Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Onze werkwijze

Deskundige, informele werkwijze
De werkwijze van de Scheidingsplanner is professioneel en informeel. Wij bekijken niet alleen alle praktische zaken, maar hebben ook oog voor uw emoties.
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw situatie. Ook uw wensen, doelstellingen en belangen komen dan aan bod. We inventariseren de verschillende vermogensbestanddelen en stellen een voorlopige vermogensverdeling op. Verder bekijken we de mogelijkheden met betrekking tot de gezamenlijke woning en de zorg over de kinderen. De Scheidingsplanner kan u ook deskundig begeleiden bij het opstellen van een ouderschapsplan.
Wanneer alles is besproken en helder is voor iedereen, werken we dit uit tot een Scheidingsplan®. Het Scheidingsplan® is de basis voor het echtscheidingsconvenant.

Begeleiding van begin tot eind
De Scheidingsplanner begeleidt u dus gedurende het gehele scheidingsproces. Samen met een advocaat zorgt de Scheidingsplanner dat de gemaakte afspraken worden opgenomen in een echtscheidingsconvenant en dat de scheidingsaanvraag wordt afgehandeld door de rechtbank. U kunt dus op één adres terecht voor de totale begeleiding. Zo weet snel waar u aan toe bent en u hebt de zekerheid dat uw situatie optimaal, met zorg en aandacht, wordt bekeken. En dat geeft rust. Niet alleen tijdens de scheiding, maar ook juist voor de toekomst. Want uw leven na de scheiding is belangrijk. De Scheidingsplanner kijkt verder dan de horizon die scheiding heet en heeft oog voor uw leven wat daarna komt.

Meer weten?
Wilt u meer weten over specifieke onderwerpen die tijdens uw scheiding aan bod komen, zoals de verdeling van het huis of het opstellen van een ouderschapsplan?
Bestel dan ons boekje “Een nieuwe start” of neem contact met ons op. We helpen u graag!

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Ik raad De Scheidingsplanner iedereen…"

  Door: LB Geplaatst op: 20-08-2018
  Vestiging: Gouda
  De adviseur heeft alles helder… lees meer
 • "Uitstekende dienstverlening"

  Door: HJ Geplaatst op: 20-08-2018
  Vestiging: Gouda
  Ik vond het een hele… lees meer
 • "Prettige manier van werken"

  Door: EV Geplaatst op: 14-08-2018
  Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  De adviseur nam de tijd… lees meer
 • "Goede begeleiding"

  Door: BD Geplaatst op: 14-08-2018
  Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  Alles was duidelijk en professioneel lees meer
 • "Jazeker zal ik doorverwijzen"

  Door: FK Geplaatst op: 31-07-2018
  Vestiging: Zwaag
  Veel papierwerk maar dat zal… lees meer
Meer beoordelingen