Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Echtscheiding begeleiden

Wie gaat scheiden krijgt veel over zich heen. Er moet van alles geregeld worden. Praktische zaken, zoals wat te doen met de eigen woning, maar ook dingen waar u wellicht niet direct aan denkt, zoals uw pensioen. En dat allemaal op een moment waarop u het waarschijnlijk emotioneel ook zwaar heeft. Daarom is het fijn om deze zaken uit handen te kunnen geven. De Scheidingsplanner is een onafhankelijke en deskundige professional. Wij staan u bij in het gehele scheidingsproces en bieden passende, concrete oplossingen. Van de vermogensverdeling en alimentatie tot de omgangsregeling voor de kinderen. Wij behandelen alle aspecten die bij uw scheiding komen kijken. Op een informele, invoelende wijze en met oog voor uw leven na de scheiding. Hierin gaan wij dus verder dan een advocaat of mediator. Zo biedt de Scheidingsplanner een totaaloplossing bij scheiding.

Scheiden: in onderling overleg of liever apart
Of u nu in gezamenlijk overleg de scheiding wilt afwikkelen, of liever individueel optreedt, de Scheidingsplanner pakt het voor u op en behartigt uw belangen. Op basis van uw persoonlijke Scheidingsplan® wikkelen we de scheiding af op de voor u meest ideale manier. In het Scheidingsplan® nemen we alle punten op, die op uw situatie van toepassing zijn. Niet alleen kijken we naar praktische zaken, zoals de vraag of u in uw huis kunt blijven wonen, ook dragen wij concrete oplossingen aan. Professioneel, helder en oplossingsgericht. Zo kijken wij voorbij de horizon die scheiding heet.

De Scheidingsplanner: altijd bij u in de buurt
Wilt u uw scheiding snel, transparant en efficiënt afwikkelen? Bent u op zoek naar een betrouwbare professional, die niet alleen uw belangen behartigt, maar ook met u meedenkt? En concrete, heldere oplossingen aandraagt? De Scheidingsplanner is zo’n professional. Bent u geïnteresseerd in de diensten van de Scheidingsplanner? Neem dan contact op met een Scheidingsplanner bij u in de buurt voor een eerste, vrijblijvende kennismaking.

Direct regelen!

Telefoon

Gaat u scheiden? En zit u vol vragen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar de Scheidingsplanner.

Vrijblijvende afspraak maken
Telefoon

Heeft u een vraag en wilt of kunt u niet wachten op een antwoord, bel ons. Dan helpen wij u direct.

Contact formulier invullen
Calculator

Wel of geen alimentatie? En hoeveel dan precies? Krijg snel antwoord via de Scheidingsplanner.

Alimentatie berekenen
Formulier

Meer duidelijkheid over uw scheiding? Vraag het Scheidingsboekje "Een nieuwe start..." aan.

Scheidingsboekje aanvragen

Direct regelen!

Icon-telefoonIcon-calculator
Telefonisch contact
Alimentatie berekenen
Icon-werkmapIcon-afspraak
Scheidingsboekje aanvragen
Afspraak maken
Scheidingsboekje

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje

"Alles wat u moet weten en kunt doen bij een scheiding"

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start...”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen