Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Onze werkwijze

Deskundige, informele werkwijze
De werkwijze van de Scheidingsplanner is professioneel en informeel. Wij bekijken niet alleen alle praktische zaken, maar hebben ook oog voor uw emoties.
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw situatie. Ook uw wensen, doelstellingen en belangen komen dan aan bod. We inventariseren de verschillende vermogensbestanddelen en stellen een voorlopige vermogensverdeling op. Verder bekijken we de mogelijkheden met betrekking tot de gezamenlijke woning en de zorg over de kinderen. De Scheidingsplanner kan u ook deskundig begeleiden bij het opstellen van een ouderschapsplan.
Wanneer alles is besproken en helder is voor iedereen, werken we dit uit tot een Scheidingsplan®. Het Scheidingsplan® is de basis voor het echtscheidingsconvenant.

Begeleiding van begin tot eind
De Scheidingsplanner begeleidt u dus gedurende het gehele scheidingsproces. Samen met een advocaat zorgt de Scheidingsplanner dat de gemaakte afspraken worden opgenomen in een echtscheidingsconvenant en dat de scheidingsaanvraag wordt afgehandeld door de rechtbank. U kunt dus op één adres terecht voor de totale begeleiding. Zo weet snel waar u aan toe bent en u hebt de zekerheid dat uw situatie optimaal, met zorg en aandacht, wordt bekeken. En dat geeft rust. Niet alleen tijdens de scheiding, maar ook juist voor de toekomst. Want uw leven na de scheiding is belangrijk. De Scheidingsplanner kijkt verder dan de horizon die scheiding heet en heeft oog voor uw leven wat daarna komt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over specifieke onderwerpen die tijdens uw scheiding aan bod komen, zoals de verdeling van het huis of het opstellen van een ouderschapsplan?
Bestel dan ons boekje “Een nieuwe start” of neem contact met ons op. We helpen u graag!

Direct regelen!

Telefoon

Gaat u scheiden? En zit u vol vragen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar de Scheidingsplanner.

Vrijblijvende afspraak maken
Telefoon

Heeft u een vraag en wilt of kunt u niet wachten op een antwoord, bel ons. Dan helpen wij u direct.

Contact formulier invullen
Calculator

Wel of geen alimentatie? En hoeveel dan precies? Krijg snel antwoord via de Scheidingsplanner.

Alimentatie berekenen
Formulier

Meer duidelijkheid over uw scheiding? Vraag het Scheidingsboekje "Een nieuwe start..." aan.

Scheidingsboekje aanvragen

Direct regelen!

Icon-telefoonIcon-calculator
Telefonisch contact
Alimentatie berekenen
Icon-werkmapIcon-afspraak
Scheidingsboekje aanvragen
Afspraak maken

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Scheidingsboekje

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje

"Alles wat u moet weten en kunt doen bij een scheiding"

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start...”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen