Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Echtscheiding begeleiden

Echtscheiding begeleiden

Wie gaat scheiden krijgt veel over zich heen. Er moet van alles geregeld worden. Praktische zaken, zoals wat te doen met de eigen woning, maar ook dingen waar u wellicht niet direct aan denkt, zoals uw pensioen. En dat allemaal op een moment waarop u het waarschijnlijk emotioneel ook zwaar heeft. Daarom is het fijn om deze zaken uit handen te kunnen geven. De Scheidingsplanner is een onafhankelijke en deskundige professional. Wij staan u bij in het gehele scheidingsproces en bieden passende, concrete oplossingen. Van de vermogensverdeling en alimentatie tot de omgangsregeling voor de kinderen. Wij behandelen alle aspecten die bij uw scheiding komen kijken. Op een informele, invoelende wijze en met oog voor uw leven na de scheiding. Hierin gaan wij dus verder dan een advocaat of mediator. Zo biedt de Scheidingsplanner een totaaloplossing bij scheiding.

Scheiden: in onderling overleg of liever apart
Of u nu in gezamenlijk overleg de scheiding wilt afwikkelen, of liever individueel optreedt, de Scheidingsplanner pakt het voor u op en behartigt uw belangen. Op basis van uw persoonlijke Scheidingsplan® wikkelen we de scheiding af op de voor u meest ideale manier. In het Scheidingsplan® nemen we alle punten op, die op uw situatie van toepassing zijn. Niet alleen kijken we naar praktische zaken, zoals de vraag of u in uw huis kunt blijven wonen, ook dragen wij concrete oplossingen aan. Professioneel, helder en oplossingsgericht. Zo kijken wij voorbij de horizon die scheiding heet.

De Scheidingsplanner: altijd bij u in de buurt
Wilt u uw scheiding snel, transparant en efficiënt afwikkelen? Bent u op zoek naar een betrouwbare professional, die niet alleen uw belangen behartigt, maar ook met u meedenkt? En concrete, heldere oplossingen aandraagt? De Scheidingsplanner is zo’n professional. Bent u geïnteresseerd in de diensten van de Scheidingsplanner? Neem dan contact op met een Scheidingsplanner bij u in de buurt voor een eerste, vrijblijvende kennismaking.

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Ik raad De Scheidingsplanner iedereen…"

  Door: LB Geplaatst op: 20-08-2018
  Vestiging: Gouda
  De adviseur heeft alles helder… lees meer
 • "Uitstekende dienstverlening"

  Door: HJ Geplaatst op: 20-08-2018
  Vestiging: Gouda
  Ik vond het een hele… lees meer
 • "Prettige manier van werken"

  Door: EV Geplaatst op: 14-08-2018
  Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  De adviseur nam de tijd… lees meer
 • "Goede begeleiding"

  Door: BD Geplaatst op: 14-08-2018
  Vestiging: Berkel en Rodenrijs
  Alles was duidelijk en professioneel lees meer
 • "Jazeker zal ik doorverwijzen"

  Door: FK Geplaatst op: 31-07-2018
  Vestiging: Zwaag
  Veel papierwerk maar dat zal… lees meer
Meer beoordelingen