Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Ik zit er midden in…


Ik zit er midden in…

U bent verwikkeld in een scheidingsprocedure en u wilt hier graag goed en snel uitkomen. Maar u komt er niet samen met uw partner uit. Of u en uw partner staan misschien lijnrecht tegenover elkaar. Ook kunt u zich afvragen of u twijfelt of u wel de juiste afspraken aan het maken bent.  De Scheidingsplanner helpt u. Wij geven u overzicht en duidelijkheid over wat er in uw situatie mogelijk is. Zodat u daarna snel verder kunt met uw nieuwe leven.

Hoe zitten u en uw partner in de scheiding?

U komt er niet uit?

Komt u er niet uit? Heeft u steeds maar discussie? Of weet u niet waar u moet beginnen? De Scheidingsplanner kan u helpen als scheiden lastig blijkt. Of u nu alleen het traject doorloopt of er samen uit wilt komen. Wij bieden inzicht en overzicht in alle facetten van uw scheiding en spreken eenvoudige, begrijpelijke taal. Daarnaast begeleiden wij het gehele scheidingsproces, zodat u zich kunt richten op alle andere zaken die van belang zijn om uw toekomstplannen verder vorm te geven.

Meer informatie

> Samen scheiden/Mediation
> Eenzijdig/Alleen scheiden
> Onze werkwijze: het Scheidingsplan

We staan lijnrecht tegenover elkaar

Samen scheiden leidt doorgaans tot een gelukkiger toekomst dan met ruzie de scheiding via de rechter afsluiten. De scheidingsplanner kan u weer in gesprek brengen met elkaar. Onze mediators hebben een ruime ervaring met het bemiddelen bij conflicten en de oorsprong daarvan. En daarbij heeft de Scheidingsplanner de benodigde financiële en juridische kennis in huis om ook die zaken goed voor u beiden te overzien. Op die manier kunt u toch samen de scheiding met een positief gevoel verder regelen.

Indien samen scheiden echt niet meer kan, dan kan de Scheidingsplanner u helpen om tot afspraken te komen met uw ex-partner. Wij helpen u graag bij het concreet uitwerken van uw toekomstwensen. En bespreken namens u de voorstellen met de andere partij. Indien nodig werken wij samen met gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten uit ons uitgebreide netwerk.

Meer informatie

> Samen scheiden/Mediation
> Eenzijdig/Alleen scheiden
> Onze werkwijze: het Scheidingsplan

Doe ik er goed aan/ second opinion

Logisch dat u soms twijfelt. De meeste mensen twijfelen bij het nemen van grote besluiten voor de toekomst. De Scheidingsplanner is speciaal opgeleid en biedt veel deskundige kennis en ervaring. Wij informeren u in begrijpelijke taal. Zo helpen wij u door inzicht en overzicht te bieden bij alle facetten van uw scheiding. Of dit nu om uw woning gaat, de kinderen of alimentatie. Of wanneer er onenigheid dreigt te ontstaan. Ons advies is geheel gebaseerd op uw eigen wensen en toekomstplannen. Zodat u straks echt de scheiding kunt afsluiten en aan iets nieuws kunt beginnen.

Meer informatie

> Second Opinion
> Onze werkwijze: het Scheidingsplan

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Prima verlopen"

  Door: MW Geplaatst op: 15-08-2019
  Vestiging: Rotterdam
  Goed geholpen lees meer
 • "Zeer tevreden"

  Door: BV Geplaatst op: 15-08-2019
  Vestiging: Rotterdam
  Zonder de scheidingsplanner waren wij… lees meer
 • "Snelle afwikkeling"

  Door: DB Geplaatst op: 15-08-2019
  Vestiging: Spijkenisse
  Fijn geholpen lees meer
 • "Prima geholpen in een rot…"

  Door: D T Geplaatst op: 15-08-2019
  Vestiging: Spijkenisse
  Win zat precies tussen ons… lees meer
 • "Prima afhandeling en communicatie"

  Door: FN Geplaatst op: 30-07-2019
  Vestiging: Amsterdam
  Stefanie heeft ons bijzonder goed… lees meer
Meer beoordelingen