Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Beoordelingen

Aan het einde van een echtscheidingstraject vragen wij onze cliënten vaak om ons een beoordeling te geven.
Dat doen we, omdat wij als Scheidingsplanners een bepaalde kwaliteit willen waarborgen die we alleen bereiken door goed te luisteren naar de wensen en opmerkingen van onze cliënten.

Daar zijn we heel open in. Vandaar dat u hier al deze beoordelingen ongefilterd kunt lezen. Want een scheidingstraject is een vertrouwenstraject en dat bereik je enkel door open en eerlijk met elkaar te communiceren. 

 
De Scheidingsplanner Rijk van Nijmegen
Advies dienstverlening
“Goed”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
Ik kom uit het buitenland en snapte niet zo heel veel van hoe dat in Nederland gaat. Willie heeft mij eerst uitgelegd hoe de verschillen tussen mijn thuisland en hier is en wat ik kon verwachten. Nu begrijp ik het een beetje maar het blijft erg moeilijk. we zijn goed uit elkaar gegaan en kunnen goed overleggen over onze zoon. Dat is fijn.
Advies dienstverlening
“Top”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
Ik was getrouwd met een buitenlandse man. Dat brengt toch extra problemen met zich mee. Door tussenkomst van Willie is dit goedgekomen.
Advies dienstverlening
“Goed geholpen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
Jammer dat mijn ex niet wilde meewerken. Samen met Willie een gesprek met de advocaat gehad en mede door deze voorbereiding en onderbouwing is er precies uitgekomen wat beiden verwachten. Ik ben heel tevreden
Advies dienstverlening
“Fijn geholpen”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
we dachten dat we alles goed voor elkaar hadden maar wat vergisten we ons. Willie wist ons op een aantal fiscale gevolgen te wijzen die ons vrij veel hadden gekost als we het hadden gedaan zoals wij dachten daar goed aan te doen. Hij wist dat gelukkig te voorkomen. Wel een aanrader ook al ben je samenwoners. Zoals Willie zei het is niet wat je weet wat niet goed gaat maar wat je niet weet. Tja ieder zijn vak.
Advies dienstverlening
“Erg tevreden”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
door de vlotte afhandeling kon ik een huisje huren. Net op tijd anders was het mijn neus voorbij gegaan.Mijn dank is groot.
Advies dienstverlening
“Zeer goed geholpen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
vlot en vaardig de scheiding afgewikkeld. Binnen maand lag alles bij de rechtbank
Advies dienstverlening
“Tevreden”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
tevreden
Advies dienstverlening
“Prima geholpen”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
Willie heeft mij bijgestaan bij de onderhandelingen met de advocaat van mijn ex. Ik ben zeer blij met het eindresultaat.Zonder hem had dat niet gered. Ik beveel hem van harte aan.
Advies dienstverlening
“Uitstekend resultaat”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
Door psychiatrische problemen van mijn ex partner duurde de procedure vrij lang. Er moest eerst van alles geregeld worden. tot een bewindvoering aan toe. Tijdens deze periode kon ik altijd een beroep doen op de expertise van Willie die samen met de bewindvoering tot een goed convenant is gekomen. Wel blij dat het achter de rug is.
Advies dienstverlening
“Zeer tevreden”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 5 januari 2019
  • Vestiging: Nijmegen
goede gesprekken en een prima resultaat. Goed dat er aan de kinderen extra aandacht werd besteed.

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen