Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Onze werkwijze

Deskundige, informele werkwijze
De werkwijze van de Scheidingsplanner is professioneel en informeel. Wij bekijken niet alleen alle praktische zaken, maar hebben ook oog voor uw emoties.
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw situatie. Ook uw wensen, doelstellingen en belangen komen dan aan bod. We inventariseren de verschillende vermogensbestanddelen en stellen een voorlopige vermogensverdeling op. Verder bekijken we de mogelijkheden met betrekking tot de gezamenlijke woning en de zorg over de kinderen. De Scheidingsplanner kan u ook deskundig begeleiden bij het opstellen van een ouderschapsplan.
Wanneer alles is besproken en helder is voor iedereen, werken we dit uit tot een Scheidingsplan®. Het Scheidingsplan® is de basis voor het echtscheidingsconvenant.

Begeleiding van begin tot eind
De Scheidingsplanner begeleidt u dus gedurende het gehele scheidingsproces. Samen met een advocaat zorgt de Scheidingsplanner dat de gemaakte afspraken worden opgenomen in een echtscheidingsconvenant en dat de scheidingsaanvraag wordt afgehandeld door de rechtbank. U kunt dus op één adres terecht voor de totale begeleiding. Zo weet snel waar u aan toe bent en u hebt de zekerheid dat uw situatie optimaal, met zorg en aandacht, wordt bekeken. En dat geeft rust. Niet alleen tijdens de scheiding, maar ook juist voor de toekomst. Want uw leven na de scheiding is belangrijk. De Scheidingsplanner kijkt verder dan de horizon die scheiding heet en heeft oog voor uw leven wat daarna komt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over specifieke onderwerpen die tijdens uw scheiding aan bod komen, zoals de verdeling van het huis of het opstellen van een ouderschapsplan?
Bestel dan ons boekje “Een nieuwe start” of neem contact met ons op. We helpen u graag!

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Ik zou uw organisatie aanbevelen…"

  Door: SS Geplaatst op: 19-06-2018
  Vestiging: Zwaag
  Goed geholpen en door het… lees meer
 • "Prettig en vriendelijk door ons…"

  Door: NP Geplaatst op: 19-06-2018
  Vestiging: Zwaag
  Prima lees meer
 • "Goede professionele en prettige aanpak"

  Door: MCP Geplaatst op: 08-06-2018
  Vestiging: Zwaag
  Financieel deskundig begeleid lees meer
 • "Zeer tevreden en goed begeleid"

  Door: HD Geplaatst op: 08-06-2018
  Vestiging: Zwaag
  Ik beveel jullie organisatie aan lees meer
 • "Prima fijn dat het gelukt…"

  Door: AW Geplaatst op: 08-06-2018
  Vestiging: Zwaag
  Op het moment dat her… lees meer
Meer beoordelingen