Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Beoordelingen

Aan het einde van een echtscheidingstraject vragen wij onze cliënten vaak om ons een beoordeling te geven.
Dat doen we, omdat wij als Scheidingsplanners een bepaalde kwaliteit willen waarborgen die we alleen bereiken door goed te luisteren naar de wensen en opmerkingen van onze cliënten.

Daar zijn we heel open in. Vandaar dat u hier al deze beoordelingen ongefilterd kunt lezen. Want een scheidingstraject is een vertrouwenstraject en dat bereik je enkel door open en eerlijk met elkaar te communiceren. 

 
De Scheidingsplanner Nieuwerkerk aan den IJssel
Advies dienstverlening
“Fijn dat er geen sprake was van partijdigheid”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 7 maart 2019
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Helder opgebouwde procedure. Ik wist vooraf waar ik aan toe was. De juridische taal was soms zwaar dus een onderbouwende Jip Janneke uitleg in de vorm van het scheidingsplan heeft daar zeker bij geholpen.
Advies dienstverlening
“Erg klantvriendelijk”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 7 maart 2019
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Soms vond ik dat het iets te lang duurde voodat we respons kregen op de mails
Advies dienstverlening
“Ik heb nu rust”
3.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 7 februari 2019
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
De mediator was erg begripvol
Advies dienstverlening
“Zeer prettige begeleiding”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 7 februari 2019
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Ondanks een lang traject heb ik de scheidingsplanner als een positieve mediator ervaren. Onze vragen werden ook goed beantwoord.
Advies dienstverlening
“Alles positief ervaren”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 10 oktober 2018
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Positieve ervaring door de deskundige manier van werken.
Advies dienstverlening
“Zeer correcte aanpak duidelijk en helder”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 10 oktober 2018
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Deskundige manier van werken helpen waar het kan. Dit kan lastig zijn in bepaalde situaties. Alles is naar tevredenheid afgehandeld.
Advies dienstverlening
“Ik zou deze organisatie aanbevelen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 21 augustus 2018
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Prettig verlopen duidelijke communicatie
Advies dienstverlening
“Ik zou deze organisatie aanbevelen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 21 augustus 2018
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Goede en duidelijke uitleg. Betrokkenheid van de mediator. Zeer prettig traject ondanks de lastige periode in onze levens. De goede communicatie is erg van belang in zon lastig traject.
Advies dienstverlening
“Ik zou deze organisatie aanbevelen”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 19 juli 2018
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Goede begeleiding duidelijke uitleg
Advies dienstverlening
“Ik zou deze organisatie zeker aanbevelen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 19 juli 2018
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Heel tevreden

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen