Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Beoordelingen

Aan het einde van een echtscheidingstraject vragen wij onze cliënten vaak om ons een beoordeling te geven.
Dat doen we, omdat wij als Scheidingsplanners een bepaalde kwaliteit willen waarborgen die we alleen bereiken door goed te luisteren naar de wensen en opmerkingen van onze cliënten.

Daar zijn we heel open in. Vandaar dat u hier al deze beoordelingen ongefilterd kunt lezen. Want een scheidingstraject is een vertrouwenstraject en dat bereik je enkel door open en eerlijk met elkaar te communiceren. 

 
De Scheidingsplanner Maastricht
Advies dienstverlening
“Zeer tevreden”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 4 augustus 2017
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
Zeer deskundige hulp gekregen om alles in goede banen te leiden.
Advies dienstverlening
“Zeer adequaat en daarbij geeft je inzicht waar je nog overal aan moet denken”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 2 augustus 2017
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
Goed geholpen
Advies dienstverlening
“Super”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 17 juli 2017
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
Rudi Bedankt Het was fijn om met je samen te werken.
Advies dienstverlening
“Zeer te vreden, deskundig en zeer aan te bevelen.”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 23 oktober 2015
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
Rudi hartelijk dank voor de zeer goede en deskundige hulp. Ook betreft de financiële zaken zoals onze pensioenen.
Advies dienstverlening
“Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken rondom de scheiding.”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 18 augustus 2015
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
-
Advies dienstverlening
“Het is fijn als je in een moeilijke tijd zit, dat je dan goed begleid wordt.”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 26 juli 2015
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
-
Advies dienstverlening
“Zeer tevreden”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 1 juli 2015
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
-
Advies dienstverlening
“Wij zijn heel goed geholpen en dus zeer tevreden ver Rudi Mertens. ik zal hem zeker aan anderen aanbevelen.”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 29 maart 2015
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
wij zijn bij onze scheidingswens zeer goed en deskundig geholpen door Rudi Mertens. zeer zeker aan te bevelen voor anderen.
Advies dienstverlening
“Zeer tevreden”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 februari 2015
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
Wij zijn door Rudi goed geholpen. Alles werd goed uitgelegd en snel afgehandeld.
Advies dienstverlening
“Deskundig en neutraal, goed geholpen”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 29 januari 2015
  • Vestiging: Maastricht (Zuid-Limburg)
financieel deskundig. Geef veel ruimte in tijd en planning voor hele proces.

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen