs: De Hypotheker, locaties: Breda en Oosterhout

De Hypotheker bestaat al sinds 1985 en zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Zij zijn gevestigd op verschillende locaties door heel het land. De Scheidingsplanner Breda en Oosterhout werken samen met de vestigingen van de Hypotheker in Breda en Oosterhout. (Lees meer)


Samenwerkende advocaat Mr. J.L.P. Heuts

“Een scheiding is een heus rouwproces. Ik begrijp het gevoel van falen, ik ben mij bewust van de grote onzekerheid en ik ken de valkuilen. Ik ben er om de cliënt stapsgewijs door het hele juridische proces te begeleiden. Dit vergt tijd, geduld en tranen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaring, positiviteit en daadkracht dit proces een stuk draaglijker maken.” (Lees meer)Samenwerkende fiscalist Jan Noordzij (Fiscaal jurist(mr.) Accountant (AA)

Informatie volgt nog.....


Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Goed om te weten

97%

het deel van de zaken die we
met succes behandelen1.560

het aantal zaken
dat we per jaar behandelen8,7

de gemiddelde waardering
door onze klantenKwaliteit verzekerd

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op bovenstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Register Financieel Echtscheidingsadviseur

 pijl-links"Een zeer prettige begeleiding!"pijl-rechts

I.S.

Onze Locatie

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen